اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جلوگیر از خاموش روشن شدن ضبط خودرو با استارت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جلوگیر از خاموش روشن شدن ضبط خودرو با استارت

سلام
    بنده میخوام وقتی ماشین رو استارت میزنم ،ضبط خاموش روشن نشه و حتی بعد از اینکه ماشین رو خاموش کردم یه مدت زمانی هم روشن بمونه
    ممنون میشم راهنمایی کنین.

نوشته اصلی توسط Sapphire144 نمایش پست ها
    سلام
    بنده میخوام وقتی ماشین رو استارت میزنم ،ضبط خاموش روشن نشه و حتی بعد از اینکه ماشین رو خاموش کردم یه مدت زمانی هم روشن بمونه
    باسلام
    مقوله خاموش نشدن ضبط موقع استارت با روشن بودنش در زمان خاموشی موتور فرق داره!
    در مورد مساله اول، ممکنه باتری ضعیف شده باشه البته میتونید از چندتا خازن ظرفیت بالا در ورودی ولتاژ 12 ضبط استفاده کنید. ضبط رو باز کنید و تو قسمت ورودی 2-3 تا خازن 2200 میکرو حداقل 16ولتی نصب کنید.
    در مورد دومی این کار تقریبا امکان پذیر نیست مگر اینکه از سوئیچ، دکمه قفل اولش برق بکشید و به ضبط بدید که پیشنهاد نمیکنم یا اینکه مستقیم از باتری بگیرید و براش کلید بذارید.
    موفق باشید
    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

سلام
      با سلام به شما...در ورودی برق ضبط خودرو
      چند عدد خازن ۱۰ الی ۲۰ فاراد ۲۵ ولت موازی
      قرار دهید تا موقع استارت ضبط خاموش نشود .

دیدگاه

دوستان اجازه بدید سوالم رو بهتر مطرح کنم:ما توی محل کارمون یه ماشین بنز داریم،حالا وقتی که سوییچ رو باز می کنیم و ضبط رو روشن می کنیم ضبط روشن میشه بعد که استارت می زنیم ضبط خاموش نمیشه حتی نوسان هم نداره و به کار خودش ادامه میده
        من میخوام توی ماشینم هم همینجوری باشه و خاموش نشه ضبط ماشینم
        مورد بعدی اینه که توی این ماشین بنز وقتی ماشین رو خاموش می کنیم به مدت ۵دقیقه ضبط به کار خودش ادامه میده و بعد خاموش میشه
        دوستان فرمودند خارن استفاده بشه لطفا توضیح دقیقتر بدید ممنون میشم????

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید الکترونیک نمایش پست ها

با سلام به شما...در ورودی برق ضبط خودرو
          چند عدد خازن ۱۰ الی ۲۰ فاراد ۲۵ ولت موازی
          قرار دهید تا موقع استارت ضبط خاموش نشود .
          اجازه بدید سوالم رو بهتر مطرح کنم:ما توی محل کارمون یه ماشین بنز داریم،حالا وقتی که سوییچ رو باز می کنیم و ضبط رو روشن می کنیم ضبط روشن میشه بعد که استارت می زنیم ضبط خاموش نمیشه حتی نوسان هم نداره و به کار خودش ادامه میده
          مورد بعدی اینه که توی این ماشین بنز وقتی ماشین رو خاموش می کنیم به مدت ۵دقیقه ضبط به کار خودش ادامه میده و بعد خاموش میشه
          دوستان فرمودند خارن استفاده بشه لطفا توضیح دقیقتر بدید ممنون میشم zz0.4bzm3c81qdgzz

دیدگاه

دوستان اجازه بدید سوالم رو بهتر مطرح کنم:ما توی محل کارمون یه ماشین بنز داریم،حالا وقتی که سوییچ رو باز می کنیم و ضبط رو روشن می کنیم ضبط روشن میشه بعد که استارت می زنیم ضبط خاموش نمیشه حتی نوسان هم نداره و به کار خودش ادامه میده
            دوستان فرمودند خارن استفاده بشه لطفا توضیح دقیقتر بدید ممنون میشم????
            باسلام
            اون ماشین بنز احتمالا سیستمی داره که باعث این اتفاق میشه یا ضبط اون فرق داره با ضبط ماشین شما.
            بهرحال با چندین خازن نمیشه 5 دقیقه ضبط رو بعد از بستن سوئیچ، روشن گذاشت!

اگر میخواید اینکارو انجام بدید پیشنهام اینه از سرباتری یه سیم مستقیم (فیوز فراموش نشه) بکشید و به ضبط متصل کنید فقط یه دکمه هم وسط راه بذارید که در صورت عدم نیاز با زدن کلید ضبط کامل خاموش بشه.
            موفق باشید
            *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

اجازه بدید سوالم رو بهتر مطرح کنم:ما توی محل کارمون یه ماشین بنز داریم،حالا وقتی که سوییچ رو باز می کنیم و ضبط رو روشن می کنیم ضبط روشن میشه بعد که استارت می زنیم ضبط خاموش نمیشه حتی نوسان هم نداره و به کار خودش ادامه میده
              دوستان فرمودند خارن استفاده بشه لطفا توضیح دقیقتر بدید ممنون میشم zz0.4bzm3c81qdgzz
              با سلام به،شما ...
              با چند عدد خازن پر ظرفیت در ورودی برق ضبط،( که بستگی به نوع ضبط دارد) ،می توان دقایقی بعد از،خاموش،کردن ماشین ..ضبط روشن بماند ...
              خازن پر ظرفیت از چند ده فاراد تا چند صد فاراد ..۲۵ ولت

دیدگاه

سلام
                خازن 6800 با دیود n4007در ورودی ضبط گذاشتم ولی همچنان موقع استارت خاموش و روشن میشه
                ولی با بستن یه خازن ۱۰۰۰۰میکروفارد تونستم به مدت تقریبا ۴دقیقه بعد از بستن سوییچ ،ضبط رو روشن نگه دارم
                حالا مشکل فقط موقع استارت هست که ضبط خاموش و روشن میشه ،راه حلش چیه؟

دیدگاه

سلام
                  خازن 6800 با دیود n4007در ورودی ضبط گذاشتم ولی همچنان موقع استارت خاموش و روشن میشه
                  ولی با بستن یه خازن ۱۰۰۰۰میکروفارد تونستم به مدت تقریبا ۴دقیقه بعد از بستن سوییچ ،ضبط رو روشن نگه دارم
                  با درود و تحیات ....
                  شما مشکل را رفع کردید .....
                  فقط باید ظرفیت خازن را چند برابر کنید ..سه تا چهار تا خازن ۱۰۰۰۰ میکرو فاراد بطور موازی. 25 ولتی یا بالاتر ،،، در ورودی با دیود قویتر قرار دهید ..
                  دیود 1N5408.
                  جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۱۲:۳۴ ۱۴۰۳/۱۰/۱۲.

دیدگاه

آیا میشه از ای سی رگلاتور7812در ورودی پخش بجای خازن استفاده کرد؟

دیدگاه

آیا میشه از ای سی رگلاتور7812در ورودی پخش بجای خازن استفاده کرد؟
                      با سلام به شما ....
                      در ورودی، ،، ای سی رگولاتور استفاده کنیم برای چی ؟....
                      ولتاژ برق ماشین ۱۲ ولت هست ‌.. ای سی رگولاتور باید ۳ ولت بیشتر در ورودی بهش،بدی . بعدش که چی بشه؟ ...
                      ‌..با خازن شما میتوانید انرژی را ذخیره کرده .و در هنگامی که که استارت می زنید ...و ولتاژ
                      کاهش می یابد ....انرژی خازن به مصرف کننده می رسد ....
                      ،،و از افت ولتاژ جلوگیری می کند ...با رگولاتور
                      که نمی توان چنین کاری کرد ...
                      فقط خازن می‌تواند این کار را انجام دهد .
                      ،،،،،

دیدگاه

سلام
                        با سلام ،
                        ولتاژ باتری رو موقع استارت اندازه بگیرید ، اگر زیر 9-10 ولت افت میکرد ، یعنی مشکل از باتری شما هست و راه حل تقویت باتری هست.
                        راه حل دیگری که زیاد توصیه نمیکنم، استفاده از افزاینده ولتاژ در ورودی تغذیه پخش هست که ولتاژ ۱۴ ولت پایدار به پخش برسه و از خاموشی اون جلوگیری کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید الکترونیک نمایش پست ها

با سلام به شما ....
                          در ورودی، ،، ای سی رگولاتور استفاده کنیم برای چی ؟....
                          ولتاژ برق ماشین ۱۲ ولت هست ‌.. ای سی رگولاتور باید ۳ ولت بیشتر در ورودی بهش،بدی . بعدش که چی بشه؟ ...
                          ‌..با خازن شما میتوانید انرژی را ذخیره کرده .و در هنگامی که که استارت می زنید ...و ولتاژ
                          کاهش می یابد ....انرژی خازن به مصرف کننده می رسد ....
                          ،،و از افت ولتاژ جلوگیری می کند ...با رگولاتور
                          که نمی توان چنین کاری کرد ...
                          فقط خازن می‌تواند این کار را انجام دهد .
                          ،،،،،
                          با نصب خازن 33000میکروفاراد و دیود قویتر مشکل خاموش و روشن شدن ضبط هنگام استارت حل شد
                          حالا یه سوال اینجا هست؛آیا این طبیعی هست که این
                          خازن که نصب کردم بعد از مدت زمانیکه استفاده نشه
                          خالی بشه ؟(یعنی زمانیکه ماشین رو خاموش کردم و خازن فول شارژ شده بعد از چند ساعت که میام پخش رو بدون سویچ روسن کنم میبینم روشن نمیشه و باید دوباره پله اول سویچ رو چند ثانیه باز بزارم تا شارژ بشه و حالا میتونم سویچ رو در بیارم و دوباره کار کنه)راه حلی داره که خودبخود تخلیه نشه؟

دیدگاه

ضمنا موقع استارت زدن کامل خاموش و روشن نمیشه که خوبه ولی چند ثانیه قطع میشه و دوباره به کار ادامه میده ،این مشکل از دیود نیست؟

دیدگاه

ضمنا موقع استارت زدن کامل خاموش و روشن نمیشه که خوبه ولی چند ثانیه قطع میشه و دوباره به کار ادامه میده ،این مشکل از دیود نیست؟
                              با سلام به شما. ...
                              این مشخص و طبیعی، است که وقتی،خازن به مصرف کننده وصل شده باشه ..درون مصرف کننده تخلیه بشه.. ..
                              برای بدست امدن نتیجه دلخواهتان..باید خازن و دیود قبل از ان. ،،، باید قبل از کلید قرار گیرد... که . وقتی کلید قطع شود ضبط،هم خاموش،شود ‌..
                              ،،،،و وقتی کلید وصل شود ،،ضبط هم مدتی روشن شود....
                              ،،،در قسمت دوم سوال ..مشکل از دیود نیست .....،،، در قسمت اول سوال ...میتوان از یک
                              رله کوچک و یک کلید کوچک استفاده کرد که وقتی خواستیم ضبط را خاموش کنیم ...خازن از ضبط قطع و جدا شود .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X