دوستان سلام یه ضبط قدیمی gosonic دارم کنترلشو گم کردم بعد این بدون کنترل اصلا روشن نمیشه دوستان میشه کاریش کرد یا آمپلیفایرشو در آورد و جدا استفاده کرد روشن نمیشه ولی فکر میکنم ولتاژ داخل آمپلی فایر میاد چون وقتی انگشتو خیس میکنی میزنی رو پایه های آیسی an7148 باند ها تق تق میکنن کسی راهی بلده چجوری استفادش کنم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ضبط قدیمی
Collapse
X
-
سلام برای حل اینکه شما میفرمائید بدون کنترل روشن نمی شود لازم است کدهای ریموت RC5 با یک میکرو ساخته شود و با یک فرکانس کریر مدوله شوند و با فرستنده IR ارسال شوند و آدرس آن با میکرو بصورت شمارنده تعریف شود تا آدرس ضبط مشخص شود و بر اساس آن اقدامات بعدی را انجام داد که البته با نحوه طرح سوال خود در این انجمن مشخص بود که در این زمینه اطلاعات و تخصص و تجربه ای نداشتید
خدارو شکر که مشکل شما با اتصال پایه برطرف شد ولی خواهش میکنم قبل از طرح سوال در این انجمن با سرچ در اینترنت یا مرور دیتاشیت قطعات موضوع را بررسی کنید و خود را همانند آنچه که بقیه کاربران معرفی کردید مورد کم لطفی قرار ندهید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست هاسلام برای حل اینکه شما میفرمائید بدون کنترل روشن نمی شود لازم است کدهای ریموت RC5 با یک میکرو ساخته شود و با یک فرکانس کریر مدوله شوند و با فرستنده IR ارسال شوند و آدرس آن با میکرو بصورت شمارنده تعریف شود تا آدرس ضبط مشخص شود و بر اساس آن اقدامات بعدی را انجام داد که البته با نحوه طرح سوال خود در این انجمن مشخص بود که در این زمینه اطلاعات و تخصص و تجربه ای نداشتید
خدارو شکر که مشکل شما با اتصال پایه برطرف شد ولی خواهش میکنم قبل از طرح سوال در این انجمن با سرچ در اینترنت یا مرور دیتاشیت قطعات موضوع را بررسی کنید و خود را همانند آنچه که بقیه کاربران معرفی کردید مورد کم لطفی قرار ندهید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Armin13757513 نمایش پست هامهندس خودم میدونم که به اینترنت سر بزنم یا دیتاشیت رو نگاه کنم ولی ضبط قدیمی که داخل اینترنت اصلا وجود نداره و دیتاشیت خواصی نداره چگونه مشکل خود را حل کنم و ساختن کد و هزاران دردسر دیگه ارزش یک ضبط قدیمی رو نداره و شما میتونستید منو راهنمایی کنید که آیسی آمپلیفایر رو کلا جدا کنم و با چند تا خازن یک آمپلیفایر جدید بسازم داخل انجمن هم دیگه بحث های پیچیده صورت نمیگیره و صحبت هایی درمورد خازن و مقاومت و هزاران نفر پاسخ میدن
چ کاریه امپ اماده ای سی رو دراری دوباره بسازی! ????کافی بود همون شماره ای سی رو نت سرچ کنی دیتاشیت رو ببینی واضح هست راه اندازی امپ ضبط شما!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Armin13757513 نمایش پست هااصلا هیچکس راهنمایی نمیکنه خدا رحمت کنه استاد تحیری رو قدیم eca یه چیز دیگه بود الان پر از مهندس تقلبی شده آخر سر متوجه شدم با اتصال پایه های ir میشه برد آمپلیفایر رو راه اندازی کرد و استفاده کرد
حداقل کاری که باید انجام بدین اینه
مدل دستگاه ، چند عکس از پشت و روی برد ، شماره آی سی های مدار .
ولتاژ روی آی سی آمپلیفایر میرسه یا نه
شما فقط گفتید یک ضبطه که بدون کنترل اصلا روشن نمیشه .
و روز بعدش به همه توهین کردین و گفتین مهندس تقلبی
اینجا کسی ملزم به پاسخگویی به شما نیست و چیزی بابت پاسخگویی دریافت نمیکنه
دیدگاه
دیدگاه