اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار آنلاین و ساده جهت محاسبه مقاومت مورد نیاز برای اتصال به LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نرم افزار آنلاین و ساده جهت محاسبه مقاومت مورد نیاز برای اتصال به LED

با سلام و احترام
    یه وبلاگ دیدم داخلش یه چیز گذاشته بود برای محاسبه مقاومت مناسب و استاندارد
    گفتم همه دوستانی که مثل خودم تازه کار هستند استفاده کنند
    امیدوارم خلاف مقررات نباشه
    با اجازه مدیر های گرامی:

http://electroo.blogfa.com/cat-201.aspx

سلام یه ال ای دی 50وات 12ولت سفید را میخام با برق ماشین روشن کنم با توجه به برق ماشین که تقریبا 13,5ولت هست و 1,5ولت اختلاف دارد از چه مقاومتی استفاده از اساتید خواهش میکنم کمک کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Samourayi نمایش پست ها
      سلام یه ال ای دی 50وات 12ولت سفید را میخام با برق ماشین روشن کنم با توجه به برق ماشین که تقریبا 13,5ولت هست و 1,5ولت اختلاف دارد از چه مقاومتی استفاده از اساتید خواهش میکنم کمک کنید
      برای روشن کردن یک LED 50 وات 12 ولت با برق ماشین (13.5 ولت)، نیاز است که این اختلاف ولتاژ (1.5 ولت) کنترل شود. با توجه به توان و ولتاژ LED، باید جریان کاری آن را نیز بدانید. جریان LED از رابطه زیر محاسبه می‌شود:

I=P/V

بنابراین:

I = 50/12 =4.17 A

محاسبه مقاومت مناسب

اختلاف ولتاژ مورد نظر برابر با 1.5 ولت است و جریان مورد نیاز برابر با 4.17 آمپر. از قانون اهم می‌توان مقدار مقاومت را محاسبه کرد:

R = 1.5/4.17= 0.36 ohm

محاسبه توان مقاومت

توان مقاومتی که باید استفاده شود نیز از رابطه زیر محاسبه می‌شود:

P=R×I=1.5×4.17≈6.26W 

برای اطمینان بیشتر، از مقاومتی با توان حداقل دو برابر توان محاسبه‌شده استفاده کنید، یعنی یک مقاومت با توان حداقل 12 وات.

نکته مهم:
      • استفاده از مقاومت برای این جریان بالا (4.17 آمپر) به‌دلیل تولید گرمای زیاد کارآمد نیست. بهتر است از یک ماژول رگولاتور DC-DC استفاده کنید تا اختلاف ولتاژ را به‌صورت ایمن و کارآمد کنترل کند.
      • این درایورها ولتاژ ورودی 13.5 ولت را به ولتاژ 12 ولت ثابت با جریان مناسب تبدیل می‌کنند و مانع گرم‌شدن یا آسیب‌دیدن LED می‌شوند.

انواع ماژولهای ولتاژ و شارژ جهت تنظیم ولتاژ مورد نیاز در ولتاژ و توان های مختلف با قیمت های مناسب

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X