اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محدود کردن جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

محدود کردن جریان

سلام من یه منبع تغذیه دارم. بین 0 تا 12 ولت متغیر ولتاژشه و 2 آمپر هم غیر قابل تغییر جریان میده.حالا مم میخوام با این الکترولیز کنم ولی منبع تغذیه میسوزه چون زیاد جریان میکشه الان یه مدار میخوام که جریان رو محدود کنه و نذاره منبع تغذیه بسوزه.جریان خروجی برای الکترولیزم هم میتونه بین 1 تا 2 آمپر متغیر باشه. و ولتاژ خروجی هم بین 5 تا 6 ولت باید باشه
    لطفا مداری معرفی کنید که به هیت سینک بزرگی نیاز نداشته باشه و با ماسفت باشه.چون با lm317 هیت سینک بزرگی نیازه
    جدیدترین ویرایش توسط Venomax; ۲۱:۱۳ ۱۴۰۳/۰۸/۱۵.

بجای rload سیمهای الکترولیزتون رو وصل کنید
    مقدار r sense اگه نیم اهم باشه 1.5 آمپر محدودیت جریان دارید
    R2 رو 330 اهم بزارید و q1 TIP41
    R1 56 ohm 1w
    q2 bc337
    ولتاژ منبع رو روی هفت یا هشت ولت تنظیم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Venomax نمایش پست ها
      سلام من یه منبع تغذیه دارم. بین 0 تا 12 ولت متغیر ولتاژشه و 2 آمپر هم غیر قابل تغییر جریان میده.حالا مم میخوام با این الکترولیز کنم ولی منبع تغذیه میسوزه چون زیاد جریان میکشه الان یه مدار میخوام که جریان رو محدود کنه و نذاره منبع تغذیه بسوزه.جریان خروجی برای الکترولیزم هم میتونه بین 1 تا 2 آمپر متغیر باشه. و ولتاژ خروجی هم بین 5 تا 6 ولت باید باشه
      با سلام
      جریان غیر قابل تغییر یعنی چی؟!
      وقتی شما از منبع ولتاژ استفاده می کنین مقدار جریان کشی متغیره و به بارتون بستگی داره.
      اگه فرایند الکترولیز شما بیش از دو آمپر جریان می کشه یعنی به جریانی بیش از دو آمپر نیاز داره و اگه کمش کنین درست انجام نمیشه.
      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها

با سلام
        جریان غیر قابل تغییر یعنی چی؟!
        وقتی شما از منبع ولتاژ استفاده می کنین مقدار جریان کشی متغیره و به بارتون بستگی داره.
        اگه فرایند الکترولیز شما بیش از دو آمپر جریان می کشه یعنی به جریانی بیش از دو آمپر نیاز داره و اگه کمش کنین درست انجام نمیشه.
        منظورم اینکه منبع تغذیه محدود کننده جریان نداره و نهایت هم 2 آمپر جریان میده. و اینکه الکترولیز رو محاسبه کردم و اتجام میشه اگه جریان زیادی بکشه باعث گرم شدن زیادش میشه و محصولات جانبی تولید میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Venomax نمایش پست ها

منظورم اینکه منبع تغذیه محدود کننده جریان نداره و نهایت هم 2 آمپر جریان میده. و اینکه الکترولیز رو محاسبه کردم و اتجام میشه اگه جریان زیادی بکشه باعث گرم شدن زیادش میشه و محصولات جانبی تولید میکنه
          با عرض سلام ..میتوانید از ای سی رگولاتور L200C استفاده کنید ..و منبع تغذیه را بسازید ..هم کنترل جربان و کنترل ولتاژ ...
          این قابلیتها را دارد ....جریان تا ۲.۲ امپر،، و ولتاژ تا حدود ۳۰ ولت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X