اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی ماژول برای پاور بانک لپتاپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

معرفی ماژول برای پاور بانک لپتاپ

سلام.
    دوستان این پاور بانک 100W رو دارم که با پورت Type C به راحتی لپتاپ های دارای پورت Type C رو شارژ میکنه حالا من میخوام که باهاش یه لپ تاپ قدیمی 18V 3.7Aدارای شاژر سوزنی رو شارژ کنم که چون پورت Type C نداره نمیتونه به پاور بانک بگه که ولتاژت رو 18V بکن. پس از بررسی به این نتیجه رسیدم که یا باید از این ماژول استفاده کنم و یا از این یکی ماژول (هرچند که گفته بودند واسه تست هستند نه استفاده بلند مدت حالا این حرف چقدر درسته یا غلط نمیدونم!)
    اما در هر دو ماژول خروجی 20V میده که 2V زیاده
    حالا سوال من از شما عزیزان این هست که اولا آیا این ماژول واسه این کار مناسبه و میتونه با پورت Type C مستقیم به پاور بانک وصل شه و 3.7A و18V به خروجی بده؟(خروجی رو خودم وصل میکنم به کابل سر سوزنی لپتاپ) و اینکه آیا راه حل یا ماژول دیگری واسه این منظور سراغ دارید. ترجیحا نمایشگر داشته باشه. مثلا این ماژول دقیقا هر ولتاژی که مد نظر باشه رو در خروجی میده اما حیف در ایران نیست.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

سلام بعضی سوکت های شارژ لپتاپ یه سیم سوم هم دارند برای شناسایی شارژر ها اول چک کنید
    جریان خروجی ماژولی که 20 ولت میده حداکثر 1 آمپره ، برای شارژ لپتاپ کمه
    20 ولت رو با دیود کم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
      سلام بعضی سوکت های شارژ لپتاپ یه سیم سوم هم دارند برای شناسایی شارژر ها اول چک کنید
      جریان خروجی ماژولی که 20 ولت میده حداکثر 1 آمپره ، برای شارژ لپتاپ کمه
      20 ولت رو با دیود کم کنید
      ممنون بابت پاسختون. از بابت سیم سوم مشکلی نیست. چک کردم سیم سومی در کار نیست. کدوم ماژول رو شما مبفرمایید که فقط یک آمپر خروجی میده؟ چون در یک ویدیو من دیدم که خود پاور بانک وقتی به مثلا مک بوک پرو با پورت Type C وصل میشه 20 ولت با 3 آمپر رو راحت ساپورت میکنه. از طرفی من راجع به این ماژول خونده بودم که ظاهرا فقط ولتاژ رو دستکاری میکنه. در هر صورت میشه بفرمایید که بلاخره من کدوم ماژول رو باید تهیه کنم؟ نظر خودم روی این ماژول هست.
      و اینکه مشخصا چه دیودی با چه مشخصاتی لازمه برای کاهش ولتاژ؟ LED ؟ SMD؟

دیدگاه

تمامی این ماژولها با ارسال دیتا به پایه های دیتای USB ولتاژ شارژ رو بالا می برند ، فقط شما باید از افزایش ولتاژ پاوربانک و جریان اون مطمن باشید
        اگر ولتاژتون رو به 20 ولت رسوندید با دیودهایی مثل 1n5408 میتونید 0.7 ولت رو در 3 آمپر افت بدید - با افزایش تعداد دیود ها ولتاژتون به نزدیک 18 خواهد رسید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
          تمامی این ماژولها با ارسال دیتا به پایه های دیتای USB ولتاژ شارژ رو بالا می برند ، فقط شما باید از افزایش ولتاژ پاوربانک و جریان اون مطمن باشید
          اگر ولتاژتون رو به 20 ولت رسوندید با دیودهایی مثل 1n5408 میتونید 0.7 ولت رو در 3 آمپر افت بدید - با افزایش تعداد دیود ها ولتاژتون به نزدیک 18 خواهد رسید
          با سلام مجدد. ببخشید من این دیودی رو که فرمودید تهیه کردم. تست هم کردم ولتاژ رو به مقدار دلخواه من رسوند. اما دو تا مشکل هست. 1- خیلی خیلی داغ میکنه و میترسم که نکنه بسوزه. 2- هم در عمل و هم در اینترنت گفته شده که ماکزیمم جریانی رو که میتونه عبور بده 1 آمپر هست در حالی که من 3 آمپر میخوام ( خودمم بر روی صفحه نمایش پاور بانک بیشتر از 1.4 آمپر ندیدم جریان عبور بده) حالا میخواستم اگر امکانش هست دیود دیگری معرفی بفرمایید که هم خیلی داغ نکنه هم جریان بیشتری عبور بده.
          ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط junior_engineer نمایش پست ها

با سلام مجدد. ببخشید من این دیودی رو که فرمودید تهیه کردم. تست هم کردم ولتاژ رو به مقدار دلخواه من رسوند. اما دو تا مشکل هست. 1- خیلی خیلی داغ میکنه و میترسم که نکنه بسوزه. 2- هم در عمل و هم در اینترنت گفته شده که ماکزیمم جریانی رو که میتونه عبور بده 1 آمپر هست در حالی که من 3 آمپر میخوام ( خودمم بر روی صفحه نمایش پاور بانک بیشتر از 1.4 آمپر ندیدم جریان عبور بده) حالا میخواستم اگر امکانش هست دیود دیگری معرفی بفرمایید که هم خیلی داغ نکنه هم جریان بیشتری عبور بده.
            ممنون
            1- دیتاشیت این دیود سه آمپر هست محبت کنید چک کنید
            2- داغ شدنش این دیود در این جریان عادی هست چون به صورت تلفات ولتاژ رو کاهش میدهد ( دراپر )
            3- برای کاهش داغ شدن بهتر است از منبع تغذیه سویچینگ 1:1 استفاده شود اما با توجه به این شرایط و آمپراژ و ولتاژ افت داده شده استفاده از دیود مقرون به صرفه تر و ساده تر است
            چون این مقدار تلفات عملا در راندمان منبع تغذیه سویچینگ یکی می شود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X