اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا هیتر گرداک 952 دوست من صدمه دیده ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آیا هیتر گرداک 952 دوست من صدمه دیده ؟

با سلام و احترام و عرض ادب ،

دوستان ، ما یک دوست داشتیم که یک هیتر 952 گرداک خریده بود و قبلا سه تا پیچ های نگه دارنده موتور پشت هیتر باز شده بود !

برای بنده خدا با پست فرستاده بودند و حواسش نبود ، خیال کرده بوده چهار تا پیچ نگه دارنده ترانس داخل دستگاه که در پشت هیتر است همون سه تا پیچ نگه دارنده موتور دستگاه است ، خلاصه باز کرده بود دیده بود کامل در نمیان آورده بود پیش من !

دستگاه کاملا صفر بود من مجبور شدم برای بستن و محکم کردن دوباره پیچ های ترانس داخل دستگاه ، دستگاه رو باز کنم و دوباره پیچ های ترانس دستگاه رو محکم کنم و موتور دستگاه رو کمی تکان دادم و دیدم راحت کف دستگاه تکون میخوره و از جاش کنده نشده و راحت میلغزه و به نظر میاد سالمه !

دستگاه رو روشن کردم و دیدم هیتر و هویه راحت داغ می‌شوند و دما رو نشون میدن و مشکلی ندارن !

فقط دو تا سوال بسیار مهم برام به وجود آمده !

۱. با توجه به اینکه هیتر پست شده بود و قبلا پیچ های نگهدارنده موتور توسط فروشنده باز شده و خلاصه تو پست هم حتما خیلی تکون خورده ، صدمه ای به دستگاه وارد نشده ؟

۲. دستگاه رو که روشن کردم ، دیدم صدای خفیف موتور از داخل دستگاه شنیده میشه و آرام خاموش کردم که دیدم راحت خاموش شد ! آیا دستگاه مشکلی پیدا نکرده ؟

چون دوستمون خیلی حساس بود این مطلب رو نوشتم!

یک دنیا ممنونم.

پاسخ : آیا هیتر گرداک 952 دوست من صدمه دیده ؟

خیر مشکلی نداره

دیدگاه

احتمالا نباید مشکلی پیش بیاد چون این موضوع نمیتواند در حالت کلی مشکلی پیش بیاورد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط success-training نمایش پست ها
        احتمالا نباید مشکلی پیش بیاد چون این موضوع نمیتواند در حالت کلی مشکلی پیش بیاورد.
        شما هوش مصنوعی هستید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahddi2 نمایش پست ها
          شما هوش مصنوعی هستید؟
          درود
          اتفاقا برای من هم چنین سوالی پیش اومده که چطور یه کاربر
          میتونه در زمان بندی خاص پیام ارسال کنه و پیام ها از نظر
          قواعد زبان فارسی مشکل دارن!

دیدگاه

نه انسان هستم، شاید منظورتان از هوش مصنوعی ربات است که به صورت خودکار اسپم تولید میکند چون هوش مصنوعی که به صورت خودکار پیام تولید نمیکند
            در ضمن از آشناییتون خوش وقتم!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
            درود
            نه انسان هستم، شاید منظورتان از هوش مصنوعی ربات است که به صورت خودکار اسپم تولید میکند چون هوش مصنوعی که به صورت خودکار پیام تولید نمیکند

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

درود

دیدگاه

فکر کنم مایکروسافت داره کوپایلوت یا همچین چیزی رو داره در سایت های ایرانی آزمایش کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط success-training نمایش پست ها
                خیلی معلومه
                بخصوص از ادبیاتت

دیدگاه

فکر کنم مایکروسافت داره کوپایلوت یا همچین چیزی رو داره در سایت های ایرانی آزمایش کنه.
                  این همون نیست که احتمال داشت ترجمه کنه حرفاشو!! نه چون یک ساعته دارم این جمله رو نگاه میکنم هنگ کردم: "احتمالا نباید مشکلی پیش بیاد چون این موضوع نمیتواند در حالت کلی مشکلی پیش بیاورد.​"
                  ولی چرا فقط یه کلمه رو محاوره نوشته بقیه رو سعی کرده اخباری بنویسه!! از همین الان اختلال شخصیت و این جور چیزا پیدا کرده؛

م.اس هنو کار داری حالا دیفال کوتا تر از ما ایرانیا اونم تو ای سی ای نجستی؟ میزنیم میترکونیمتا..

لطفا یکی نیاد بگه تاریخ رو بالا اوردی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها

این همون نیست که احتمال داشت ترجمه کنه حرفاشو!! نه چون یک ساعته دارم این جمله رو نگاه میکنم هنگ کردم: "احتمالا نباید مشکلی پیش بیاد چون این موضوع نمیتواند در حالت کلی مشکلی پیش بیاورد.​"
                    ولی چرا فقط یه کلمه رو محاوره نوشته بقیه رو سعی کرده اخباری بنویسه!! از همین الان اختلال شخصیت و این جور چیزا پیدا کرده؛

م.اس هنو کار داری حالا دیفال کوتا تر از ما ایرانیا اونم تو ای سی ای نجستی؟ میزنیم میترکونیمتا..

لطفا یکی نیاد بگه تاریخ رو بالا اوردی
                    به هر حال هوش مصنوعی به منابعی برای یادگیری احتیاج داره ، حالا محل آزمایش هم تصادفی افتاده اینجا!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X