سلام
در این پست میخوام نحوه راه اندازی DHT11 و DHT22 رو با استفاده از کتابخونه آموزش بدم.
میکروکنترلر atmega16 و کامپایلر کدویژن می باشد.
اولاً میتونید نحوه کار با این دو سنسور و تفاوت هاشون رو از لینک زیر ببینید:
دوماً کتابخونه رو من ننوشتم،بلکه از سایت github پیدا کردم،اما برای atmel studio نوشته شده بود که تبدیلش کردم به کدویژن.از لینک زیر میتونید کتابخونه اصلی رو ببینید.
برای شروع یه پروژه تو کدویژن بسازید.بعد فایل های کتابخونه زیر رو تو مسیر پروژه کپی کنید.
سپس تو تنظیمات که از طریق مسیر project -> configure هم قابل دسترسیه،فایل c سنسور رو add کنید.
سپس تنظیمات printf رو مانند تصویر زیر تنظیم کنید،چون با متغیر float سر و کار داریم.
و بعد هم تنظیمات lcd رو مطابق تصویر زیر انجام بدید:
الان میریم سراغ کتابخونه هایی که تو فولدر برنامه کدویژن کپی کرده بودیم.از چهارتا فایل به دو تای DHT.c و IO_MACROS کاری نداریم.
DHT.h رو با notepad باز میکنیم و میکروی مورد استفاده رو در صورت نیاز تغییر میدیم:
و بعد تو همین هدر میتونید توابع مورد استفاده رو ببینید:
و در آخر بررسی فایل های کتابخونه ای، DHT_CONFIG رو با notepad باز میکنیم و سنسور، پین و پورت رو انتخاب میکنیم:
اینم شماتیک مدار:
اینم کد برنامه:
اینم لینک برنامه و شبیه سازی:
http://s9.picofile.com/file/8309261576/DHTxx.zip.html
در این پست میخوام نحوه راه اندازی DHT11 و DHT22 رو با استفاده از کتابخونه آموزش بدم.
میکروکنترلر atmega16 و کامپایلر کدویژن می باشد.
اولاً میتونید نحوه کار با این دو سنسور و تفاوت هاشون رو از لینک زیر ببینید:
دوماً کتابخونه رو من ننوشتم،بلکه از سایت github پیدا کردم،اما برای atmel studio نوشته شده بود که تبدیلش کردم به کدویژن.از لینک زیر میتونید کتابخونه اصلی رو ببینید.
برای شروع یه پروژه تو کدویژن بسازید.بعد فایل های کتابخونه زیر رو تو مسیر پروژه کپی کنید.
سپس تو تنظیمات که از طریق مسیر project -> configure هم قابل دسترسیه،فایل c سنسور رو add کنید.
سپس تنظیمات printf رو مانند تصویر زیر تنظیم کنید،چون با متغیر float سر و کار داریم.
و بعد هم تنظیمات lcd رو مطابق تصویر زیر انجام بدید:
الان میریم سراغ کتابخونه هایی که تو فولدر برنامه کدویژن کپی کرده بودیم.از چهارتا فایل به دو تای DHT.c و IO_MACROS کاری نداریم.
DHT.h رو با notepad باز میکنیم و میکروی مورد استفاده رو در صورت نیاز تغییر میدیم:
و بعد تو همین هدر میتونید توابع مورد استفاده رو ببینید:
و در آخر بررسی فایل های کتابخونه ای، DHT_CONFIG رو با notepad باز میکنیم و سنسور، پین و پورت رو انتخاب میکنیم:
اینم شماتیک مدار:
اینم کد برنامه:
کد:
#include <mega16.h> #include <alcd.h> #include <stdio.h> #include <delay.h> #include <DHT.h> float hum; float temp; char buffer[17]; void main(void) { lcd_init(16); DHT_setup(); while (1) { DHT_read(&temp,&hum); sprintf(buffer,"T=%0.1fC H=%0.1f%%",temp,hum); lcd_clear(); lcd_gotoxy(0,0); lcd_puts(buffer); delay_ms(200); } }
اینم لینک برنامه و شبیه سازی:
http://s9.picofile.com/file/8309261576/DHTxx.zip.html
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دیدگاه