اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دیمر برای مصرف کننده های سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دیمر برای مصرف کننده های سوئیچینگ

سلام دوستان، برای سا ت دیمر ۲۲۰ ولت توسط میکرو میام pwm را در سطح ولتاژ خاصی روی ترایاک کنترل میکنم، اما این دیمر در تغذیه های سوئیچینگ نمیتونه کار کنه و افت ولتاژ باعث افزایش جریان عبوری قطعاتش و سوختنشون میشه و در کل سیستم خروجی هاش بهم میریزه
    برای مصرف کنندگان سوئیچینگ چجوری باید دیمر ساخت؟ مثلا برای یک لامپ کم مصرف چطوری دیمر بسازم؟

نوشته اصلی توسط intel_amd نمایش پست ها
    سلام دوستان، برای سا ت دیمر ۲۲۰ ولت توسط میکرو میام pwm را در سطح ولتاژ خاصی روی ترایاک کنترل میکنم، اما این دیمر در تغذیه های سوئیچینگ نمیتونه کار کنه و افت ولتاژ باعث افزایش جریان عبوری قطعاتش و سوختنشون میشه و در کل سیستم خروجی هاش بهم میریزه
    برای مصرف کنندگان سوئیچینگ چجوری باید دیمر ساخت؟ مثلا برای یک لامپ کم مصرف چطوری دیمر بسازم؟
    سلام
    1- اکثر ترایاکهای بازار تقلبی هستند جنس خوب از جای مطمئن تهیه کن
    2- تو انجمن های خارجی دنبالش باش زیاده مطلب
    3- دنبال کپی کردن نباش چون اکثر مدارات رایگان اینترنت دکوریه پس خودت بفهم و سپس بساز تا بتونی بهینه سازیش کنی
    4- موفق باشید
    تعلیم نده بد ذات را........بد ذات اگر بالارود گردن زند استاد را

دیدگاه

۱-شما هرچیزی گفتی جز پاسخ سوال من !

دیدگاه

۱-شما هرچیزی گفتی جز پاسخ سوال من !
        سوئیچینگ مفهوم گسترده ای داره، PWM یک تکنیک در کنترله سئوال شما گنگه جانم چه نوع لامپ کم مصرفی فلوروسنت یا LED ؟
        لامپ فلوروسنت داخلش اینورتر داره اما لامپ LED فقط یک مبدل Buck داخلشه همین، مدار راه انداز لامپ فلوروسنت رو میشه تا حدودی گفت سوئیچینگ اما لامپ LED رو نه!!
        (البته همونم میشه با تغییراتی پیچیده ترش کرد اما اکثرا همونطوره که گفتم)

اکثرا خروجی دیمر دیجیتال رو با بار سلفی (لامپ رشته ای ، موتور و غیره) آموزش میدن که البته برای درک مفاهیم که چطور باید کلیت طرح رو پیاده کرد خوبه مثل این:

اما چالش شما اینجاست که چطور لامپی رو که یک مبدل داخل مدارش وجود داره میشه با دیمر دیجیتال مثلا عین همون لامپ رشته ای کنترل کرد؟
        لامپ فلوروسنتی رو که از خیرش بگذر چون برای راه اندازیش ولتاژ بالا میخواد کمش کنی اصلا روشن نمیشه اما لامپ LED رو میشه تا حدودی کنترل کرد اما اونم بصورت کامل و صحیح نه!​​

اینجا جای راهنماییه یعنی این که هر کس حدالامکان به اندازه خودش مسیر صحیح رو بهت نشون بده که خودت بری تهشو دربیاری که متضرر نشی بعد از وقت و انرژی گذاشتن
        (کاری که بالاتر کردم و شما متوجه نشدی)
        جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۰۷:۴۱ ۱۴۰۳/۱۰/۱۳.

دیدگاه

شما کلی حرف غیرمفید میزنی و اظهار میکنی که منظور سوالو متوجه نشدی و سوال گنگه و بعد از کلی حرف ته متنت داری میگی «اما چالش شما اینجاست که چطور لامپی که داخلش مبدلی هست کنترل کنی» پس منظور سوال متوجه شدی و بی جهت حرف های نامرتبط میزنی شاید خیلی جوانی اما لطفا عنایت بفرمائید افراد فرصت بحث حاشیه ای ندارند اگر جواب را نمیدانی یا هرچیز دیگه ای، فرصت دیگران را نگیر ! هنوز یک کلمه مفید حرف نزدی دوست عزیز و آخرهم میگی شما متوجه نشدی.

الان اگر میدانی پاسخ بده چطور لامپی که به قول شما داخلش یک مبدلی هست را نورش را کم و زیاد کنیم؟ این کار را به شیوه ای که گفتم برای لامپ رشته ای انجام دادم

دیدگاه

شما کلی حرف غیرمفید میزنی و اظهار میکنی که منظور سوالو متوجه نشدی و سوال گنگه و بعد از کلی حرف ته متنت داری میگی «اما چالش شما اینجاست که چطور لامپی که داخلش مبدلی هست کنترل کنی» پس منظور سوال متوجه شدی و بی جهت حرف های نامرتبط میزنی شاید خیلی جوانی اما لطفا عنایت بفرمائید افراد فرصت بحث حاشیه ای ندارند اگر جواب را نمیدانی یا هرچیز دیگه ای، فرصت دیگران را نگیر ! هنوز یک کلمه مفید حرف نزدی دوست عزیز و آخرهم میگی شما متوجه نشدی.

الان اگر میدانی پاسخ بده چطور لامپی که به قول شما داخلش یک مبدلی هست را نورش را کم و زیاد کنیم؟ این کار را به شیوه ای که گفتم برای لامپ رشته ای انجام دادم
            من کی فرصت جواب دادن رو از بقیه گرفتم؟
            نکنه طراح این سایت هستم و دکمه ثبت پاسخ رو برای بقیه بستم؟
            سئوال شما اگر گویا بود تا الان هزارتا جواب گرفته بودید، واقعیت اینه که تو مهد هم اینطور نمیپرسند منم اگر تو کامنت وقت گذاشتم بازش کردم برا این بود که بقیه حداقل بفهمند چی گفتید و از اون مهمتر که خودتون بفهیمد چون بعید میدونم خودتونم فهمیده باشید چی گفتید.
            تو دنیای آدم بزرگها رسمه که اول طرف رو متهم به ندانستن میکنند بعد از اتهام و توبیخ میگن جواب رو بگو؟
            من جواب نگفته دارید با طلبکاری توبیخ میکنید وای به روزی که راهشو بگم .... نه پسرجان من تا طرفو نشناسم لقمه آماده جلوش نمیگذارم بالاترم گفتم اینجا جای راهنماییه نه برگزاری کلاس آموزش و رد و بدل فایل پروژه
            از نظر شما پاسخ مفید و حرف مرتبط لقمه ی آمادست اما تظاهر میکنی که راهنمایی میخوای...مثلا همین پستی که اخیرا گذاشتی :
            https://www.eca.ir/forums/forum/الکترونيک/مدار-چاپی-pcb/1156227-عرض-ترک-در-آمپرهای-بالای-برق-شهری
            کلا عادت داری بجا یک سرچ ساده یا صرف کمی وقت جهت کسب تجربه حاضر و آماده و با طلبکاری جواب بخوای...

برو روزیتو جای دیگه کسه دیگه بهت بده ضمنا منت گذاری طرفی میخواد که لایق منت باشه نه امثال شما که تربیت خانوادگیتون رو به رخ همه کشیدید.

ادعا استادی ندارم اما چه خوب گفت شاعر که (تعلیم نده بدذات را ..........بدذات اگر بالا رود گردن زند استاد را)
            جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۰۹:۵۲ ۱۴۰۳/۱۰/۱۴.

دیدگاه

عرض کردم فرصت من را نگیر، نه پاسخ دهنده ها
              اما با این مدل صحبت های توهین آمیز و بچگانت فقط یک نتیجه میتونم بگیرم و اونم اینه که کار گیرت نیامده دچار سرخوردگی روانی شدی، یا همچین چیزی، تا حدی واقعیته تراژیکه و میشه به رنجت حق داد اما برای جامعه علمی باعث تاسفی به هرحال

دیدگاه

دوستانه میگم به یک روانشناس مراجعه کن و بابت رنج هایی که نتونستی ازشون رد شی و باعث میشه به دیگران حمله کنی بخواه که کمکت کنه، نه خودتو آزار بده نه اطرافیاتو

دیدگاه

مدیران محترم لطفا اینجور افرادی که مخل فعالیت علمی پژوهشی انجمن هستن را حذف اکانت کنید، وقتی خودش داره اعلام میکنه که اینجا جهت پاسخ دهی و جواب دادن به پرسش ها پیام نمیذاره و به دنبال مغالطه است.

همین پرسش را از چت جی پی تی کردم در یک ثانیه پاسخ داد، برای سایر کاربرانی که این صفحه را میبینن و براشون سواله راهشو میگم که اینطور افرادی تصور نکنه الان دیگه میشه با این رفتار بچگانه علم را پنهان کرد، که چقدر کار سطح پائینیه حتی اگر میشد مخصوص افراد حقیره، حداقل به علمی برس که به این سادگی نشه از چت جی پی تی پرسید، بعد انقدر جوش بزن که علمتو به کسی نگی، تازه نمیخوای جواب بدی اینجا نباید بیای کلا و پیام بزنی و مزاحمت ایجاد کنی

راه های پیشنهادی چت جی پی تی:
                  ۱- ارسال pwm یعنی بر اساس میزان زمان خاموش و روشن بودن بتونید تایم های خاموشی را به نسبت روشنی کنترل کنید، برای چشمک نزدن باید فرکانس بیش از تشخیص چشم کنترل شود
                  ۲-استفاده از رگولاتورهای جریان به جای رگولاتور ولتاژ ، استفاده از lm317 به صورت رگولاتور جریان که روی پایه کنترل آن pwm بریزید
                  ۳-اگر مبدل داخلی لامپ غیرقابل دیم شدن است مبدل فعلی را با یک درایور LED دیم‌شونده جایگزین کنید​
                  جدیدترین ویرایش توسط intel_amd; ۲۰:۳۳ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸.

دیدگاه

سلام

1. شما باید به این نکته توجه کنی که وقتی داری از سوییچینگ صحبت میکنی در واقع داری در مورد یک نوع رگولاتور صحبت میکنی و همینطور که احتمالا خودت هم میدونی وضیفه ی رگولاتور (به صورت ایده آل) اینه که صرف نظر از ولتاژ ورودیش در خروجی یک ولتاژ ثابت بده، پس شما نمیتونی انتظار داشته باشی که با کم کردن ولتاژ ورودی، ولتاژ خروجی هم به همون نسبت کم بشه. در بهترین حالت در صورت کم شدن ولتاژ ورودی تا یک حدی(که معمولا از ولتاژ خروجی خیلی بیشتر است) ، خروجی قطع میشه و در بدترین حالت هم ممکنه همون ولتاژ کم شده ی ورودی در خروجی ظاهر بشه که میتونه آسیب بزنه.

2. در لامپ های ال ای دی از رگولاتور های جریان استفاده میشه که اصلا بحث دیم کردن براشون بی معنی هست.

3. من زیاد اطلاعی ندارم ولی حدس میزنم ساختار لامپ های کم مصرف قدیمی مثل لامپ های مهتابی هست که اول با یک ولتاژ زیاد استارت (یونیزه) میشه و سپس با یک ولتاژ کم تر که فکر کنم حداقل ولتاژ لازم برای یونیزه نگه داشتن گاز باشه، ادامه به کار میکنه و منطقا اینجا هم دیم کردن بی معنی هست.

4. بعضی از درایور های ال ای دی (که معمولا همون رگولاتور های سوییچینگ جریان) هستند، ورودی های فرمانی دارند که میشه با اون ها خروجیشون رو دیم کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X