اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار کوره القایی برای جوش لوله مسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار کوره القایی برای جوش لوله مسی

سلام دوستان من لوله مسی رو با گاز پکنیک جوش میدم بوی گاز و... خیلی بده دنبال یه مدارم جمع و جور همراه خودم ببرم سر کاز لوله مسی رو برام اماده جوش کنه

نوشته اصلی توسط Alihoshmand نمایش پست ها
    سلام دوستان من لوله مسی رو با گاز پکنیک جوش میدم بوی گاز و... خیلی بده دنبال یه مدارم جمع و جور همراه خودم ببرم سر کاز لوله مسی رو برام اماده جوش کنه
    خرید ماژول کوره القایی ZVS دارای محدوده ولتاژ ورودی 12V الی 30V و قابلیت اتصال بوستر ولتاژ دیتاشیت و مشخصات فنی ماژول ها ئبا قیمت مناسب در فروشگاه ECA

میتونین از ماژول های کوره القایی استفاده کنین.

دیدگاه

درود
      از کوره القایی معمولا برای گرم و ذوب کردن فلزات پایه آهنی استفاده میشود بعید میدانم روی مس جواب دهد. ضمنا باید فلز کاملا در طول سیم پیچ القا قرار گیرد تا به دمای ذوب برسد در حالی که شما فقط سر لوله را نیاز دارید تا به دمای ذوب برسد نه تمام طول لوله را .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alihoshmand نمایش پست ها
        با سلام ،
        آیا به این نکته فکر کردید که به فرض اگر کوره القایی یا مدار جوش پلاسمایی برای چنین کاری بسازید ، نیازمند یک منبع تغذیه یا باطری با توان و جریان دهی بالا هم خواهید بود؟
        ​​​

دیدگاه

با تشکر از نکته مهم HS1386 بایستی اضافه کنم که شما ایده بسیار خوبی دارید و نمونه هایی از این قبیل ساخته شده که فرآیند جوش نقره را بهبود میدهد و حتی نیاز به گاز مپ هم حذف می شود اما بدلیل تغییر مشخصات فلز مس با آهن از نظر هیسترزیس بایستی محاسبات مربوط به کوره القایی فارغ از مدارات موجود در بازار بوده و بصورت کاملا مهندسی شده طراحی شود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X