لطفاً دوستان راهنمایی کنند.یک مدار تغذیه سویچینگ دارم که در حین کار با یک جرقه از کار افتاد قطعات سوخته تعویض شد ولی یک ترانزیستور ترکیده شمارش کامل نیست فقط دو شماره آخرش ۴۴ هست و از رو مدار یک پایه اش به ورودی برق ۲۲۰ پس دیود و منفی خازن وصله و یک پایه اش هم به پایه ۱ ماسفت 5n60f ,ضمنا حروف ksp در بالای آن قابل خواندن هست فقط حروف یا اعداد قبل از عدد ۴۴ مشخص نیست.تشکر
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
شناسایی شماره ترانزیستور ترکیده
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط smmojab نمایش پست هالطفاً دوستان راهنمایی کنند.یک مدار تغذیه سویچینگ دارم که در حین کار با یک جرقه از کار افتاد قطعات سوخته تعویض شد ولی یک ترانزیستور ترکیده شمارش کامل نیست فقط دو شماره آخرش ۴۴ هست و از رو مدار یک پایه اش به ورودی برق ۲۲۰ پس دیود و منفی خازن وصله و یک پایه اش هم به پایه ۱ ماسفت 5n60f ,ضمنا حروف ksp در بالای آن قابل خواندن هست فقط حروف یا اعداد قبل از عدد ۴۴ مشخص نیست.تشکر
به نظر تغذیه سویچینگ شما از نوع فلزی ۱۲ ولت ۵ آمپر هست.
در این مدل ها وقتی ماسفت بسوزه ، باعث سوختن مقاومت های کم اهم و دیود های شیشه ای و زنر هم میشه.
- تشکرها 1
-
نوشته اصلی توسط smmojab نمایش پست هاسلام ،بله درست گفتین ۱۲ ولت ۵ آمپر هست بسیار از راهنماییتون متشکرم.
پس همه دیودها و مقاومتهای قبل از چک کاهنده ولتاژ هم چک میکنم انشالله جواب بده .باز هم ممنون
همچنین در چنین شرایطی در برخی موارد اپتو کوپلر هم میسوزه.
در کل در چنین شرایطی ، قطعات بخش گرم ( بعد خازن ۴۰۰ ولتی و قبل ترانس ) رو با حوصله تست کنید.
در غیر اینصورت ممکن هست با جایگزینی ، دوباره قطعات سالم بسوزن.
قطعات بخش سرد به جز خازن های صافی ( که اکثرا در صورت خرابی باد میکنه ) معمولا نیازی به تست ندارن.
دیدگاه
دیدگاه