اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص قطع بلندگو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تشخیص قطع بلندگو

دوستان این مداری که در دزدگیر های جدید هست، که قطع بلندگو رو تشخیص میده و از مدار در برابر وصل شدن برق به خروجی بلندگو محافظت میکنه چجوری میشه ساخت؟
    مود حفاظت بلندگو بهش گفته میشه

درود
    در لینک زیر تاپیک مربوطه را مطالعه کنید:

دیدگاه

ساده ترین حال استفاده از یک زوج سیم در کنار سیم های بلندگو هست که به صورت لوپ بسته می شود و در صورت قطع سیم دزدگیر متوجه می شود
      اگر حالت پیشرفته بخواهید کار کنید یک مدار باید طراحی کنید که اگر لازم شد توضیحات بیشتر بهتون بدم

دیدگاه

برای اتصال برق به خروجی بلندگو میتوانید از یک فیوز آمپر پایین و یک وریستور ولتاژ پایین 22 ولت استفاده کنید که خیلی راحت ولتاژ 220 رو قطع میکنه

دیدگاه

ممنون میشم برای اون مدار پیشرفته بیشتر راهنمایی کنید????????
          بله اون روش قدیمی که میفرمایید درست هست.
          با سیم دو زوج اسپیکر رو انتقال میدادیم و یک جفت سیم رو به زون ۲۴ ساعته متصل میکردیم اما زیاد جالب و دقیق نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
            ساده ترین حال استفاده از یک زوج سیم در کنار سیم های بلندگو هست که به صورت لوپ بسته می شود و در صورت قطع سیم دزدگیر متوجه می شود
            اگر حالت پیشرفته بخواهید کار کنید یک مدار باید طراحی کنید که اگر لازم شد توضیحات بیشتر بهتون بدم
            برای حفاظت از اتصال کوتاه و برق ۲۲۰ ولت شهر ، که روش گفته شده جواب داد.
            ولی برای تشخیص قطع شدن اگه بشه یه مدار هم طراحی کرد عالی میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Yassinn نمایش پست ها

برای حفاظت از اتصال کوتاه و برق ۲۲۰ ولت شهر ، که روش گفته شده جواب داد.
              ولی برای تشخیص قطع شدن اگه بشه یه مدار هم طراحی کرد عالی میشه.
              با سلام و درود ، در مدارات آمپلی فایر میشه مدار مقایسه گری در خروجی بست که اگر در خروجی ولتاژی وجود داشته باشه ، اما جریانی کشیده نشه ، خروجی رو قطع کنه.
              احتمالا بشه با مقداری تغییر این مورد رو در خروجی آژیر دزدگیر هم پیاده سازی کرد.
              ​​​​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام و درود ، در مدارات آمپلی فایر میشه مدار مقایسه گری در خروجی بست که اگر در خروجی ولتاژی وجود داشته باشه ، اما جریانی کشیده نشه ، خروجی رو قطع کنه.
                احتمالا بشه با مقداری تغییر این مورد رو در خروجی آژیر دزدگیر هم پیاده سازی کرد.
                ​​​​
                میشه یه جریان ضعیف همیشه از بلندگو عبور بدم که با قطع شدن بلندگو، میکرو تشخیص بده که جریانی دیگه عبور نمیکنه؟
                این جریان که همیشه از بلندگو رد میشه بهش آسیب نمیزنه؟
                البته جریان خیلی ضعیف
                مثلا با یه مقاومت ۱ مگا اهم

دیدگاه

میشه یه جریان ضعیف همیشه از بلندگو عبور بدم که با قطع شدن بلندگو، میکرو تشخیص بده که جریانی دیگه عبور نمیکنه؟
                  این جریان که همیشه از بلندگو رد میشه بهش آسیب نمیزنه؟
                  البته جریان خیلی ضعیف
                  مثلا با یه مقاومت ۱ مگا اهم
                  بله این روش رو میتونید استفاده کنید.
                  استفاده از مقاومت کمتر ( مثلا ۱ کیلو اهم ) هم مانعی نداره.

دیدگاه

این قسمت در مدار یک دزدگیر ایرانی معمولی ظاهرا برای تشخیص قطع بلندگو است :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
                      ممنونم
                      مدار کاملش رو دارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

بله این روش رو میتونید استفاده کنید.
                        استفاده از مقاومت کمتر ( مثلا ۱ کیلو اهم ) هم مانعی نداره.
                        فقط یه موردی پیش میاد
                        من جریان منفی رو دائما از بلندگو عبور میدم تا ترانزیستور منفی رو روشن نگه دارم.
                        یعنی یه سر اسپیکر به بیس ترانزیستور هست.
                        اون سر اش هم که به منفی
                        حالا مسئله اینجاست که ولتاژ مثبت ۵ ولت رو بدم به کلکتور ترانزیستور و امیتر رو بدم به ورودی میکرو یا برعکس؟
                        که وقتی ترانزیستور خاموش شد، میکرو تشخیص نبودن ولتاژ ۵ رو بده

دیدگاه

فقط یه موردی پیش میاد
                          من جریان منفی رو دائما از بلندگو عبور میدم تا ترانزیستور منفی رو روشن نگه دارم.
                          یعنی یه سر اسپیکر به بیس ترانزیستور هست.
                          اون سر اش هم که به منفی
                          حالا مسئله اینجاست که ولتاژ مثبت ۵ ولت رو بدم به کلکتور ترانزیستور و امیتر رو بدم به ورودی میکرو یا برعکس؟
                          که وقتی ترانزیستور خاموش شد، میکرو تشخیص نبودن ولتاژ ۵ رو بده
                          منظور شما رو متوجه نشدم ، در صورت امکان تصویری قرار بدید تا منظور شما رو درک کنم.

دیدگاه

مدار خروجی آژیر هست که توسط یک ترانزیستور سیگنالی به میکرو هم میفرسته.. خودم نیاز به تحلیلش دارم

دیدگاه

مدار خروجی آژیر هست که توسط یک ترانزیستور سیگنالی به میکرو هم میفرسته.. خودم نیاز به تحلیلش دارم
                              در کجای تحلیل کردنش مشکل دارید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X