محصولات ECA

* جستجوي گوگل

Google

در كل اينترنت
در سایت ECA

* facebook

http://vip.eca.ir/sharing/uploads/13487606581.png
صفحه رسمی فیسبوک ECA

نويسنده موضوع: اموزش کم کردن حجم عکس ها  (دفعات بازديد: 440 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال ديدن موضوع.

آفلاين علی علی پور ریکنده

• همكار بخش اجرايي
  • *
  • -دريافتي: 2125
  • ارسال: 3106
    • alipoor90@gmail.com
اموزش کم کردن حجم عکس ها
« : اکتبر 03, 2012, 04:39:02 pm »
سلام
همونطور که میدونید حجم بالای عکس ها یکی از مشکل های اساسی واسه کسانی هست که سرعت اینترنتشون پایینه و همچنین بیشتر حجم عکس های موجود در انجمن کاذب هست و فقط باعث اتلاف وقت و فضا و هزینه میشوند.
ساده ترین کاری که میتوان برای کم کردن حجم عکس انجام داد trim کردن ان هست(حذف قسمت های اضافی و سفید و حاشیه های عکس)
ساده ترین نرم افزار ها برای این کار paint و microsoft office picture manager هستند
کار دیگری که میتوان برای کم شدن حجم عکس انجام داد تبدیل ان به یک فرمت مناسب است
مناسب ترین فرمت برای قرار دادن عکس در اینترنت (png(Portable Network Graphics است که میتوانید به راحتی عکس های مورد نظر خود را از طریق paint ویندوز به این فرمت تبدیل کنید
و همچنین بهتر است شماتیک شما به صورت تک رنگ یا monochrome باشد
با رعایت همه این نکات حجم عکس شما به راحتی به 1 درصد حجم اولیه کاهش پیدا میکند ...
با سپاس
از علي اموز اخلاص عمل     شير حق را دان منزه از دغل     در غزا بر پهلواني دست يافت     زود شمشيري براورد و شتافت
او خدو انداخت بر روي علي     افتخار هر نبي و هر ولي     در زمان انداخت شمشير ان علي     کرد اندر غزايش کاهلي
گشت حيران ان مبارز زين عمل    وزنمودن عفو و رحم و بي محل     گفت بر من تيغ تيز افراشتي     از چه افکندي مرا بگذاشتي
گفت من تيغ از پي حق ميزنم     بنده ي حقم نه مامور تنم     شير حقم نيستم شير هوا     فعل من بر دين من باشد گواه

آنلاين بسطام بیرامی

• کاربر فعال
  • *
  • -دريافتي: 1332
  • ارسال: 1143
    • کارشناس الکترونيک
پاسخ : اموزش کم کردن حجم عکس ها
« پاسخ #1 : اکتبر 03, 2012, 08:37:21 pm »
با اجازتون من 2تا فیلم کوتاه از نحوه اجرای دستورات شما تهیه کردم که میذارم دوستان استفاده کنن

کاربران مهمان مجاز به مشاهده لینک ها نیستند. لطفا ثبت نام نمایید. ثبت نام -- ورود پینت

کاربران مهمان مجاز به مشاهده لینک ها نیستند. لطفا ثبت نام نمایید. ثبت نام -- ورود فتوشاپ
ما ميتوانيم

آفلاين mohammad751

• کاربر ساده سطح سوم
  • *
  • -دريافتي: 79
  • ارسال: 199
« پاسخ #2 : اکتبر 04, 2012, 09:42:59 pm »
کم حجم ترین فرمت jpg هست که تقریبا تمام ادیتور عکس با قابلیت کاهش دلخواه کیفیت برای کاهش حجم دارند . اگر عکسی دارای تغییرات زیادی باشه حجمش هم زیادتره مثلا عکس جنگل از عکس دریا حجم بیشتری داره پس هنگام ساخت عکس قسمتهایی که تغییرات ندارند مثل حاشیه سفید عکس تاثیری روی حجم ندارند ولی تغییرات زیاد مثلا استفاده از گرید در شماتیک حجمو چند برابر میکنه .

آفلاين علی علی پور ریکنده

• همكار بخش اجرايي
  • *
  • -دريافتي: 2125
  • ارسال: 3106
    • alipoor90@gmail.com
« پاسخ #3 : اکتبر 04, 2012, 10:14:51 pm »
سلام
برای عکس های true color و پیچیده حرف شما درسته و jpg حجم کمتری دارد ولی برای شماتیک و عکس های monochrome فرمت png حجم کمتری دارد .
با سپاس
از علي اموز اخلاص عمل     شير حق را دان منزه از دغل     در غزا بر پهلواني دست يافت     زود شمشيري براورد و شتافت
او خدو انداخت بر روي علي     افتخار هر نبي و هر ولي     در زمان انداخت شمشير ان علي     کرد اندر غزايش کاهلي
گشت حيران ان مبارز زين عمل    وزنمودن عفو و رحم و بي محل     گفت بر من تيغ تيز افراشتي     از چه افکندي مرا بگذاشتي
گفت من تيغ از پي حق ميزنم     بنده ي حقم نه مامور تنم     شير حقم نيستم شير هوا     فعل من بر دين من باشد گواه

آفلاين aswhu600

• کاربر فعال
  • *
  • -دريافتي: 799
  • ارسال: 961
  • با تجربه در زمینه الکترونیک از نسلی فراموش شده !
    • الکترونیک و مکانیک
    • علمی ، فرهنگی ، سیاسی
« پاسخ #4 : نوامبر 13, 2012, 11:13:01 pm »
با سلام : من سالهاست از این نرم افزار برای کاهش حجم استفاده میکنم

XnView-win

وقتی تصویر را منتقل کردید  بزنید  Ctrl  Alt   S  و با کشیدن زبانه به طرف چپ و راست حجم تصویر را کم یا زیاد کنید

llllllllllllaswhu600lllllllllll     به دلایلی دیگه کمتر میام انجمن ......................  ( یادم بخیر )    llllllllllllaswhu600lllllllllll

آفلاين مهدي مشرقي

• کاربر نیمه حرفه ای سطح دوم
  • *
  • -دريافتي: 741
  • ارسال: 750
    • كيتهاي الكترونيكي
« پاسخ #5 : نوامبر 14, 2012, 06:38:17 am »

سلام به همه دوستان خودم ؛

توي اين تاپيك هم يه بحثي شده :

کاربران مهمان مجاز به مشاهده لینک ها نیستند. لطفا ثبت نام نمایید. ثبت نام -- ورود