اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اساتید کارکرد این ماژول چیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اساتید کارکرد این ماژول چیه

با سلام
    این ماژول بینه وسایلهام بود از اساتید کسی میدونه کارکردش چیه فقط سون سگمنت روشن میشه و چشمک میزنه و عددی نمایش نمیده

جدیدترین ویرایش توسط Siavashxxxx; ۰۳:۵۱ ۱۴۰۳/۰۷/۰۵.

نوشته اصلی توسط Siavashxxxx نمایش پست ها
    با سلام
    این ماژول بینه وسایلهام بود از اساتید کسی میدونه کارکردش چیه فقط سون سگمنت روشن میشه و چشمک میزنه و عددی نمایش نمیده

با سلام و خسته نباشید،
    به نظر نمایشگر دما هست که سنسور از محل J2 کنده شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام و خسته نباشید،
      به نظر نمایشگر دما هست که سنسور از محل J2 کنده شده.
      چه سنسوری باید براش تهیه کنم

دیدگاه

چه سنسوری باید براش تهیه کنم
        از لینک زیر می توانید سنسور مورد نظر را پیدا کنید.

خرید انواع ماژول های دما و رطوبت، ترموستات های دیجیتال روپنلی و معمولی در ولتاژ ورودی های متنوع مورد استفاده در گلخانه ها،مراکز پرورشگاهی با قیمت های مناسب

دیدگاه

یه پتانسیومتر به محل اتصال وصل کنید و با تغییر اون میتونید متوجه شید سنسور چیه
          اگر NTC باشه پتانسیومتر رو جوری تنظیم کنید که دمای 25 رو نشون بده ، اهم پتانسیومترتون میشه مقدار NTC

دیدگاه

بسته به این داره که سنسور در چه محیطی قرار میگیره، این سنسور به طور گسترده‌ای در کولرهای گازی خانگی، کولرهای گازی خودرو، یخچال‌ها، فریزرها، آبگرمکن‌ها، آب‌سردکن‌ها و ... قرار می گیرد.
            نوشته اصلی توسط Tanrina نمایش پست ها

از لینک زیر می توانید سنسور مورد نظر را پیدا کنید.

https://eshop.eca.ir/259-%D9%85%D8%A...88%D8%A8%D8%AA

از این سنسور میشه؟

دیدگاه

بسته به این داره که سنسور در چه محیطی قرار میگیره، این سنسور به طور گسترده‌ای در کولرهای گازی خانگی، کولرهای گازی خودرو، یخچال‌ها، فریزرها، آبگرمکن‌ها، آب‌سردکن‌ها و ... قرار می گیرد.

از این سنسور میشه؟
              همانطور که قبلا یکی از دوستان گفتن ، لازمه یک ولوم رو به محل سنسور وصل کنید و بچرخونید تا دمای ۲۵ درجه نمایش داده بشه.
              و مقدار ولوم در موقعیتی که قرار گرفته ، بیانگر سنسور مورد نیاز شما هست.
              البته پارامتر ضریب B هم هست و به همین خاطر بهتره چند مدل از سنسور با مقدار مورد نظر رو بخرید.

دیدگاه

همانطور که قبلا یکی از دوستان گفتن ، لازمه یک ولوم رو به محل سنسور وصل کنید و بچرخونید تا دمای ۲۵ درجه نمایش داده بشه.
                و مقدار ولوم در موقعیتی که قرار گرفته ، بیانگر سنسور مورد نیاز شما هست.
                البته پارامتر ضریب B هم هست و به همین خاطر بهتره چند مدل از سنسور با مقدار مورد نظر رو بخرید.
                متوجه شدم که یکی دوستان پاسخ دادن ولی بخاطر مبتدی بودنمون انگار دوستمون کلا به یک زبان دیگه صحبت کرد و من فقط خوندمش و حتی یک جملش رو هم متوجه نشدم

اگه دوستان یکم ساده تر عنوان کنن بخدا ثواب داره ????

دیدگاه

دوتا سوال دیگه هم داشتم که همینجا عنوانش میکنم
                  ماژول زیر مربوط به دستگاه uv و راه اندازی یک فن برای سریعتر خشک کردن ناخون خانم هاست که قطع شده بود و چند تا از مسیرهای اتصال های روی برد به کل سوخته بود و دیود ها هم همینطور من عوضشون کردم و مسیر ها رو هم وصل کردم ولی وقتی به برق وصلش کردم منفجر شد و مجدد دیودها سوخت مجدد تعویض کردم و همه چیز رو چک کردم موردی نبود اینبار به برق 110 وصل کردم و مجدد منفجر شد و یکی از پایه ها ی یکی از دیود ها کلا ذوب شد ک توی عکش مشخصه

دیدگاه

سوال دوم چرا وقتی فازمتر رو به هر دو قطب برق 110 میزنم فاز متر روشن میشه؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

درود
                      - ابتدا باید بررسی کرد چرا دیودها سوخته اند، آیا اتصالی دار مدار وجود داشته که باید برطرف میشد که شما اینکار را نکرده اید. خازن زرد رنگ را چک کنید در صورت لزوم تعویض نمایید.
                      - دیودها را باید در جهت صحیح با رعایت آند و کاتد جایگزین کرد
                      - معمولا این مدار ها پس از دیودهای یکسوساز که بصورت پل بسته میشوند یک عدد دیود زنر برای تثبیت ولتاژ مثلا در 12 ولت دارند که باید با همان نوع تعویض گردد
                      - سایر عناصر مدار مثلا ترانزیستور و آی-سی باید چک شوند
                      در انتها تعمیر بردهای الکترونیک نیاز به دانش و تجربه دارند و گرنه ممکن است یک عیب کوچک که با تعویض یک قطعه ساده برطرف میگردد تبدیل به مشکلی شود که مجبور به تعویض کل برد و هزینه ای سرسام آور گردد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
                        درود
                        - ابتدا باید بررسی کرد چرا دیودها سوخته اند، آیا اتصالی دار مدار وجود داشته که باید برطرف میشد که شما اینکار را نکرده اید. خازن زرد رنگ را چک کنید در صورت لزوم تعویض نمایید.
                        - دیودها را باید در جهت صحیح با رعایت آند و کاتد جایگزین کرد
                        - معمولا این مدار ها پس از دیودهای یکسوساز که بصورت پل بسته میشوند یک عدد دیود زنر برای تثبیت ولتاژ مثلا در 12 ولت دارند که باید با همان نوع تعویض گردد
                        - سایر عناصر مدار مثلا ترانزیستور و آی-سی باید چک شوند
                        در انتها تعمیر بردهای الکترونیک نیاز به دانش و تجربه دارند و گرنه ممکن است یک عیب کوچک که با تعویض یک قطعه ساده برطرف میگردد تبدیل به مشکلی شود که مجبور به تعویض کل برد و هزینه ای سرسام آور گردد.
                        ممنونم بابته راهنماییت
                        یک سوال واجب دیگه
                        من میتونم این ماژول بالایی رو به پایینی وصل کنم
                        این ماژول امپلی فایر هست که من واسه اسپیکر بلوتوثی که یک ماژول تقریبا مشابه همین داشت و سوخت خریدم و میخوام اگه بشه کلیدهای خود اسپیکر عمل کنن واسه همین میخوام به اون بالایی وصلش کنم حالا بجز اینکه تک تک هر کدوم رو به کلید مشابه روی ماژول اصلی وصل شه راهه دیگه ای هست که توسط همون سوکت دو رشته وصل بشه

دیدگاه

دوتا سوال دیگه هم داشتم که همینجا عنوانش میکنم
                          ماژول زیر مربوط به دستگاه uv و راه اندازی یک فن برای سریعتر خشک کردن ناخون خانم هاست که قطع شده بود و چند تا از مسیرهای اتصال های روی برد به کل سوخته بود و دیود ها هم همینطور من عوضشون کردم و مسیر ها رو هم وصل کردم ولی وقتی به برق وصلش کردم منفجر شد و مجدد دیودها سوخت مجدد تعویض کردم و همه چیز رو چک کردم موردی نبود اینبار به برق 110 وصل کردم و مجدد منفجر شد و یکی از پایه ها ی یکی از دیود ها کلا ذوب شد ک توی عکش مشخصه

با سلام مجدد ،
                          اون سوکتی که به برق شهر وصل کردید ، برای تغذیه ولتاژ پایین ( بین ۶ تا ۱۲ ولت ) بوده و ترکیدن قطعاتش با برق شهر تعجبی نداره.
                          در مورد پست بعدی ، باید شماره آیسی سیستم هر دو ماژول رو مقایسه کنید ، اگر یکی باشن امکان داره.

دیدگاه

با سلام مجدد ،
                            اون سوکتی که به برق شهر وصل کردید ، برای تغذیه ولتاژ پایین ( بین ۶ تا ۱۲ ولت ) بوده و ترکیدن قطعاتش با برق شهر تعجبی نداره.
                            در مورد پست بعدی ، باید شماره آیسی سیستم هر دو ماژول رو مقایسه کنید ، اگر یکی باشن امکان داره.
                            سلام ممنونم بابت راهنماییتون جسارتاً من سوکتی رو به برق وصل نکردم من دو شاخه خود دستگاه که مربوط به برق ۲۲۰ به برق وصل کردم

دیدگاه

سلام ممنونم بابت راهنماییتون جسارتاً من سوکتی رو به برق وصل نکردم من دو شاخه خود دستگاه که مربوط به برق ۲۲۰ به برق وصل کردم
                              پس احتمالا سیم بندی دستکاری شده و سیم ها اشتباه وصل شدن.
                              احتمال کمی هم وجود داره که قطعه متصل به سوکت کنار دیود ها عیب داشته باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X