اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رزین یا انواع پوشش های مدار چی پیشنهاد میدید؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برا افرادی که بعدا این پست رو میخونند عرض کنم با یک سرچ ساده در اینترنت میتونید شرکتهای زیادی در پارکهای علم و فناوری و غیره رو پیدا کنند که این رزین ها رو از چند صد هزار تومن الی ماشا... میسازند و میفروشند، تاریخ انقضا 3 ساله داره معمولا خود رزین و هاردنرش که جز سخت کننده هستش معمولا تاریخ نگهداریش یک ساله پس زیاد بفکر استفاده طولانی مدت حداقل در مورد هاردنرش نباشید، دو نوع سخت و نرم دارن که هر کدوم میتونند ناقل حرارت و رسانای الکتریسیته باشند یا خیر بسته به کاری که قراره انجام بدید باید سفارش بدید و قوطی هاش از یک کیلویی کمتر نداره تا جایی که من دیدم، رنگ بندی هم داره ولی اکثرا برا فروش بیشتر شفاف تولید میکنند که شما مجبور شی رنگ جدا بخری بریزی توش که میتونید دور برد رو لفافه رنگی بپیچید بجا خرید رنگ، اینم عرض کنم منظور از جنس نرم و سخت اینه که بعد از خشک شدن مثل شیشه سخت میشه یا هنوز مثل لاستیک و آدامس نرم باشه یا نه وگرنه هموشون تو قوطی اکثرا مثل روغن بحالت مایع یا نیمه مایع هستند و دو جزئی!
    چیزی هم نیست که بشه از سر کوچه و فروشگاه های عمومی خرید بهتره از شرکت معتبر و پاسخگو بخرید و از تاریخ ساختش مطمئن باشید که تازست وگرنه کیفیت نداره، اکثر مدل های ایرانی در دمای بالای 250 درجه آب میشن ولی ذوب نمیشند، بعد از شل شدن در دمای بالا ممکنه براحتی با ضربه و دست کنده بشند ولی تو بحث دمونتاژ خیالتون راحت برد حساسی که با قطعات smd چنین استرسی ببینه معمولا جون سالم بدر نمیبره برای دمونتاژ و مهندسی معکوس بیشتر هدف یکبار مصرف کردن و تعمیر نشدن برد هستش (حداقل برای من که اینطوره) من برای مصرفم رزین جنس سخت باید تهیه کنم اگر بخوام اونقدر هزینه کنم.
    جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۱۲:۱۵ ۱۴۰۳/۰۹/۰۴.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X