اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تستر بک لایت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تستر بک لایت

سلام
    من درایور ی لامپ کم مصرف led رو خروجی ی مقاومت 33k 1/2 وات گذاشتم بالای ۳۰۰ ولت میده، چ ال ای دی چ زنر حتی معکوس هم تایم طولانی به هیچ عنوان نمیسوزه، و مورد بعدی اینه که led رو تست میگیرم انگار هر تعداد باشه جریان لازم رو میده بهش پرنور روشن میشه! جدای خطرناک بودنش که با احتیاط باید استفاده بشه ی چیز عالی شد سوالم اینه که تمام درایور های led این قابلیت رو دارند یا طراحی مدار همین اینجوریه ممنون

من برای تست مدارات led یک منبع تغذیه 300 ولت با کنترل جریان 100 میکرو آمپر طراحی کردم که محدودیتی در تعداد led ندارد
    چه یک لامپ بهش وصل بشود چه تعداد زیاد ، نورش ثابت است و بسیار کم که چشم را اذیت نمیکند و راحت میتوانم led های سوخته رو پیدا کنم
    در ضمن به خاطر آمپر پایین اصلا خطر برق گرفتگی را ندارد
    اگر لازم داشتید مدارش را برایتان بزارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
      من برای تست مدارات led یک منبع تغذیه 300 ولت با کنترل جریان 100 میکرو آمپر طراحی کردم که محدودیتی در تعداد led ندارد
      چه یک لامپ بهش وصل بشود چه تعداد زیاد ، نورش ثابت است و بسیار کم که چشم را اذیت نمیکند و راحت میتوانم led های سوخته رو پیدا کنم
      در ضمن به خاطر آمپر پایین اصلا خطر برق گرفتگی را ندارد
      اگر لازم داشتید مدارش را برایتان بزارم
      سلام
      عالی، ممنون ، راستش خودمم استفاده ندارم از سر بیکاری و علاقه گاهی ی چیزی درست میکنم ، اینم که ساختم در صورتی که مثبت و منفی رو با هم بگیرم خطرناکه که ی پراب براش درست کردم که تماس رو غیرممکن میکنه، و دوست دارم کار تخصصی شما رو ببینم ، ممنون میشم مدارشو بزارید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
        سلام
        من درایور ی لامپ کم مصرف led رو خروجی ی مقاومت 33k 1/2 وات گذاشتم بالای ۳۰۰ ولت میده، چ ال ای دی چ زنر حتی معکوس هم تایم طولانی به هیچ عنوان نمیسوزه، و مورد بعدی اینه که led رو تست میگیرم انگار هر تعداد باشه جریان لازم رو میده بهش پرنور روشن میشه! جدای خطرناک بودنش که با احتیاط باید استفاده بشه ی چیز عالی شد سوالم اینه که تمام درایور های led این قابلیت رو دارند یا طراحی مدار همین اینجوریه ممنون
        با سلام و خسته نباشید، در مداری که بستید ، برد درایور LED صرفا نقش یکسو ساز رو ایفا میکنه و محدود کردن جریان بر عهده مقاومت ۳۳ کیلو اهمی هست.
        اکثر درایور LED ها برای کار شما جواب میدن، مگر انواعی که دارای محدود کننده ولتاژ خروجی هم هستن.

دیدگاه

ممنون میشم مدارشو بزارید

ولتاژ DC به این مدار بدهید
          مقاومت 700 اهم برای لیمیت جریان در یک میلی آمپره
          برای آمپرهای کمتر مقاومت بیشتر بزارید
          ترانزیستور q1 باید ازنوع ولتاژ بالا باشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها

ولتاژ DC به این مدار بدهید
            مقاومت 700 اهم برای لیمیت جریان در یک میلی آمپره
            برای آمپرهای کمتر مقاومت بیشتر بزارید
            ترانزیستور q1 باید ازنوع ولتاژ بالا باشد
            ممنون لطف شما

دیدگاه

ممنون لطف شما
              محبت دارید ، مقاومت R3 متناسب با ولتاژ تغذیه و HFE ترانزیستور Q1 بایستی محاسبه گردد

دیدگاه

یه راه حل کلنگی ولی اصولی : دوتا ترانس مثلا 220 به 12 رو بگیرید و سمت 12 ولتشون رو بهم وصل کنین نتیجه یه ترانس 220 به 220 ایزوله میشه خروجی رو یکسو و با خازن صاف کنین یه مقاومت حداقل 56 کیلو ( دو وات به بالا ) سر راهش بذارین و خروجی رو به دو پروپ بدین .
                مواظب برق گرفتگی هنگام لمس همزمان پروبها باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++ نمایش پست ها
                  یه راه حل کلنگی ولی اصولی : دوتا ترانس مثلا 220 به 12 رو بگیرید و سمت 12 ولتشون رو بهم وصل کنین نتیجه یه ترانس 220 به 220 ایزوله میشه خروجی رو یکسو و با خازن صاف کنین یه مقاومت حداقل 56 کیلو ( دو وات به بالا ) سر راهش بذارین و خروجی رو به دو پروپ بدین .
                  مواظب برق گرفتگی هنگام لمس همزمان پروبها باشید
                  سلام
                  مننون، درست کردم ، تا ۲۰۰ ولت میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام و خسته نباشید، در مداری که بستید ، برد درایور LED صرفا نقش یکسو ساز رو ایفا میکنه و محدود کردن جریان بر عهده مقاومت ۳۳ کیلو اهمی هست.
                    اکثر درایور LED ها برای کار شما جواب میدن، مگر انواعی که دارای محدود کننده ولتاژ خروجی هم هستن.
                    سلام
                    مقاومتی که گذاشتم بود و نبودش تاثیری نداره چون وات پائین بود کنجکاو شدم چرا نمیسوزه، درایور طوری طراحی شده که چه ی led و چه تعداد تا ۳۰۰ ولت روشن میشه، تنها عیبش اینه که حداکثر جریان لازم رو میده که برای همین لامپ میسوزه،

دیدگاه

سلام
                      مقاومتی که گذاشتم بود و نبودش تاثیری نداره چون وات پائین بود کنجکاو شدم چرا نمیسوزه، درایور طوری طراحی شده که چه ی led و چه تعداد تا ۳۰۰ ولت روشن میشه، تنها عیبش اینه که حداکثر جریان لازم رو میده که برای همین لامپ میسوزه،
                      درسته اکثر درایور LED ها محدود کننده جریان هستن و با ولتاژ خروجی کاری ندارن.
                      اما همونطور که خودتون هم متوجه شدید، وجود مقاومت سری، برای کاهش جریان خروجی لازم هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X