اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن نشدن تلوزیون اسنوا ۲۱ اینج crt مدل mu2185tps

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روشن نشدن تلوزیون اسنوا ۲۱ اینج crt مدل mu2185tps

سلام
    تلوزیون ۲۱ اینچ اسنوا روشن نمیشود
    اول به این صورت بود که وقتی از طریق کنترل روشن میکردی ال ای دی وضعیت چند ثانیه سبز میشد و بعد بدون آمدن هیچ تصویری قرمز میشد.چند بار که روشن کردیم این تتیم سبز بودن وضعیت هر سری کمتر شد و در آخر که در کمتر از یک ثانبه به حالت قرمز برمیگشت.
    برد را باز کردم یک خازن عدسی سیاه رنگ که روی ان توشته شده بود ۶۸۱(۶۸۰ پیکو فاراد) و 2kv شکسته بود. جدا کردم و یک عدسی دم دستی ۱۰۰ نانو ۵۰ ولت گذاشتم (چون شب بود و نوشته روی خازن درست معلوم نبود و روی برد زده بود c613 و من فکر کردم ۶۱ نانو فاراد است) و دیگر ال ای دی وضعیت روشن نمیشود

نا گفته نماند که این خازن به پایه وسط قطعه ۳ پایه شبیه رگلاتور (متصل به قطعه آلمنیومی برای تخلیه دما ) با نام c5299 وصل میشود و با یک مقاومت آجوری سری میشود و ادامه ....

باید برم این قطعه را بخرم و جایگزین کنم اما میخوام بدونم آیا ممکنه قطعه دیگری هم کنارش سوخته باشد که لازم به تعویض باشه؟

نوشته اصلی توسط vojdan نمایش پست ها
    سلام
    اول به این صورت بود که وقتی از طریق کنترل روشن میکردی ال ای دی وضعیت چند ثانیه سبز میشد و بعد بدون آمدن هیچ تصویری قرمز میشد.چند بار که روشن کردیم این تتیم سبز بودن وضعیت هر سری کمتر شد و در آخر که در کمتر از یک ثانبه به حالت قرمز برمیگشت.
    برد را باز کردم یک خازن عدسی سیاه رنگ که روی ان توشته شده بود ۶۸۱(۶۸۰ پیکو فاراد) و 2kv شکسته بود. جدا کردم و یک عدسی دم دستی ۱۰۰ نانو ۵۰ ولت گذاشتم (چون شب بود و نوشته روی خازن درست معلوم نبود و روی برد زده بود c613 و من فکر کردم ۶۱ نانو فاراد است) و دیگر ال ای دی وضعیت روشن نمیشود

نا گفته نماند که این خازن به پایه وسط قطعه ۳ پایه شبیه رگلاتور (متصل به قطعه آلمنیومی برای تخلیه دما ) با نام c5299 وصل میشود و با یک مقاومت آجوری سری میشود و ادامه ....

باید برم این قطعه را بخرم و جایگزین کنم اما میخوام بدونم آیا ممکنه قطعه دیگری هم کنارش سوخته باشد که لازم به تعویض باشه؟
    با سلام به شما.....
    بدون عکس نمی شود چیزی گفت و نظر داد ..
    عکس از بورد فراموش نشود ..

دیدگاه

سلام
      ...........
      سلام
      جاهای دیگش و قطعاتش رو اگه درست کردی و باز روشن نشد با این علائمی که گفتی، با احتیاط چک کن ببین اصلا ترانس راه افتاده ثانویه ولتاژ داری؟
      اگه نداشتی بخش تغذیه را تا مدار STR را هم چک کن احتمالا مشکل حل میشه. مدل شاسی دستگاه رو بخون و نقشه اش رو پیدا کن راحت تر باشی.
      اگه LED پاور روشن شد یا با نور کم روشن شد و در این زمانی که خودبخود خاموش میشه و شما زودتر فرمان روشن شدن دستگاه رو میدی و این LED سریع خاموش شد مشکل قریب به یقین همونیه که گفتم. بیشتر اوقات هم کار دو تا خازن کوچیک نون رسون هست.
      جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۳:۵۲ ۱۴۰۳/۱۰/۱۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید الکترونیک نمایش پست ها

با سلام به شما.....
        بدون عکس نمی شود چیزی گفت و نظر داد ..
        عکس از بورد فراموش نشود ..
        چشم
        عکس هم میزارم
        چون دم دستم نبود عکس نگذاشتم

این عکس قطعه شکسته

این عکس برد

اینم مکان قطعه شکسته
        جدیدترین ویرایش توسط vojdan; ۰۸:۱۵ ۱۴۰۳/۱۰/۱۳.

دیدگاه

چشم
          عکس هم میزارم
          چون دم دستم نبود عکس نگذاشتم

این عکس قطعه شکسته

این عکس برد

اینم مکان قطعه شکسته
          https://imgurl.ir/uploads/j486496__.jpg
          با سلام،
          خازن مد نظر ،خازن بخش اسنابر هست و ولتاژ بالایی دو سرش افت میکنه، اگر خازن ۵۰ ولتی جایگزین کنید به سرعت خواهد سوخت.

​​​​​​خازن مناسب و با مقدار اصلی رو جایگزین کنید تا اگر مشکل دیگری داشته باشه مشخص بشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X