اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برد های اینترنت اشیا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برد های اینترنت اشیا

فکر کنم همه کسانی که میخوان به حوزه iot ورود کنن اول مثل من سردرگم میشن!
    اصلا بهترین برد برای این کار چیه
    esp یا اردوینو یا رزبری پای؟
    یا سایر برد های آماده؟

بهتره خودمون برد رو طراحی کنیم؟
    یا همین برد های آماده کار مارو راه میندازن؟

پروژه های بزرگ رو میشه با این برد ها انجام داد؟
    یا فقط در حد کار های دانشجویی کار برد دارند
    (حضور و غیاب،خانه هوشمند،دزدگیر،قفل هوشمند و...)

لطفا اگه کسی میتونه هم من و هم سایر کسانی که میخوان وارد این حوزه بشن رو راهنمایی کنه
    یک دنیا سپاس

نوشته اصلی توسط Omid_irani نمایش پست ها
    فکر کنم همه کسانی که میخوان به حوزه iot ورود کنن اول مثل من سردرگم میشن!
    اصلا بهترین برد برای این کار چیه
    esp یا اردوینو یا رزبری پای؟
    یا سایر برد های آماده؟
    چیزی به اسم "بهترین" نداریم. جدا توصیه میکنم از این جور مسائل بیای بیرون و اصلا ذهنت رو درگیر این نکن که ساعت ها و روزها بگردی و بپرسی تا با "بهترین" بخوای شروع کنی.
    IOT هم یک حوزه بسیار وسیعه و اینکه شما چه میکرویی را برای پروژه انتخاب میکنید کاملا به نیاز پروژه بستگی داره و از یک کار به کار دیگه میتونه متفاوت باشه و حتی گاهی نیاز میشه از دو یا چند مدل میکرو در کنار هم استفاده کرد.
    اگر بخوام نظر بدم خودم ESP رو توصیه میکنم. به نظرم اکثر نیازهای پروژه های IoT را پوشش میده و به نسبت امکاناتش قیمت مناسبی هم داره ( امکانات و Peripheral​ هاش را میتونی سرچ بزنی ببینی ).
    در کل یک میکرو انتخاب کن و شروع کن برو جلو. نهایتا اگر بخوای تو این حوزه پیش بری بخوای نخوای مجبور میشی طی زمان چند تا از این میکرو ها را یاد بگیری چه به اجبار الزامات پروژه هایی که اجرا خواهی کرد چه به خواست کارفرماها و ... و این یک رونده و قرار نیست همه رو با هم و یک دفعه یادبگیری ( سنگ گنده نشونه نزدنه ! ) و طی این مسیر خودت به یکسری میکرو ها بیشتر بقیه علاقه مند میشی.
    بهتره خودمون برد رو طراحی کنیم؟
    یا همین برد های آماده کار مارو راه میندازن؟​
    بستگی داره... برای شروع اصلا نیازی به طراحی برد نیست و همین برد های آماده کاملا نیازتون رو بر طرف میکنه.
    ولی جلوتر که بری و بخوای یک دیوایس طراحی کنی مخصوصا برای پروژه های تجاری به نظرم بهتره خودت برد رو طراحی کنی ( نه اینکه نشه یک بورد آماده رو برداری و تو دستگاهی که میسازی بکار ببری، ولی این کار جالبی نیست و خیلی وقت ها محدودیت های پروژه بهت اجازه نمیده اینکار رو بکنی)
    پروژه های بزرگ رو میشه با این برد ها انجام داد؟
    یا فقط در حد کار های دانشجویی کار برد دارند
    (حضور و غیاب،خانه هوشمند،دزدگیر،قفل هوشمند و...)​
    در واقع با ساده ترین میکرو ها هم میشه محصولات خوبی تولید کرد و خود میکرو به تنهایی براتون معجزه نمیکنه.
    در جواب سوال شما باید گفت که 100% میشه و اگر سرچ بزنید کلی محصول خوب میتونید از شرکتهای معتبر پیدا کنید که از همین میکروها در طراحیشون استفاده شده ( شاید avr کمتر، ولی esp ، رزبری و stm32 به وفور استفاده میشه ) از جمله محصولاتی از برندهایی مثل TP-LINK ، Xiaomi , Amazon , Shelly, Athom و خیلی برند های دیگه...

دیدگاه

خیلی ممنون بهنام خان،مسیرو خوب نشون دادی،مرسی که وقت گرانبهات رو گذاشتی .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X