اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل lm2596 با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل lm2596 با میکرو

سلام دوستان.
    کسی راهی میشناسه که بدون استفاده از پتانسیومتر دیجیتال بشه lm2596 رو کنترل کرد؟
    ببینید هدف ساخت یه رگولاتور قابل کنترل با میکرو هست ؛ با مبدل باک امتحان کردم اما ریپل زیاد بود ، به خروجی مثل lm2569 نیاز دارم
    اگر بشه رگولاتور رو بدون پتانسیومتر دیجیتال کنترل کنم بهترین کاره...​​​​

نوشته اصلی توسط pourya_abedi نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    کسی راهی میشناسه که بدون استفاده از پتانسیومتر دیجیتال بشه lm2596 رو کنترل کرد؟
    ببینید هدف ساخت یه رگولاتور قابل کنترل با میکرو هست ؛ با مبدل باک امتحان کردم اما ریپل زیاد بود ، به خروجی مثل lm2569 نیاز دارم
    اگر بشه رگولاتور رو بدون پتانسیومتر دیجیتال کنترل کنم بهترین کاره...​​​​
    باسلام
    خب چرا مبدل باک با خود میکرو نمیسازید؟ اینطوری خیلی بهتره اگرم ساختید و عملی نشده علتش چی بوده؟
    برای کنترل خود lm2596هم شما باید ولتاژ فیدبک این آیسی که 1.23ولت فکر کنم باشه رو با یک فیلتر rc به یکی از پایه های میکرو که خروجی pwm داره متصل کنید. با افزایش دیوتی سایکل pwm، مقدار ولتاژ گره فیدبک زیاد شده و ولتاژ افزایش می‌یابد و بلعکس.
    حواستون باشه که شبکه فیدبک رو حتما باید داشته باشید.
    موفق باشید
    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

شما با pwm یه ولتاژ متغیر بسازید با فیلتر RC صافش کنید بندازید پشت یه آپ امپ که ورودی دیگه اون آپ امپ هم نمونه گیری ولتاژ خروجی 2596 باشه ، خروجی آپ امپ رو هم بدید به پایه فیدبک
      برای جابجایی قطب و فازمارجین هم از خازن جبران ساز بین خروجی و پین منفی اپ امپ استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها

باسلام
        خب چرا مبدل باک با خود میکرو نمیسازید؟ اینطوری خیلی بهتره اگرم ساختید و عملی نشده علتش چی بوده؟
        برای کنترل خود lm2596هم شما باید ولتاژ فیدبک این آیسی که 1.23ولت فکر کنم باشه رو با یک فیلتر rc به یکی از پایه های میکرو که خروجی pwm داره متصل کنید. با افزایش دیوتی سایکل pwm، مقدار ولتاژ گره فیدبک زیاد شده و ولتاژ افزایش می‌یابد و بلعکس.
        حواستون باشه که شبکه فیدبک رو حتما باید داشته باشید.
        موفق باشید
        ممنون مهندس بابت پاسختون.
        بله تلاش کردم برای ساخت باک با خود میکرو ولی نمیدونم چرا خروجی ماسفت پس از عبور از فیلتر LC به این صورته که با تغییر PWM ، (سطح) ولتاژش تغییر نمیکنه مثل lm2596...
        و بایک ریپل شدید فقط عرض ریپل کم و زیاد میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
          شما با pwm یه ولتاژ متغیر بسازید با فیلتر RC صافش کنید بندازید پشت یه آپ امپ که ورودی دیگه اون آپ امپ هم نمونه گیری ولتاژ خروجی 2596 باشه ، خروجی آپ امپ رو هم بدید به پایه فیدبک
          برای جابجایی قطب و فازمارجین هم از خازن جبران ساز بین خروجی و پین منفی اپ امپ استفاده کنید
          ممنون مهندس از لطفتون
          مداری که فرمودین جواب داد و این فعلا کار رو راه میندازه تا بتونم از ماسفت هم همین جواب رو بگیرم
          تشکر فراوان.

دیدگاه

ممنون مهندس بابت پاسختون.
            بله تلاش کردم برای ساخت باک با خود میکرو ولی نمیدونم چرا خروجی ماسفت پس از عبور از فیلتر LC به این صورته که با تغییر PWM ، (سطح) ولتاژش تغییر نمیکنه مثل lm2596...
            و بایک ریپل شدید فقط عرض ریپل کم و زیاد میشه.
            باسلام مجدد
            اولا شخم زدن رژیم اسرائیل توسط موشک های ایرانی رو به همه عزیزان تبریک میگم
            دوما در مورد اینکه خروجی شما تغییر نمیکنه علتش بخاطر یکی بخاطر خازن های خروجی هست و دومی میتونه از شبکه فیدبک شما باشه که مقادیر مقاومت بالایی رو انتخاب کردید.
            برای رفع این مشکل برید سمت مدار باک کانورتر سینکرونوس... گوگل کنید دیاگرامش میاد.
            * توسط این مدار شما از یک طرف باک، و از طرف دیگر بوست خواهید داشت!
            موفق باشید
            *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

ممنون مهندس از لطفتون
              مداری که فرمودین جواب داد و این فعلا کار رو راه میندازه تا بتونم از ماسفت هم همین جواب رو بگیرم
              تشکر فراوان.
              خداروشکر اینشالا یه عمری براتون 2596 کنه
              همین ترکیب رو میتونید کنترل جریان هم بهش اضافه کنید که با میکرو کنترل بشه و یا حفاظت هم داشته باشه ( چه برگشت پذیر چه غیر قابل برگشت پذیر )
              برای تقویت 2596 با ماسفت ایده خوبی دارید. هرکجاش اذیت کرد خبر بدید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X