اٌمید حبیبی
Moderator
آفلاین
مدرک تحصیلی: دانشجوی کارشناسی الکترونیک فسا-مهمان علوم وتحقیقات
تعداد ارسال: 1779
تشكر
اهدايي: 257
دريافتي: 448
omega_adiban سابق :(
|
 |
« پاسخ #30 : سپتامبر 11, 2009, 10:16:42 am » |
|
خوب تستش کن
یه فایل با ظرفیت خیلی بالا بهش بده ببین می تونه کامپایلش کنه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
اعضای تیم لینوکس Arm : محمد فراهانی* بهنام اسکندریون NASA_DE*nsm*M.M.-T abbasmh*علی یوسفی سبزوار*مهدی شوری
علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی تو رو خدا ببخشید شدیدا درگیر یه سری کار هستم و تا یه مدت بسیار بسیار کم سر میزنم
|
|
|
رضا شفقی
سه ستاره
آفلاین
مدرک تحصیلی: خیلی بی سواد
تعداد ارسال: 138
تشكر
اهدايي: 87
دريافتي: 43
خیلی پسر خوبی بودم REZA6997 سابق
|
 |
« پاسخ #31 : سپتامبر 11, 2009, 01:05:03 pm » |
|
من همین فایل 43 kb رو باهاش امتحان کردم جواب داد کافیه یا باید بازم بزرگتر باشه؟ نمیدونم از کجا دانلود کرده بودم ولی مثل ساعت داره کار میکنه 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
alitaroosheh
هشت ستاره
آفلاین
مدرک تحصیلی: اصلا ولش کن ... الان سربازم
تعداد ارسال: 586
تشكر
اهدايي: 13
دريافتي: 213
|
 |
« پاسخ #32 : سپتامبر 12, 2009, 09:14:30 pm » |
|
سلام آقا خودتو اذیت نکن من دیروز از خود سایت www.keil.comدانلود کردم (ورژن 3.80) بعد هم با همون کیجن کذایی بهش سریال دادم توپ تا 512 کیلو بایت زدم موردی از این لحاظ نداره (بیشتر از 32کیلو دیگه حله) ولی ... ولی... ولی... وقتی کلید شبیه ساز رو بزنید یه error ملیح میده مبنی بر محدودیت سایز دیباگ تا 32 کیلو ولی با اون کرک که توی وبلاگم هست میتونید path کنید (دوتا dll توی دوتا فولدر) بریزین حله ورژن کرکها 3.28 ولی شکر برنامه میشه 3.8 سیمولاتور میشه 3.28 
|
به وبلاگ من سر بزنید
|
|
|
alitaroosheh
هشت ستاره
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #33 : سپتامبر 14, 2009, 08:20:11 pm » |
|
سلام
چرا نمیتونید راش بندازید
من خودم اول keil رو نصب میکنم ... بعد uv4 رو بعد بهش serial میدم... برنامه رو میبندم اون کرکها رو توی مسیر کپی میکنم ... هیچ ایرادی هم نداره
اگه مورد دیگه ای هست ... مثلا کامپایلر Error میده نسبت به برنامه شما اون یه چیز دیگست... برید توی وبلاگم یکی از سورسهای من رو وردارید ببینید بازم همینطوره موقع کامپایل یا نه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
به وبلاگ من سر بزنید
|
|
|
رضا شفقی
سه ستاره
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #34 : سپتامبر 15, 2009, 04:38:05 pm » |
|
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
alitaroosheh
هشت ستاره
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #35 : سپتامبر 15, 2009, 08:24:13 pm » |
|
 نمیدونم  با آقای ادیبان بیخال... یه سوال دارم: شما برنامه رو دانلود کردید؟ (با آقای ادیبان بودم... شما به دل نگیر) حجم جدیده 122 مگابیته(البته موقع دانلود 125.731 ) اینم عکس صفح دانلود:  البته دومی نمیدونم چرا ورژن جدیدش نمیاد ولی اون نصب کن
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
به وبلاگ من سر بزنید
|
|
|
اٌمید حبیبی
Moderator
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #36 : سپتامبر 15, 2009, 10:23:42 pm » |
|
اخرش با این حرفات یا منو می کشی یا ترور می کنی  من اين كار ها رو كردم و برنامه به خوبي جواب داد ميگم كه بقيه ديگه راحت بشن 1.این برنامه رو دانلود کنم با حجم 122مگ(سگ تو ضرر می خوام که زن و بچه نخوره)  2.نصب میکنم و کیجین کزایی رو نصب میکنم 3.فایل های bin bin3 رو تو arm کپی میکنم 4.هزشو میبرم
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: سپتامبر 16, 2009, 09:34:41 am توسط omega_adiban »
|
خارج شده است
|
اعضای تیم لینوکس Arm : محمد فراهانی* بهنام اسکندریون NASA_DE*nsm*M.M.-T abbasmh*علی یوسفی سبزوار*مهدی شوری
علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی تو رو خدا ببخشید شدیدا درگیر یه سری کار هستم و تا یه مدت بسیار بسیار کم سر میزنم
|
|
|
رضا شفقی
سه ستاره
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #37 : سپتامبر 16, 2009, 05:36:42 am » |
|
به جان خودم آقای تروشه شما مشکل اخلاقی دارین با این اینترنت پرسرعت ایران که مقام 180 رو تو دنیا داره حتما باید این فایلو معرفی میکردین؟؟ 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
alitaroosheh
هشت ستاره
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #38 : سپتامبر 16, 2009, 08:11:55 pm » |
|
سلام این لفظ مشکل اخلاقی خیلی با حال بود ...  خواهش میکنم ... مشکل از شماست  من چه کار کنم خوب... طرف فکر میکنه یه فایل 122 مگی چیزی نیست ... خیالش راحته فیلمه blue ray رو ران تایم از اینترنت میبینه پس 122مگ چیزی میست به من چه ... اصلا برنامه کامپایلر واسه آرم داریم زیر 50 مگ  تازه اینجا نوشته 128k زمان 4 ساعت ولی فکر کنم بیشتر شد زمان دانلودم ... یادم نیست ولی روی همین هم اعتباری نیست راستی رزوم نمیشه ها نذارید نصفه دانلود کنه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
به وبلاگ من سر بزنید
|
|
|
اٌمید حبیبی
Moderator
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #39 : سپتامبر 16, 2009, 08:25:31 pm » |
|
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
behnam_kh2002
پنج ستاره
آنلاین
مدرک تحصیلی: دانشجوی کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر
تعداد ارسال: 295
تشكر
اهدايي: 5
دريافتي: 18
|
 |
« پاسخ #40 : نوامبر 15, 2009, 04:15:28 pm » |
|
دوستان کجای سایت www.keil.com لینک دانلود آخرین ورژن هست؟؟؟؟ ورژنی که حداقل کرک داشته باشه! 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
خدایا داد از این دل داد از این دل نگشتم یک زمان من شاد از این دل چو فردا داد خواهان داد خواهند بر آرم من دو صد فریاد از این دل
|
|
|
200300400
تازه وارد
آفلاین
تعداد ارسال: 1
تشكر
اهدايي: 1
دريافتي: 0
|
 |
« پاسخ #41 : نوامبر 16, 2009, 05:21:29 pm » |
|
دوستان کجاي سايت www.keil.com لينک دانلود آخرين ورژن هست؟؟؟؟ ورژني که حداقل کرک داشته باشه!  پسر خوب چرا مي زني خودتو؟؟؟؟  اين لينک دانلود آخرين ورژن فقط زود دانلود کنيد نپره  در ضمن کرک هم از لينک زير دانلود کنيد که مال ورژنهاي قبليه ولي احتمال 99 درصد کار مي کنه با اين ورژن در حقيقت لايسنس ژنراتوره حالا امتحان کنيد کرک رو خبر بديد اگه کار نداد يه کرک ديگه پيدا کنيم کرک : http://rapidshare.com/files/307824288/Keil_lic-v3.2.rar.html
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
alitaroosheh
هشت ستاره
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #42 : نوامبر 20, 2009, 12:09:00 pm » |
|
سلام
مشکل این کی جن ها اینه که فقط برنامه رو برای کامپایل برنامه های حجیم آزاد میکنن ولی قبلا هم گفتم یه فایل ARM.dll و یه فایل ARM.dll دیگه توی دو شاخه ولید نیستن که وقتی simulator رو راه میندازید بعد برنامه از کار میافته ولی این فایلها کرک شدش ورژن 3.28 هستش و دیگه کسی اونو کرک نکرده
ولی همین رو روی جدیدا بریزید هم کار میکنه نمیدونم فرقش چیه ولی توی مشخصات مثلا همه فایلها رو میزنه 4.0 ولی sarm.dll رو میزنه 3.28 ولی عالی کار میکنه (همین الان کار راه میندازه ولی شاید جدیده امکانات بیشتری داشته باشه)
شما هم بگردید شاید یه نتیجه ای گرفتید
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
به وبلاگ من سر بزنید
|
|
|
behnam_kh2002
پنج ستاره
آنلاین
مدرک تحصیلی: دانشجوی کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر
تعداد ارسال: 295
تشكر
اهدايي: 5
دريافتي: 18
|
 |
« پاسخ #43 : نوامبر 24, 2009, 01:21:02 am » |
|
سلام
مشکل این کی جن ها اینه که فقط برنامه رو برای کامپایل برنامه های حجیم آزاد میکنن ولی قبلا هم گفتم یه فایل ARM.dll و یه فایل ARM.dll دیگه توی دو شاخه ولید نیستن که وقتی simulator رو راه میندازید بعد برنامه از کار میافته ولی این فایلها کرک شدش ورژن 3.28 هستش و دیگه کسی اونو کرک نکرده
ولی همین رو روی جدیدا بریزید هم کار میکنه نمیدونم فرقش چیه ولی توی مشخصات مثلا همه فایلها رو میزنه 4.0 ولی sarm.dll رو میزنه 3.28 ولی عالی کار میکنه (همین الان کار راه میندازه ولی شاید جدیده امکانات بیشتری داشته باشه)
شما هم بگردید شاید یه نتیجه ای گرفتید
دوست عزیز این فایل کرکش اصلا کار نمیکنه! ویندوز پیغام میده که نمیتونه بهش دسترسی داشته باشه Windows can not access the speciefid device, path, or file. you may not have a appropriate permissions to access the item اینو میگه! 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
خدایا داد از این دل داد از این دل نگشتم یک زمان من شاد از این دل چو فردا داد خواهان داد خواهند بر آرم من دو صد فریاد از این دل
|
|
|
mobtime
تازه وارد
آفلاین
مدرک تحصیلی: لیسانس الکترونیک
تعداد ارسال: 7
تشكر
اهدايي: 1
دريافتي: 0
|
 |
« پاسخ #44 : نوامبر 28, 2009, 07:24:06 pm » |
|
این هم کرک keil arm به همراه پوشه های BIN و BIN31 امیدوارم به دردتون بخوره . موفق باشید http://asemonlover.diinoweb.com/files/ARM/keil.rar
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|