اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای ماژول 3 سل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای ماژول 3 سل

سلام وقت همگی بخیر
    من یه اسپیکر دارم قسمت شارژش مشکل داره حالا میخام براش مدار شارژ جداگونه بذارم
    باطری هاش سه تا 18650 هست بصورت موازی کدوم ماژول بدردم میخوره؟؟؟

درود
    چرا موازی ؟ مگر اسپیکر شما 3.6 ولت است ؟ اسپیکرها معمولاً 12 ولت هستند لذا باید باتری ها را سری کنید نه موازی (3 عدد باتری کفایت میکند) ، برای کنترل روی شارژ و دشارژ هم از ماژول های 3 سل باید استفاده کنید که در فروشگاه سایت زیاد هست تفاوت آنها در مقدار جریانی است که بعنوان خروجی میتوانند مدیریت کنند که آنه م با توجه به حداکثر جریان مصرفی اسپیکر شما تعیین میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbas2010 نمایش پست ها
      سلام وقت همگی بخیر
      من یه اسپیکر دارم قسمت شارژش مشکل داره حالا میخام براش مدار شارژ جداگونه بذارم
      باطری هاش سه تا 18650 هست بصورت موازی کدوم ماژول بدردم میخوره؟؟؟
      سلام وقت بخیر
      اسپیکر بلوتوثی؟ اگر ولتاژ ورودی شما در محدوده 3-4.2 ولت باشد میتونید موازی کنید. برای شارژ و دشارژ هم از ماژول TP4056 محافظ دار براحتی میتونید استفاده کنید.
      موفق باشید.
      *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

سلام وقت بخیر
        من برای ساخت اسپیکر از این آمپلیفایر 3011017068 و این ماژول بلوتوث 3011016035 استفاده کردم تغذیه آمپلی 12 ولت هست و با رگولاتور 7805 ولتاژ ماژول بلوتوث رو تامین کردم ، ولی خروجی صدا نویز شدید داره، لطف کنید اگه تجربه ای دارین راهنمایی کنین،ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
          درود
          چرا موازی ؟ مگر اسپیکر شما 3.6 ولت است ؟ اسپیکرها معمولاً 12 ولت هستند لذا باید باتری ها را سری کنید نه موازی (3 عدد باتری کفایت میکند) ، برای کنترل روی شارژ و دشارژ هم از ماژول های 3 سل باید استفاده کنید که در فروشگاه سایت زیاد هست تفاوت آنها در مقدار جریانی است که بعنوان خروجی میتوانند مدیریت کنند که آنه م با توجه به حداکثر جریان مصرفی اسپیکر شما تعیین میشود.
          سلام نه سری نیستن و بصورت موازی بسته شدن سوالم اینه برد شارژهای سه سل که توسایت هست و من میخام بصورت موازی باتری رو بزنم کدوم واسه من مناسبه چون توی توضیحات نوشته برای سری کردن خوبه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها

سلام وقت بخیر
            اسپیکر بلوتوثی؟ اگر ولتاژ ورودی شما در محدوده 3-4.2 ولت باشد میتونید موازی کنید. برای شارژ و دشارژ هم از ماژول TP4056 محافظ دار براحتی میتونید استفاده کنید.
            موفق باشید.
            سلام و تشکر بله ورودی 4.2 هست وبصورت موازی(ورودی شارژر هم 5 ولت هست)اون ماژول متاسفانه مشکلش اینه زورش نمیرسه و خیلی داغ میکنه و جالبترش اینه که آسی شارژ برد خود دستگاه همون آسی روشه که سوخته حالا میخام برد جدا براش بذارم که عمری بشه
            گدوم برد شارژ 3 سل رو بردارم؟؟؟

دیدگاه

سلام و تشکر بله ورودی 4.2 هست وبصورت موازی(ورودی شارژر هم 5 ولت هست)اون ماژول متاسفانه مشکلش اینه زورش نمیرسه و خیلی داغ میکنه و جالبترش اینه که آسی شارژ برد خود دستگاه همون آسی روشه که سوخته حالا میخام برد جدا براش بذارم که عمری بشه
              سلام مجدد عزیز
              نه دیگه 3 سل برای چی؟! درسته شما 3تا باتری رو موازی میکنید ولی بازم چون ولتاژ شارژ شما همون 3.7 باقی میمونه پس باید از ماژول های تک سل استفاده کنید.
              اگر 4056 داغ میکنه پس از ماژول قویتر اما تک سل استفاده کنید. نمونه این ماژول میتونه این مورد باشه :

اگر موجود نبود مجبورید از سایت دیگری خریداری کنید. فقط بازم حواستون به تک سل بودنش باشه.
              موفق باشید.

دیدگاه

سلام، برد شارژ 3 سل برای زمانیه که باتریها بصورت سری وصل شدن، شما باید از ماژول شارژ تک سل استفاده کنید، و این ماژول به نظر مناسب باشه: 3011015140

دیدگاه

سلام مجدد عزیز
                  نه دیگه 3 سل برای چی؟! درسته شما 3تا باتری رو موازی میکنید ولی بازم چون ولتاژ شارژ شما همون 3.7 باقی میمونه پس باید از ماژول های تک سل استفاده کنید.
                  اگر 4056 داغ میکنه پس از ماژول قویتر اما تک سل استفاده کنید. نمونه این ماژول میتونه این مورد باشه :

اگر موجود نبود مجبورید از سایت دیگری خریداری کنید. فقط بازم حواستون به تک سل بودنش باشه.
                  موفق باشید.
                  بله تشکر 4056 وقتی گرم میشه شارژ رو قطع میکنه و اونی هم ک لینک دادین ناموجوده
                  چن آمپر واسه کار من مناسبه؟
                  جدیدترین ویرایش توسط abbas2010; ۲۱:۵۰ ۱۴۰۳/۱۰/۲۳.

دیدگاه

بله تشکر 4056 وقتی گرم میشه شارژ رو قطع میکنه و اونی هم ک لینک دادین ناموجوده
                    چن آمپر واسه کار من مناسبه؟
                    سلام مجدد
                    4056 رو میتونید با مقاومتی که روی بوردش هست جریانش رو محدود کنید تا داغ نکنه.
                    بستگی به مصرف کننده شما داره. 4056 نهااایت 1 آمپر هست ولی فکر نکنم بیشتر از 2-3 آمپر مورد نیاز باشه. بازم بستگی به توان اسپیکر داره.
                    موفق باشید.

دیدگاه

سلام مجدد
                      4056 رو میتونید با مقاومتی که روی بوردش هست جریانش رو محدود کنید تا داغ نکنه.
                      بستگی به مصرف کننده شما داره. 4056 نهااایت 1 آمپر هست ولی فکر نکنم بیشتر از 2-3 آمپر مورد نیاز باشه. بازم بستگی به توان اسپیکر داره.
                      موفق باشید.
                      سلام آره ولی اون وقت زمان شارژ بیشتر میشه برا همین 2 آمپر یا بالاتر میخام

دیدگاه

سلام آره ولی اون وقت زمان شارژ بیشتر میشه برا همین 2 آمپر یا بالاتر میخام
                        برای جریان شارژ ۲ آمپر ، ماژول TP5100 گزینه مناسبی هست.
                        اگر هم به جریان شارژ بیشتری نیاز دارید ، ماژول پاور بانک های فست شارژ گزینه های بهتری هستن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X