اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت مبدل buck با UC3842

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت مبدل buck با UC3842

نوشته اصلی توسط smslangrood
    عرض سلام و ادب خدمت دوستان بزرگوار
    بنده نیاز به یک مبدل با تبدیل 18-30 ولت به 12 ولت و 20 آمپر دارم، بعد از تلاشهای فراوان(!) و کمک دوستان بالاخره تونستم یه مبدل باک با UC3842 بسازم.
    اما به مشکل برخوردم:
    1- ماسفت رو وقتی مستقیما توسط خروجی آی سی( پایه 6) درایو میکنم، در کسری از ثانیه به شدت داغ میشه و ماسفت میسوزه :sad:
    بعدا متوجه شدم که چون سوییچ حالت فلوت داره باید ایزوله ش کنم. برای حل این مشکل از tlp250 برای درایو ماسفت استفاده کردم که خدا رو شکر یه جوابی داد! اما مشکل بزرگ اینه که من نمیخوام از یه منبع تغذیه جداگانه برای درایو ماسفت استفاده کنم و Tlp250 نیاز به منبع جداگانه داره. ممنون میشم لطف کنید برای درایو ماسفت بنده رو راهنمایی کنید.
    2- یکی از دوستان پیشنهاد دادن از ترانس (ترانس چاپر؟؟) برای ایزوله کردن ماسفت استفاده کنم. میخواستم بدونم آیا مشکل رو حل میکنه؟ چه ترانسی استفاده کنم.
    ممنون
    اینم تصویر مدار در Orcad
    http://8pic.ir/images/nyop3a2dz8egx3iyi8kb.jpg
    از خازن بووت استرپ با دیود استفاده کن دیگه به تغذیه جدا گانه احتیاجی نداری
    این روش رو بر روی فول بریج پیاده کردم جواب داد
    تو فول بریج به سه تا تغذیه جداگانه احتیاج داری.....

دیدگاه

سلام راستش منم به طراحی مبدل های الکترونیک قدرت علاقه مندم و هدفم در حال حاضر کار با همین uc3842 هست
      به نظرم کار درستی انجام دادی رفتی سراغ tlp250 با توجه به مشخصات و خواسته های مورد انتظار از مدار گفتی ماکسیمم دیوتی سایکل مدار 0.667 هست و نکته قابل ذکر اینه که زمانی که می خواهیم ار ترانس پالس استفاده کنیم تو اعمال دیوتی سایکل محدودیت داریم. ترانس پالس یک ایزوله کننده فوق العاده برای زمانی هست که بخواهیم دیوتی سایکل کوچکتر از 0.5 و در حدود 0.5 اعمال کنیم یعنی برای خواسته هایی مثل 24 تا 30 ولت به 12 ولت خوبه ولی 18 ولت به 12 ولت قابل قبول نیست.
      و بله حق با شما هست tlp250 نیاز به یک ولتاژ ایزوله دارد. به شما پیشنهاد میکنیم دو منبع تغذیه طراحی کنید. یک منبع 240 واتی که مبدل اصلی شما هست و یک مبدل فلای بک کوچک که خروجی اون 15 ولت باشه . توان بالایی هم مورد انتظار نیست در حد یک وات کفایت میکنه. با کمی دانش تکنیک پالس میتونید یک مبدل ارزون قیمت با 555 برای این خواسته طراحی کنید و این برای کار شما کفایت میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط smslangrood نمایش پست ها
        عرض سلام و ادب خدمت دوستان بزرگوار
        بنده نیاز به یک مبدل با تبدیل 18-30 ولت به 12 ولت و 20 آمپر دارم، بعد از تلاشهای فراوان(!) و کمک دوستان بالاخره تونستم یه مبدل باک با UC3842 بسازم.
        اما به مشکل برخوردم:
        1- ماسفت رو وقتی مستقیما توسط خروجی آی سی( پایه 6) درایو میکنم، در کسری از ثانیه به شدت داغ میشه و ماسفت میسوزه :sad:
        بعدا متوجه شدم که چون سوییچ حالت فلوت داره باید ایزوله ش کنم. برای حل این مشکل از tlp250 برای درایو ماسفت استفاده کردم که خدا رو شکر یه جوابی داد! اما مشکل بزرگ اینه که من نمیخوام از یه منبع تغذیه جداگانه برای درایو ماسفت استفاده کنم و Tlp250 نیاز به منبع جداگانه داره. ممنون میشم لطف کنید برای درایو ماسفت بنده رو راهنمایی کنید.
        2- یکی از دوستان پیشنهاد دادن از ترانس (ترانس چاپر؟؟) برای ایزوله کردن ماسفت استفاده کنم. میخواستم بدونم آیا مشکل رو حل میکنه؟ چه ترانسی استفاده کنم.
        ممنون
        اینم تصویر مدار در Orcad
        تنها سایت آپلود عکس و فایل و آهنگ و فیلم رایگان و دائمی با لینک مستقیم و حجم بالا و بدون نیاز به ثبت نام و با ماندگاری مادام العمر آپلود سنتر عکس و فایل

سلام دوست عزیز
        اول اینکه اگر برای کار آزمایشگاهی و یادگیری می خواهید که یک بحث دیگه اما اگر برای استفاده می خواهید بهتر است که از ماژول های آماده بازاری استفاده نمایید
        دوم اینکه در مبدل باک بحث درایو ماسفت مهم است ، درایو کردن ماسفت های نوع P بسیا راحت تر است از آی سی های نوع N ، چون برای درایو ماسفت نوع n شما باید یا از آی سی های گیت درایور استفاده نمایید یا از ترانس پالس و.....در ضمن در صورت استفاده از ماسفت نوع P دیگر نیاز به تغذیه جداگانه ندارید
        سوم اینکه استفاده از UC3842 خیلی برای استفاده در مبدل باک مرسوم نیست ، چون مد کاری این آی سی اگر اشتباه نکنم جریانی است اگر میخواهید سنس ولتاژ و سنس جریان از خروجی مبدل و فیدبک خوبی داشته باشید بهتر است که از TL494 یا آی سی های مشابه استفاده کنید خصوصا اینکه آمپراژ خروجی شما 20 آمپر است
        ساخت مبدل های سوئیچینگ نکات بسیار زیادی دارد که درهن گام ساخت متوجه آن می شوید
        سوالی بود در خدمتم
        خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X