اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی موتورهای DC 555 و 775 با PSU

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی موتورهای DC 555 و 775 با PSU

با سلام روی پاورهای کامپیوتری نوشته برای 12 ولت مثلا 18 آمپر
    آیا با تبدیل پاور به منبع تغذیه(جمع کردن کابل های 12 ولت و گرفتن یک خروجی) میشه آمپری رو تامین کرد موتورهای 775 و 555 رو به خوبی پشتیبانی کنه؟
    یعنی آیا میشه از خروجی پاوری با مشخصات بالا حداقل 10 یا 12 آمپر خروجی گرفت؟

باسلام
    در مورد شدت جریان خروجی که روی پاورها نوشته میشه مساله ب این راحتی نیست! شدت جریانی که برای هر ریل پاور روی خود پاور نوشته میشه بستگی به عوامل دیگه ای داره!
    یکی ازین عوامل کیفیت ساخت خود پاور هست... قطعا مارک هایی مث کولرمستر و امثالهم خیلی بهتر از گرین و امثالهم در این زمینه عمل میکنند.
    مساله دیگر خود کابل های پاور هست!. شما از سیم های خود پاور که نهایتا نمره 0.5 یا 0.75 هستن نمیتونید آمپر بالای 2 حتی بگیرید! چه برسه به 18 آمپر مگر اینکه کلا سیم هاشو قطع و خودتون یک کابل نمره 4 بکشید.
    ضمنا شما این شدت جریان رو زمانی میتونید بکشید که اولا فقط و فقط از یک خروجی (12 یا 5 یا 3.3 ولت) استفاده کنید نه همشون باهم! و دوما بصورت لحظه ای باشه نه مداوم!

برای استارت موتور 775 و ... هم چون در لحظه استارت جریان زیادی این موتورها میکشن پیشنهاد من استفاده از سافت استارتر هست یا حداقل تقویت خازن های خروجی پاور.
    موفق باشید
    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها
      باسلام
      در مورد شدت جریان خروجی که روی پاورها نوشته میشه مساله ب این راحتی نیست! شدت جریانی که برای هر ریل پاور روی خود پاور نوشته میشه بستگی به عوامل دیگه ای داره!
      یکی ازین عوامل کیفیت ساخت خود پاور هست... قطعا مارک هایی مث کولرمستر و امثالهم خیلی بهتر از گرین و امثالهم در این زمینه عمل میکنند.
      مساله دیگر خود کابل های پاور هست!. شما از سیم های خود پاور که نهایتا نمره 0.5 یا 0.75 هستن نمیتونید آمپر بالای 2 حتی بگیرید! چه برسه به 18 آمپر مگر اینکه کلا سیم هاشو قطع و خودتون یک کابل نمره 4 بکشید.
      ضمنا شما این شدت جریان رو زمانی میتونید بکشید که اولا فقط و فقط از یک خروجی (12 یا 5 یا 3.3 ولت) استفاده کنید نه همشون باهم! و دوما بصورت لحظه ای باشه نه مداوم!

برای استارت موتور 775 و ... هم چون در لحظه استارت جریان زیادی این موتورها میکشن پیشنهاد من استفاده از سافت استارتر هست یا حداقل تقویت خازن های خروجی پاور.
      موفق باشید
      ممنون از راهنمایی پس اگر من از سیم مناسب استفاده کنم به همراه دیمر میتونم با 775 به بازدهی مناسب برسم البته استفاده من موردی است و اینطور نیست که چند ساعت مدام باهاش کار کنم. پاوری که دارم گرین gp750a zs هست.

دیدگاه

با سلام
        در خصوص خازن هایی که میشه برا استفاده ی موقت به پاور اضافه کرد لطفا بیشتر توضیح بدید. در مورد ظرفیت و ولتاژ
        برای روشن کردن و استفاده از موتور RS775
        ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rmn6586 نمایش پست ها
          با سلام
          در خصوص خازن هایی که میشه برا استفاده ی موقت به پاور اضافه کرد لطفا بیشتر توضیح بدید. در مورد ظرفیت و ولتاژ
          برای روشن کردن و استفاده از موتور RS775
          ممنون
          با سلام،
          خازن صافی ۱۰۰۰۰ میکروفاراد یا بالاتر ، با ولتاژ حداقل ۱۶ ولت.
          ولی سافت استارتر گزینه بهتری هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rmn6586 نمایش پست ها

ممنون از راهنمایی پس اگر من از سیم مناسب استفاده کنم به همراه دیمر میتونم با 775 به بازدهی مناسب برسم البته استفاده من موردی است و اینطور نیست که چند ساعت مدام باهاش کار کنم. پاوری که دارم گرین gp750a zs هست.
            باسلام
            منظورتون از دیمر چیه ؟! برای کنترل خروجی از ماژول های DC به DC جریان بالا و قوی باید استفاده کنید نه دیمر.
            البته اگر ماژول شما قابلیت کنترل جریان داشته باشه خیلی بهتره چون اینطوری میتونید جریان راه اندازی رو محدود کنید و نوعی سافت استارتر هم حساب میشه!
            موفق باشید
            *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X