اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک فوری برای خروجی گرفتن بخش pcb در پروتئوس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک فوری برای خروجی گرفتن بخش pcb در پروتئوس

سلام خدمت اساتید
    مداری طراحی کردم قسمت pcb، ولی بعد از خروجی گرفتن به صورت pdf، بعد از چاپ ابعاد به هم میریزه.
    مثلا داخل برنامه طول یک برد ۳ سانتی متر گذاشتم ولی روی کاغذ چاپ شده ۲.۷ س‌م
    همه پایه ها میریزن به هم
    ​​​​​​هرکی بلده لطفا بگه مشکل چیه

نوشته اصلی توسط mdeleco نمایش پست ها
    سلام خدمت اساتید
    مداری طراحی کردم قسمت pcb، ولی بعد از خروجی گرفتن به صورت pdf، بعد از چاپ ابعاد به هم میریزه.
    مثلا داخل برنامه طول یک برد ۳ سانتی متر گذاشتم ولی روی کاغذ چاپ شده ۲.۷ س‌م
    همه پایه ها میریزن به هم
    ​​​​​​هرکی بلده لطفا بگه مشکل چیه
    سلام من از طرحم خروجی گرفتم و برای چاپ بیرون بردم همین اتفاق برای من هم بوجود اومد فردی که داشت پرینت می گرفت گزینه ای به نام fit رو انتخاب کرده بود که با تغییر اون به گزینه noneنتظیمات درست شد
    جدیدترین ویرایش توسط خلبان; ۲۳:۱۳ ۱۴۰۳/۱۰/۱۹.
    قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

راهنمای تنظیم پرینتر برای چاپ PCB :
      باید scale رو 0 یا none و مقیاس رو 1:1 یا 100% بزارید و همون کاغذی که خروجی گرفتید پرینت تنظیم کنید چاپ بگیرید. margin رو هم ترجیحا none یا 0 یا minimum بزارید.
      از اون گذشته به تنظیمات پیشرفته پرینتر موقع چاپ بروید و رنگ و تونر رو از حالت Toner Saving بردارید از روی draft هم اینطور و رزولیشن روی حداکثر بزارید 600 , 1200 و بیشتر! و پترن هم روی Solid که نقطه نقطه چاپ نکنه (پرینتر لیزری) و کنتراست هم درست تنظیم کنید سیاهی رو ببرید روی حداکثر یا دست نزنید. خلاصه خودتون با پرینتر خودتون یک پروفایل مخصوص چاپ PCB بسازید و پرینت بگیرید با تونر دست اول و مرغوب نه شارژی! درب مغازه یا بیرون حتی چاپخونه‌ها ممکنه کیفیت مورد نظرتون رو ندن.
      نوع کاغذ و وزن اون رو هم درست انتخاب کنید. حتی کاغذهای مختلف رو هم باید امتحان کنید ببینید کدوم بهتر هست برای کاربردی که دارید. حتی خود pdf که میخواهید خروجی بگیرید هم درست باید تنظیم کرده باشید. اینا برای چاپ برگردون بود با حرارت. برای چاپ لمینت یا فتورزیست و غیره روی طلق یا کاغذ شفاف یا هرچی با پرینتر خونگی خیلی سخته در آوردنش حتی با اسپری مهر سازی هم شانسیه. به خصوص پرینتر چند کاره یا کارتریج شارژی یا چیزی مثل سامسونگ! hp , canon بد نیست. چاپخونه با دستگاهای بزرگ رنگی سیاه سفید میزنن خوب هم نمیشه.
      با لیزر یا CNC مدارچاپی یا PCB زدن (سوزاندن ، حکاکی) خیلی باحال هست.
      جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۲:۰۱ ۱۴۰۳/۱۰/۲۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
        راهنمای تنظیم پرینتر برای چاپ PCB :
        باید scale رو 0 یا none و مقیاس رو 1:1 یا 100% بزارید و همون کاغذی که خروجی گرفتید پرینت تنظیم کنید چاپ بگیرید. margin رو هم ترجیحا none یا 0 یا minimum بزارید.
        از اون گذشته به تنظیمات پیشرفته پرینتر موقع چاپ بروید و رنگ و تونر رو از حالت Toner Saving بردارید از روی draft هم اینطور و رزولیشن روی حداکثر بزارید 600 , 1200 و بیشتر! و پترن هم روی Solid که نقطه نقطه چاپ نکنه (پرینتر لیزری) و کنتراست هم درست تنظیم کنید سیاهی رو ببرید روی حداکثر یا دست نزنید. خلاصه خودتون با پرینتر خودتون یک پروفایل مخصوص چاپ PCB بسازید و پرینت بگیرید با تونر دست اول و مرغوب نه شارژی! درب مغازه یا بیرون حتی چاپخونه‌ها ممکنه کیفیت مورد نظرتون رو ندن.
        نوع کاغذ و وزن اون رو هم درست انتخاب کنید. حتی کاغذهای مختلف رو هم باید امتحان کنید ببینید کدوم بهتر هست برای کاربردی که دارید. حتی خود pdf که میخواهید خروجی بگیرید هم درست باید تنظیم کرده باشید. اینا برای چاپ برگردون بود با حرارت. برای چاپ لمینت یا فتورزیست و غیره روی طلق یا کاغذ شفاف یا هرچی با پرینتر خونگی خیلی سخته در آوردنش حتی با اسپری مهر سازی هم شانسیه. به خصوص پرینتر چند کاره یا کارتریج شارژی یا چیزی مثل سامسونگ! hp , canon بد نیست. چاپخونه با دستگاهای بزرگ رنگی سیاه سفید میزنن خوب هم نمیشه.
        با لیزر یا CNC مدارچاپی یا PCB زدن (سوزاندن ، حکاکی) خیلی باحال هست.
        خدا قوت این همه تایپ کردی????
        مرسی. حتما ب این نکاتی که گفتی توجه میکنم ببینم چی میش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها

سلام من از طرحم خروجی گرفتم و برای چاپ بیرون بردم همین اتفاق برای من هم بوجود اومد فردی که داشت پرینت می گرفت گزینه ای به نام fit رو انتخاب کرده بود که با تغییر اون به گزینه noneنتظیمات درست شد
          چجوری متوجه شدی؟
          اجازه داد بری سَر مانیتور؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdeleco نمایش پست ها
            چجوری متوجه شدی؟
            اجازه داد بری سَر مانیتور؟
            آدم خوب و واردی بود احتمالا قبلاً هم افرادی به او مراجعه کرده اند و با این مشکل مواجه بودند سر مانیتور رو به سمت من برگرداند و به همون شکلی که گفتم عمل کرد
            قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها

آدم خوب و واردی بود احتمالا قبلاً هم افرادی به او مراجعه کرده اند و با این مشکل مواجه بودند سر مانیتور رو به سمت من برگرداند و به همون شکلی که گفتم عمل کرد
              دادا دمت گرم واقعا
              دیروز همین گزینرو به کافی نتی گفتم و با برداشتن تیک این گزینه مشکل کاملا حل شد
              ​​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X