اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن شدن کامپیوتر به محض اتصال به برق ( سوال )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روشن شدن کامپیوتر به محض اتصال به برق ( سوال )

موقع خاموش کردن سیستم مشکلی ندارید ؟ و خاموش میشه و مثلا اگه خاموش کردین و بعد از برق کشیدین و دوباره به برق زدین هم روشن میشه یا فقط موقعی روشن میشه که در حالت روشن برق قطع و وصل بشه
    ممکنه روی مادربردتون بین سیم سبز و مشکی اتصالیی اتفاق افتاده باشه
    راستی از اولش کامپیوترتون همین طوری بوده و یا یک دفعه این اتفاق افتاده

دیدگاه

سلام
      اگه بین سیم سبز و مسکی اتصال باشه سیستم روشن میشه و بعد از 4 ثانیه خاموش میشه مگه اینکه به مینبورد وصل نباشه که در اونصورت دائم روشن میمونه و اصلا خاموش هم نمیشه تا زمانیکه شما یه اتصالی عمدی بین زرد و مشکی یا قرمز و مشکی بوجود بیارید که بعدبرا روشن کردنش هم حتما باید اول سیم برقو بکشید و دوباره وصل کنید تاروشن شه.
      خانم aida شما اون گزینه رو امتحان کردین؟ باتری رو چی ؟ عوض کردین؟
      Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

سلام
        ببخشید دیر جواب می دم
        از راهنمایی همگی تون ممنون
        فعلا که همین دو کار را انجام دادم و حالا راه افتاده .. نمی دونم اساسا مشکل حل شده یا دوباره دو روز دیگه همینه
        راستی یه مورد مشابه دیدم می گفت داخل کامپیوترش را با جاروبرقی تمیز کرده بعد که روشنش کرده بود اون هم خاموش می کرد
        هیچ کدوم قطعاتش مشکل نداشت .. اینجا تزی که به ذهنم رسید همون الکتریسیته ساکنه ... به نظرتون اینجوری بوده ؟

آقای عباسی در پاسخ به سوالاتتون :" نه سیستم قبلا مشکل نداشت .. خودبخود اینجوری شد ... واسه خاموش شدن هیچ ایرادی نداشت ولی اگه از برق می کشیدم به محض اینکه به برق می زدم روشن می شد "

راستی شما ها چطوری چک می کنید که بین سیم سیاه و سبز روی مادر برد اتصالی بوجود اومده ؟؟!!

دیدگاه

راستی در مورد مشکل رم
          البته با اجازه اساتید محترم
          راجع به مشکلی که با جابجایی رم برطرف شده بود من فکر کنم اسلات رم ایراد داشته
          اسلاتها را فکر کنم با ولتاژشون چک می کنن مثلا در مورد DDR2 خانه 1 قسمت شانه بلندترش حدود 1.8 تا 1.85 و خانه 2 باید 1.2 تا 1.8 ولت باشه
          غیر از این محدوده باشه ایراد داره ولی گاهی وقتها هم با تمیز کردن اسلات برخی اشکالات برطرف می شه که فکر کنم اسپری ناهید واسش استفاده کنند

دیدگاه

سلام میدونم تاپیک قدیمیه اما من لب تاب دل اینسپایرون 5010 دارم مال 2 سال پیشه
            الان مدتیه گاهی وقتها
            فقط گاهی وقتها به محض وصل کردن دو شاخه به برق لب تاب روشن میشه
            نمیدونم به خاطر چیه بدنه ی لب تاب برق کمی داره گاهی وقتها
            لطفا راهنماییم کید که دلیلش چی میتونه باشه این برق بدنه رو قبلا هم داشت اما الان 3 روزه که گاهی وقتها با زدن دو شاخه به برق روشن میشه

دیدگاه

دلیل روشن شدن کامپیوتر به محض اتصال به برق بخاط ضعیف بودن باطری مین برد ایجاد میشه
              اگه لپ تاپ شما هم قدیمیه احتمالا همین مشکل رو داره و با تعویض باطری داخلی نشکلش برطرف میشه
              پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

ممنونم از پاسختون
                آخه من چند روز پیش تو پاور پشن یه کم دستکاری کردم
                از اون روز اینجوری شده
                البته چون گاهی وقتها اینجوری میشه احتمالا همونیه که شما میفرمایید
                البته یه نکته هم بگم
                دو شاخه رو که برق میزنم جرقه میزنه
                وقتی اول دو شاخه رو میزنم بعد سیم رو به پشت لب تاب وصل میکنم مشکلی نیست
                اما وقتی سیم وصله به لب تاپ و دو شاخه رو میزنم بعضی وقتا روشن میشه
                من فقط میخوام خیالم بابت مادر بردش راحت بشه که مشکل از اون نباشه

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : روشن شدن کامپیوتر به محض اتصال به برق ( 

نوشته اصلی توسط __عابد__
                  سلام
                  یه گزینه تو بایاس هست به اسم :
                  Ac power back function
                  البته ممکنه تو بایاس های مختلف نام های مختلفی داشته باشه . ولی حدودا همینجوریاست
                  سه تا گزینه براش وجود داره:
                  ON
                  OFF
                  Last State
                  این تنظیم برا اینه که وقتی کامپیوتر دوباره بهش برق وصل میشه (و یا وقتی برق میره و دوباره میاد)
                  چه حالتی داشته باشه:
                  روشن
                  خاموش
                  حالت قبلی
                  احتمالا برا شما رو ON تنظیم شده.
                  مثلا ممکنه وقتی باتری خالی باشه و تنظیمات پیشفرض لود میشن این حالت پیش بیاد.
                  البته من تا حالا ندیدم تنظیمات پیشفرض یه بایاس رو last state یا On باشه
                  حالت عادی هم شما باید اونو رو OFF قرار بدین
                  یعنی وقتی به برق وصل میشه روشن نشه.

در مورد اینکه ضعیف بودن باتری بکاپ باعث تغییر بعضی داده های CMOS بشه ، باید عرض کنم که اگه در حالت خاصی این مورد بوجود بیاد چون checksum جدید با checksum ذخیره شده تو بایاس مقایسه میشه و برابر نیست خطایی بهتون میده و سیستم اصلا بالا نمیاد که کار اشتباهی رو انجام بده.
                  ولی بهر حال شما نیاز به تعویض باتری بکاپ دارین .
                  این کارو انجام بدین و اون تنظیم رو هم روی OFF قرار بدین.

در ضمن باید عرض کنم که این مشکلات مربوط به پاور نمیتونه باشه.
                  اگر هم بلد نبودی بایاس سیستم رو ریست(دیفالت ) کن
                  میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

سلام کامپیوتری دارم چند سالیست بعداز ابدیت کردن ویندوز الان روشن کردم پیامی در خصوص اینکه سیستم درحال راه اندازی ست بازدم یک کلید روشن کنید میاد متاسفانه موفق نشدم روشن کنم لطفاً چکاری را انجام دهم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X