اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در خصوص اجرای یک تمرین با PLC دلتا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در خصوص اجرای یک تمرین با PLC دلتا

سلام
    وقت بخیر
    من تاژه دارم PLC دلتا تمرین میکنم یه پروژه هستش میخوام با PLC دلتا پیاده کنم ولی هربار که سعی کردم نشد و قاطی میکنه
    گفتم اینجا مطرح کنم ببینم کسی میتونم پیاده سازی کنه یا راهنماییم کنه
    دوتا موتور و گیربکس هستش که در خروجی گیربکس که چرخدنده با دنده شانه ای درگیره و اینطوری حرکت دورانی به حرکت خطی تبدیل شده
    یکی حرکت جلو/عقب میده و یکی دیگه حرکت بالا/پایین
    کلا 4 تا رله خروجی PLC استفاده میشه y0 برای موتور گیربکس حرکت جلو / عقب - y1 برای موتور گیربکس حرکت بالا/پایین - y3 برای ورودی S1 اینورتر - y4 برای ورودی S2 اینورتر
    برای تغییر جهت حرکت موتور ها از یه اینورتر استفاده میشه که مثلا با فرمانS1 راستگرد میشه و با فرمان S2 چپگرد

در کل موارد زیر میشه ترکیب حرکتی سیستم :
    Y0 - Y4 حرکت به سمت جلو
    Y0 - Y3 حرکت به سمت عقب
    Y3 - Y1 حرکت به سمت بالا
    Y4 - Y1 حرکت به سمت پایین
    در سمت عقب یه سنسور داریم X0 که باهاش تشخیص میدیم محور طولی در موقعیت عقب ( موقعیت مرجع ) قرار داره
    در سمت بالا هم یه سنسور داریم X1 که باهاش تشخیص میدیم محور عمودیمون در موقعیت بالا ( موقعیت مرجع ) قرار داره

پروسه به این صورته که از طریق HMI یه شستی زده میشه و برنامه اجرا میشه
    1) اول چک میکنه X0 فعاله یا نه و اگه فعال نبود Y0 - Y3 میگیره تا زمانیکه X0 فعال بشه محور طولی در موقعیت مرجعش قرار میگیره و خروجی ها همه قطع میشن
    بعد یه تایمر یه توقف چند ثانیه ای ایجاد میکنه و مرحله دوم انجام میشه
    2) چک میکنه X1 فعاله یا نه و اگه فعال نبود Y3 - Y1 میگیره تا زمانیکه X1 فعال بشه محور عمودی در موقعیت مرجعش قرار میگیره و بعد همه خروجی های قطع میشن
    بعد یه تایمر یه توقف چند ثانیه ای ایجاد میکنه و مرحله سوم انجام میشه
    3) محور طولی در جهت جلو Y0 - Y4 فعال میشه و برای مدت زمان مشخصی ( نهایتا 10 ثانیه ) فعال میمانه و بعد غیر فعال میشه که این مدت زمان باید قابل تنظیم باشه تا تعیین کنیم چقدر جلو بره ---- در این مرحله یه کانتر یک واحد افزایش پیدا میکنه که باهاش نشان میدیم این پروسه چند بار تکرار شده و چنتا بسته منتقل شده
    بعد یه تایمر یه توقف چند ثانیه ای ایجاد میکنه و مرحله چهارم انجام میشه
    4) محور عمودی به سمت پایین ( یعنی Y4 - Y1 ) فعال میشه و برای مدت زمان مشخصی ( نهایتا 10 ثانیه ) فعال میمانه و بعد غیر فعال میشه که این مدت زمان باید قابل تنظیم باشه تا تعیین کنیم چقدر پایین بره
    بعد یه تایمر یه توقف چند ثانیه ای ایجاد میکنه و میره به مرحله اول تا این سیکل مجددا تکرار بشه

این مکانیزمو با میکروکنترلر پیاده سازی کردم ولی چندبار سعی کردم با PLC نشد ، یعنی من نتونستم
    ممنون میشم یه مثالی بزنید یا راهنماییم کنید
    با WPLSoft 2.52 و DOPSoft 4.00.16 دارم تمرین میکنم
    سپاس

باسلام
    فایل برنامه خودتون را آپلود کنید و لینکش را اینجا قرار بدید تا بتونیم کمکتون کنیم
    جدیدترین ویرایش توسط 901878; ۰۷:۳۷ ۱۴۰۳/۰۶/۱۷.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X