اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه‌اندازی SIM800L بدون استفاده از ماژول های کاهنده و افزاینده ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه‌اندازی SIM800L بدون استفاده از ماژول های کاهنده و افزاینده ولتاژ

سلام خسته نباشید من نمیخواهم از ماژول های کاهنده یا افزاینده برای تغذیه sim800l استفاده کنم واسه همین میخواستم ببینم چطوری میشه ولتاژ مورد نیازش رو با رگولاتور تامین کرد؟ اگر از رگولاتور ۵ ولت استفاده کنم احتمال سوختن داره از ۳.۳ ولت هم استفاده کنم احتمالا راه اندازی نشه، آیا رگولاتوری هست که بتونه ولتاژ بین این دوتا رنج رو تامین کنه؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.​
    (و اینم بگم که باید جریان هم بالای ۲ آمپر باشه که متاسفانه این رگولاتور های smd از یک آمپر بیشتر نیستن)
    جدیدترین ویرایش توسط طاها صمدی; ۱۳:۳۱ ۱۴۰۳/۰۱/۰۶.

سلام دوست عزیز
    ولتاژ 5 که ماژول رو میسوزنه اگر بخوای از رگولاتور 7805 هم استفاده کنی مشکل تامین جریان میخوری ازین مبدل های باک بگیر ارزون هم هست حدود 30 تومن قشنگ جواب میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طاها صمدی نمایش پست ها
      سلام خسته نباشید من نمیخواهم از ماژول های کاهنده یا افزاینده برای تغذیه sim800l استفاده کنم واسه همین میخواستم ببینم چطوری میشه ولتاژ مورد نیازش رو با رگولاتور تامین کرد؟ اگر از رگولاتور ۵ ولت استفاده کنم احتمال سوختن داره از ۳.۳ ولت هم استفاده کنم احتمالا راه اندازی نشه، آیا رگولاتوری هست که بتونه ولتاژ بین این دوتا رنج رو تامین کنه؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.​
      (و اینم بگم که باید جریان هم بالای ۲ آمپر باشه که متاسفانه این رگولاتور های smd از یک آمپر بیشتر نیستن)
      درود
      در مداری دیدم برای تغذیه Sim800 از رگولاتور MIC29302WU تنظیم شده استفاده کرده بود با خازن‌های گنده ظاهرا حدود 20 تومان قیمتش هست. البته ورودیش جریان 3A بود.

دیدگاه

سلام
        رگولاتور های (Adjustable) قابل تنظیم ولتاژ در خروجی باید استفاده کنید، برای رفع مشکل جریان دهی در خروجی هم باید از نوع رگولاتورهای سوئیچینگ استفاده کنید، در دیتاشیت ماژول های مخابراتی SIM این دو مدل پیشنهاد شده که دومی تو بازار ایران رایج تره :
        MIC29302
        LM2596
        اگر دومی رو گیر نیاوردی میتونی از اینم استفاده کنی تفاوتشون تو فرکانس کاریشونه که دومی کمی فرکانسش پائین تره اما برای کارهایی مثل ارسال پیامک جوابه:
        LM2576

دیدگاه

باسلام
          این کار شما بستگی به ولتاژ ورودی شما دارد که چه رنجی است. در حالت کلی اگر ولتاژ شما بالای 5 ولت هست (مثل 12 ماشین) ابتدا توسط یک ماژول سوئیچینگ ولتاژ رو تا 5 ولت تنظیم کنید (ماژول MP1584 یا LM2596) سپس از یک یا دو عدد رگولاتور خطی جریان بالا برای تعدیل 5 به 3.3 استفاده کنید. اینطوری هم جریان شما تامین میشه هم نویزهای حاصل از منبع سوئیچینگ، از بین میره.

موفق باشید
          *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X