خيلي متشکر از جواب کاملتان.
نميدونم چقدر دوستان اطلاع دارند....دفتر مرکزي وب سايت در تبريز هست و ما در بخش هاي مختلف علمي و تجاري براي براي جمع آوري نيروي کاري اقدام به تليغ در روزنامه ها و در و ديوار پاساژ چهل ستون ميکنيم !!!
فکر ميکنيد ما ميتوانيم نيروي علمي مورد نياز خود را از طريق دانشگاه ها جذب کنيم؟ در زماني که من دانشجو بودم نيروي علاقمند آنچناني در کلاس ما نبود ! الان فکر ميکنيد براي مثال اگر نياز به يک تيم جهت هماهنگتر شدن مجله نويز نياز باشد ميتوان مثلا با 2-3 نفر از دانشجويان اين کارهارا انجام داد يا همچنان فقط همه به فکر پاس کردن درس ها هستند؟
براي مواردي از قبيل طراحي محصولات سخت افزاري براي فروشگاه - جمع آوري مطالب علمي براي مجلات - تدوين دوره هاي اموزشي و .... ما هميشه نيازمند نيرو هستيم و ه بهتر که بتوانيم در محيطي به صورت رودررو اين موارد را انجام بديم.
متشکرم
با تشکر از آقاي بلورچيان.
وضعيت دانشگاهها بهتر که نمي شود، سال به سال بدتر هم مي شود. من خودم دانشجوي ورودي 85 بودم که امسال درسم تموم شد. تو دوران الان، دانشجوها 2 دسته شدن: 1 دسته فقط درس پاس مي کنن، دسته دوم هيچ کاري نمي کنن. يعني نه کلاس مي رن، نه کار جنبي انجام مي دن. تعداد کسايي که تو دوران دانشجويي فعاليت غير درسي مي کنن تو دانشگاه ما 2% شايد بيشتر نباشه.
اما با دانشگاههاي تبريز آشنايي ندارم، شايد اونجا بهتر باشه. ايشالا که ميشه همکار پيدا کرد.