اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه سوئیچینگ برای AVR

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    منبع تغذیه سوئیچینگ برای AVR

    با سلام خدمت دوستان
    تو سایت و دوستان (مخصوصا جناب اقای مهندس کی نزاد که توی ویدیو اموزشی) به طور کامل در مورد محاسن منابع تغذیه خطی بخصوص در زمانی که ازمیکرو کنترلرها AVR استفاده میکنیم توضیحات مفصلی داده اند.که جای تشکر را دارد.
    تمامی این نکات جهت جلوگیری از هنگ نکردن میکرو و عدم تاثیر نویز بر روی کار کنترلر میباشد.اما من تو صنعت یه دستگاهی را دیدم که با اون میشه انواع RTD , ترموکوپل و... را بهش متصل کرد و هم عمل کنترل را انجام میده و هم دما را نشان میدهد.
    اما وقتی باز کردم دیدم از میکرو کنترلر AVR و تغذیه سوئیچینگ استفاده کرده است
    حالا سوالم این هستش که ایا کسی از دوستان منبع تغذیه سوئیچینگی سراغ داره که بتوان برای این نوع از میکروکنترلرها استفاده نمود تا اثرات نویزی هم روی میکرو نداشته باشه.و چه نکاتی را باید در طراحی این نوع از منابع تغذیه سوئیچینگ در نظر گرفت تا بهترین عملکرد را داشته باشیم
    با توجه به حجم کم منابع تغذیه سوئیچینگ برای جاهایی که محدودیت فضا مد نظر باشه بسیار مقرون به صرفه است که از این منابع استفاده کنیم.ممنون میشم دوستان در این زمینه اطلاعات یا نقشه ای داشته باشند در اختیار من و دوستان دیگر قرار دهند.
    با تشکر

    #2
    پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای AVR

    این بحث منابع تغذیه سوئیچینگ و اثرات نویزشون داره همین طوری الکی گسترش پیدا میکنه. ما هر چند مدت باید توضیح بدیم که منابع سوئیچینگ اونجوری نیست که شما فکرش رو میکنید.
    اصلا من فکر میکنم آقای کی نژاد باید یه فیلم یا توضیح اضافه بده بیرون و در مورد اون حرفش یه توضیحاتی بده.من خودم برای یکی از مدارات خودم(یکی از پروژه های توی خونه برای خودم) از یکی از این تغذیه ها استفاده میکنم:


    خرید انواع سوئیچینگ های صنعتی فلزی (POWER SUPPLY) با ورودی AC و خروجی DC تکی و چند تایی با قیمت های مناسب، انواع تغذیه سوئیچینگ فلزی 12v، 24v در آمپر 1A,2A,3A,5A,10A,15A,20A,30A


    و برای میکرو هم این ماژول بوک رو گذاشتم:

    خرید ماژول LM2596 تغذیه دی سی DC-DC مبدل تبدیل کننده رگولاتور DC به DC باک BUCK کاهنده ولتاژ 30 ولت جریان 3 آمپر دیتاشیت مشخصات فنی با قیمت مناسب فروشگاه ECA


    بعدش با این LDO ساده تغذیه دادم به میکرو:

    خرید رگولاتور 3.3 ولت AMS1117 رگلاتور ولتاژ DC افزاینده کاهنده تثبیت تنظیم ولتاژ مثبت و منفی در پکیج SMD و DIP آی سی رگولاتور خروجی ثابت و متغیر با قیمت مناسب در ECA


    میکرو من STM32 هستش ولی فکر نمیکنم برای AVR هم مشکلی داشته باشه. همون طور که میبینید من دوتا سوئیچینگ پشت سر هم استفاده کردم. تا حالا یه بار هنگ نکرده یا اذیتم نکرده. تازه از تغذیه اولی که سوئیچینگ هستش برای یک هیتر که با یه ترموکوپل سری شده و از یه طرف دیگه به یه Op-Amp با گین بالا خورده که باهاش ترموکوپل رو بخونم.
    سوئیچینگ اونجوری نیست که شما راجبش فکر میکنید.

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای AVR

      جناب اقای روح الامین تشکر
      من واسه کاری که میخوام تقریبا حداکثر 400 تا 500 میلی امپر لازم دارم ایاا نقشه یا مداری دارین برام بذارین
      ممنون

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای AVR

        نوشته اصلی توسط mostafa6369 نمایش پست ها
        جناب اقای روح الامین تشکر
        من واسه کاری که میخوام تقریبا حداکثر 400 تا 500 میلی امپر لازم دارم ایاا نقشه یا مداری دارین برام بذارین
        ممنون
        خواهش میکنم.
        قید ساختن رو بزن. برای خودت دردسر درست نکن. آماده با قیمت فوق العاده عالی هست. چرا ازشون استفاده نمیکنید؟ حتی توی محصولات تجاری هم از اینا استفاده میکنن. خودم به چشم توی محصولات موفق تجاری دیدم.
        اگر هم بخوایین بسازین، هر قطعه ای که انتخاب کنید شرکت سازنده توی دیتاشیتش مدار پیشنهادی رو میذاره. شماتیک مدارشون هم توی نت هم گیر میاد.
        محدوده ولتاژی شما چقدر هستش؟ چیا تو مدارتون دارید؟

        دیدگاه


          #5
          پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای AVR

          با سلام
          یه تغذیه 5 ولتی برای قسمت AVR و بخش مبدل انالوگ به دیجیتال
          یه بخش دیگر مدار هم یه ال سی دی گرافیکی
          و بخش اخر شامل چند عدد رله 12 ولتی

          دیدگاه


            #6
            پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای AVR

            من به نظرم شما می تونی یکی از همون تغذیه های سوئیچینگ 12 ولتی رو بخری. دیگه با توجه به جریان مورد نیازت باید خودت انتخاب کنی. طوری انتخاب کن که یه 1-2 آمپر بیشتر از مقدار مورد نیازت بده.
            با یه رگولاتور خطی هم می تونی میکرو و نمایشگرت رو هم تغذیه کنی(دیتاشیتشون رو بخون. درست یادم بیاد با 12ولت ورودی هیچ مشکلی ندارن و بیشترین جریان رو هم توی همین 12-5=7 ولت اختلاف میده.). البته نمی دونم هنوز نمایشگرت 5ولتی هستش یا نه. اگه 3v3 هستش می تونی یه LDO 3v3 براش بذاری.
            تغذیه رله ها هم با همون خروجی سوئیچینگ.

            ممکنه دوستان دیگه هم نظراتی داشته باشن. ببینیم بقیه چی میگن.

            دیدگاه

            لطفا صبر کنید...
            X