اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین نرم افزار طراحی PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین نرم افزار طراحی PCB

نوشته اصلی توسط md3848
    چی فک میکردیم و چی شد.....
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    الان من با کدومش کار کنم؟؟؟؟؟
    pad - eagle - orcad - Proteus - SPECTRA - PROTEL - sprint layout - Alegro
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :question: :question: :question: :question: :question: :question:

کار های من(فعلا) = AVR-ARM-FPGA
    حالا سراغ کدومش برم بهتره؟؟؟؟؟
    با پروتئوس و پروتل کمی کار کردم....
    تازه نرم افزار KiCad رو از قلم انداختی
    این نرم افزار خوبیش اینه که از بیخ رایگانه و برای تمامی سیستم عاملها موجوده.
    www.kicad-pcb.org/display/KICAD/Download

دیدگاه

نوشته اصلی توسط md3848
      چی فک میکردیم و چی شد.....
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      الان من با کدومش کار کنم؟؟؟؟؟
      pad - eagle - orcad - Proteus - SPECTRA - PROTEL - sprint layout - Alegro
      ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :question: :question: :question: :question: :question: :question:

کار های من(فعلا) = AVR-ARM-FPGA
      حالا سراغ کدومش برم بهتره؟؟؟؟؟
      با پروتئوس و پروتل کمی کار کردم....
      سلام دوست عزیز
      بنظر بنده از واجباته که حتما آلتیوم رو خوب یاد بگیری .برای یه PCB DESIGNER از نون شبم واجبتره.چون خیلی جاها که میخوای طرحتو بدی واسه چاپ این نرم افزار رو میشناسن.یا حتی واسه مصاحبه هم بخوای بری جایی اکثرا اینو ازت میخوان و هم اینکه محیط فوق العاده حرفه ای داره و منابع آموزشی زیاد .که بهترینش داکیومنت ها فیلم های تو خود سایت آلتیوم و البته از همه شاید مهمتر یوتیوب.هستش .اینو که یاد گرفتی بعدها بر حسب نیازت میتونی بری دنبال یه نرم افزار دیگه مثل ALLEGRO. خودتم زیاد درگیر این نکن کدومو یاد بگیرم یاد نگیرم .چشم بهم بزنی میبینی زمان گذشت و تو هنوز اندر خم یه کوچه ای.از ما گفتن موفق باشی
      ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
      شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

هیچی التیوم نمیشه من تازه باهاش کار میکنم از پروتیوس که قبلا کار میکردم خیلی بهتره فکر نمیکنم تو ایران هیچی به پاش برسه چون واقعا عالیه و طراحی رو مستقیما میدی برات چاپ کنن
        http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نرم افزار pcb creator هم جالبه و کار باهاش راحته
          مرسی

دیدگاه

سلام...
            من هم دنبال یادگیری نرم افزار خوبی میگردم که از همون اول باهاش کار کنم و حرفه ای یادش بگیرم...پروتئوس که رو سیستمم نصب نشد...حالا بنظرتون پروتل خوبه؟؟؟
            دوستان جایی نظر داده بودند که التیوم فقط برای PCB خوبه...اما فک کنم با این نسخه 15 دیگه اخر نرم افزار باشه و جایی برای ایراد گیری نداشته باشه...6 گیگ نرم افزاره #:Sادم میترسه بره توش ...
            بنظرتون برای نسخه 15 یا 13 نرم افزار CPU خیلی بالایی میخواد؟؟؟رم 2 گیگ و گرافیک 1 کفایت میکنه؟؟؟
            ممنون میشم راهنماییم کنید...

دیدگاه

Sprint-Layout 6.0
              بسیار سبک و خوش دسته!

دیدگاه

سلام...
                متاسفانه لینکی همراه با کرک ازش نتونستم پیدا کنم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                  سلام...
                  متاسفانه لینکی همراه با کرک ازش نتونستم پیدا کنم...
                  بفرما برات پ کردم
                  http://s6.picofile.com/file/8197840142/Sprint_Layout_6_0_04242013.rar.html
                  به ترتیب شماره نصب کن
                  اولی خود برنامه هستش،دومی و سومی پدیت هاشن.آدرس پوشه بده نصب میشن

دیدگاه

تشکر فراوان @};- @};- @};-

دیدگاه

سلام دوست عزیز میتونید چند تا از پروژه هایی رو که انجام دادین تو سایت بذارین؟لطفا

دیدگاه

پروتل ورژن 1.5ازکجا می تونم دانلودش کنم

دیدگاه

با سلام و احترام ،
                          بنده طی چند سال ، نرم افزار های متعددی مثل Altium Designer , Eagle , Proteus , Easy EDA , Sprint Layout و ... رو نصب و امتحان کردم ، و در اینجا تجربه و نظر خودم رو در مورد مزایا و معایب هر کدوم در میان میذارم:
                          1- Altium Designer : در ایران شناخته شده ترین و پر کاربردترین نرم افزار طراحی PCB ، نرم افزار آلتیوم دیزاینر هست و آموزش ها و نکات زیادی در موردش در اینترنت موجوده ، شرکت های چاپ PCB موجود در ایران هم مستقیما فایل خروجی Pcbdoc این نرم افزار رو قبول میکنن ، امکانات متنوعی از جمله محاسبه ظرفیت خازنی بین ترک ها و ظرفیت سلف ترک ها و حتی امکانات فراتر از طراحی PCB مثل ویرایش 3 بعدی برد ها ارائه میده و امکان طراحی برد تا 32 لایه در این نرم افزار ممکن هست ، اما منو ها و امکانات بیش از حد شلوغی داره که ممکنه به کار افراد عادی نیاد و باعث حواس پرتی و اتلاف وقت میشه و برخی کار های ساده ( مثل رسم لبه های برد ) هم چند مرحله ای کرده ، از طرفی کتابخانه پیشفرضش هم بسیار محدود و شبیه جوک هست ( مخصوصا فوت پرینت ها ) و لازمه که یا در به در دنبال فوت پرینت های آماده از این سایت و اون سایت بگردی ، یا وقت بذاری و خودت فوت پرینت طراحی کنی.
                          شبیه سازش هم چندان برای کار های معمول کاربردی نیست.

2- Allegro PCB ( Orcad سابق ) : نرم افزار حرفه ای هست و امکانات خوبی ارائه میده و شبیه ساز نسبتا خوبی هم داره ، کتابخانه پیشفرض این نرم افزار از نظر تعداد قطعات و کارایی ، متوسط هست ، از نظر رابط کاربری هم تا حدی شبیه آلتیوم هست ، حجم نرم افزار بسیار بالا هست و روی سیستم های ضعیف به خوبی اجرا نمیشه. از نظر کلی ، بیشتر برای طراحی برد های پیشرفته و شرکتی مناسب هست و نه کاربری عادی.

3- Eagle : در دهه قبل جزو نرم افزار های محبوب طراحی PCB بود ، یکی از دلایل جذابیت این نرم افزار برای طراحان ، قیمت پایین لایسنس بود. نرم افزار نیمه حرفه ای هست و کتابخانه نسبتا خوبی داره ، هر چند رابط کاربری این نرم افزار برای من جذابیت چندانی نداشت و نتونستم باهاش کنار بیام ، متاسفانه تعداد کاربران این نرم افزار روز به روز در حال افول و کاهش هست ، از سال 2019 نسخه جدیدی از این نرم افزار نیومده و آخرین نسخه این نرم افزار 9.6 هست ، شرکت Autodesk اعلام کرده که از 7 ژوئن 2026 از این نرم افزار پشتیبانی نمیکنه.

4- Proteus Design Suite : حدود 3 سال از این نرم افزار برای طراحی PCB استفاده کردم ، نرم افزار نیمه حرفه ای هست و میشه گفت دومین نرم افزار محبوب برای طراحی PCB در ایران هست و کاربران زیادی داره ،مزیتی که داره امکان طراحی برد بدون نیاز به شماتیک و با نت گذاری محلی هست ، همچنین امکان طراحی برد تا 16 لایه در این نرم افزار ممکن هست. رابط کاربری و کتابخانه نسبتا خوب و کاربر پسندی داره ، متاسفانه اکثر کرک های این نرم افزار ضعیف و ناقص هستن و دارای ایرادات زیادی از جمله درج اشتباه فونت ها ، هنگ و کرش ناگهانی ، امکان خراب شدن طرح و... داره و تا این تاریخ تنها نسخه های 8.9 و 8.16 کرک قابل قبولی دارن ، همچنین به علت 32 بیتی بودن این نرم افزار ، در زمینه پردازشی ضعیف عمل میکنه.

5- Sprint Layout : نرم افزار ساده و کم حجمی هست که برای طراحی برد های خانگی TH خوب هست ، صرفا امکان طراحی برد تا 2 لایه در این نرم افزار وجود داره و فوت پرینت های محدودی داره ، امکان ایجاد شماتیک در این نرم افزار وجود نداره و آخرین نسخه این نرم افزار مربوط به 8 سال قبل هست.

6- Easy EDA : نرم افزاری نیمه حرفه ای و تحت وب هست که در بین طراحان اروپایی و آمریکایی محبوب هست ، شرکت های چاپ PCB چینی سازگاری خوبی با فرمت خروجی این نرم افزار دارن و کتابخانه آنلاین خوبی داره ، هرچند استفاده از این نرم افزار به صورت آفلاین کمی آزار دهنده هست و کتابخانه محلی جالبی نداره ، رابط کاربری نسبتا یکنواخت و خسته کننده (حداقل برای من ) داره.

7- Kicad : به جرعت میتونم بگم ، بهترین نرم افزار طراحی PCB هست که تا حالا دیدم و استفاده کردم ، رایگان و متن باز هست و نیاز به کرک نداره ، برای سیستم عامل های ویندوز ، Mac OS و توزیع های گنو/لینوکس قابل استفاده هست ، رابط کاربری یوزر فریندلی (کاربر پسند ) و راحتی داره ، به طوری که قابلیت های مهم بدون نیاز به منو ها در دسترس هستن . کتابخانه پیشفرض شامل حدود 17000 نماد شماتیک و حدود 22000 تا فوت پرینت هست که بسیاری از قطعات دارای مدل 3 بعدی هستن ، امکان استفاده از کتابخانه های دیگر نرم افزار ها از جمله Altium, Cadstar ,EasyEDA و Eagle در این نرم افزار وجود داره .
                          همچنین امکان طراحی برد تا 32 لایه در این نرم افزار وجود داره ، در بسیاری موارد امکان شخصی سازی داره ، حدود 50 افزونه برای افزودن قابلیت های مختلف از جمله ایجاد کویل PCB ، ابزار تغییر ابعاد ، مرتب سازی الگومند فوت پرینت ها ، ایجاد الگوی Via در پلیگان و... داره.
                          دارای یک شبیه ساز مدارات آنالوگ هست ، هر چند قطعات قابل شبیه سازی به شکل پیشفرض کم هست.
                          همچنین یک انجمن آنلاین هم برای پرسش و پاسخ در مورد نرم افزار داره.

تاپیک مرتبط :
                          https://www.eca.ir/forums/forum/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%8A%D A%A9/%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%DA%86%D8%A7%D9%BE%DB%8C-pcb/1150634-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%DA%86%D8%A7%D9%BE%DB%8C-pcb

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X