سلام دوستان من لوله مسی رو با گاز پکنیک جوش میدم بوی گاز و... خیلی بده دنبال یه مدارم جمع و جور همراه خودم ببرم سر کاز لوله مسی رو برام اماده جوش کنه
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مدار کوره القایی برای جوش لوله مسی
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط Alihoshmand نمایش پست هاسلام دوستان من لوله مسی رو با گاز پکنیک جوش میدم بوی گاز و... خیلی بده دنبال یه مدارم جمع و جور همراه خودم ببرم سر کاز لوله مسی رو برام اماده جوش کنهخرید ماژول کوره القایی ZVS دارای محدوده ولتاژ ورودی 12V الی 30V و قابلیت اتصال بوستر ولتاژ دیتاشیت و مشخصات فنی ماژول ها ئبا قیمت مناسب در فروشگاه ECA
میتونین از ماژول های کوره القایی استفاده کنین.
- تشکرها 1
-
نوشته اصلی توسط Alihoshmand نمایش پست هاسلام دوستان من لوله مسی رو با گاز پکنیک جوش میدم بوی گاز و... خیلی بده دنبال یه مدارم جمع و جور همراه خودم ببرم سر کاز لوله مسی رو برام اماده جوش کنه
آیا به این نکته فکر کردید که به فرض اگر کوره القایی یا مدار جوش پلاسمایی برای چنین کاری بسازید ، نیازمند یک منبع تغذیه یا باطری با توان و جریان دهی بالا هم خواهید بود؟
- تشکرها 1
دیدگاه
-
با تشکر از نکته مهم HS1386 بایستی اضافه کنم که شما ایده بسیار خوبی دارید و نمونه هایی از این قبیل ساخته شده که فرآیند جوش نقره را بهبود میدهد و حتی نیاز به گاز مپ هم حذف می شود اما بدلیل تغییر مشخصات فلز مس با آهن از نظر هیسترزیس بایستی محاسبات مربوط به کوره القایی فارغ از مدارات موجود در بازار بوده و بصورت کاملا مهندسی شده طراحی شود
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه