اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهاد کالا، قطعه و دستگاه جهت واردات و فروش در فروشگاه ECA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پیشنهاد کالا، قطعه و دستگاه جهت واردات و فروش در فروشگاه ECA

سلام خدمت دوستان عزیز

احتمالا همه دوستان با فروشگاه تخصصی الکترونیک ECA آشنا هستید.
    خیلی مواقع پیش میاد که نیاز به قطعه و یا دستگاه خاصی رو در زمینه کاری و یا تحقیقاتی و آموزشی خودتون حس میکنین و یا حتی نیاز به اون رو در بستر تخصصی کشور احساس میکنید. ممکن هست ابزارهای جدیدی ببینید که دلتون بخواد در کشور خودمون هم داشته باشیم ....
    حتی ممکن هست از نظر شما فروشگاه در زمینه خاصی نیاز به فعالیت قویتر داشته باشد و یا شاید زمینه کاری خاصی مورد پوشش فعلی ما نباشد و با پیشنهادتون بتونیم بخش دیگری از نیاز تخصصی این صنعت رو پوشش بدیم.
    در همه این موارد میتونید با پیشنهادشون در این تاپیک ، مارو در انتخاب جذابتر آیتم ها جهت واردات یاری کنید.

منتظر پیشنهادات حرفه ایتون هستیم.
    I ❤️ ECA

با درود فراوان به شما و تشکر فراوان از سایت کارآمد و جامعی که فراهم کردید پیشنهاد ورود یک قطعه تخصصی رو داشتم به اسم micro air pressure sensor که از اسمش پیداست یک سنسور فشار هوای کوچک هستش . این قطعه بر روی تمام دستگاه های سیگار الکترونیک یا پاد و ویپ وجود داره که به اقتصای حساس بودن خیلی زود خراب میشه من در همدان نزدیک به دو سال در جال تعمیر این دستگاه ها هستم که نیاز مبرمی به این قطعه دارم در تعداد زیاد عکس و مشخصات رو ضمیمه میکنم .
    با تشکر فراوان
    https://images.app.goo.gl/dFxzaB5RWdXvjCru5

https://images.app.goo.gl/dfAP1aEDhrD49Xuk8

​​​​​​​image widget
    جدیدترین ویرایش توسط arashmn33; ۱۶:۰۴ ۱۴۰۳/۰۸/۲۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
      سلام خدمت دوستان عزیز

احتمالا همه دوستان با فروشگاه تخصصی الکترونیک ECA آشنا هستید.
      خیلی مواقع پیش میاد که نیاز به قطعه و یا دستگاه خاصی رو در زمینه کاری و یا تحقیقاتی و آموزشی خودتون حس میکنین و یا حتی نیاز به اون رو در بستر تخصصی کشور احساس میکنید. ممکن هست ابزارهای جدیدی ببینید که دلتون بخواد در کشور خودمون هم داشته باشیم ....
      حتی ممکن هست از نظر شما فروشگاه در زمینه خاصی نیاز به فعالیت قویتر داشته باشد و یا شاید زمینه کاری خاصی مورد پوشش فعلی ما نباشد و با پیشنهادتون بتونیم بخش دیگری از نیاز تخصصی این صنعت رو پوشش بدیم.
      در همه این موارد میتونید با پیشنهادشون در این تاپیک ، مارو در انتخاب جذابتر آیتم ها جهت واردات یاری کنید.

منتظر پیشنهادات حرفه ایتون هستیم.
      با سلام ،
      جای آیسی های TM1637 ( بدون ماژول ) ، LTC4054
      ،
      SY8008 / SY8009 ، پیزو ۱۶ میلی متری ( بدون ماژول ) در فروشگاه خالیه.
      البته مورد اول پیشنهاد یکی از کاربران هست.
      آیسی معروف SG3525 هم جالبه در فروشگاه وجود نداره و لازمه وارد بشه.
      برد تبدیل TSSOP20 به DIP هم جزو کالا هایی هست که بسیاری از افرادی که با میکروکنترلر هایی مثل STM8 کار میکنن لازم دارن.
      چندین بار شده که برای خریدن برخی از قطعات بالا ، مجبور شدم کل سفارش رو از فروشگاه دیگری ثبت کنم.
      و اینکه به نظر آپ امپ هایی که حدود ۲ ماه قبل پیشنهاد دادم هنوز هم به فروشگاه اضافه نشدن.
      ​​​​​​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arashmn33 نمایش پست ها
        با درود فراوان به شما و تشکر فراوان از سایت کارآمد و جامعی که فراهم کردید پیشنهاد ورود یک قطعه تخصصی رو داشتم به اسم micro air pressure sensor که از اسمش پیداست یک سنسور فشار هوای کوچک هستش . این قطعه بر روی تمام دستگاه های سیگار الکترونیک یا پاد و ویپ وجود داره که به اقتصای حساس بودن خیلی زود خراب میشه من در همدان نزدیک به دو سال در جال تعمیر این دستگاه ها هستم که نیاز مبرمی به این قطعه دارم در تعداد زیاد عکس و مشخصات رو ضمیمه میکنم .
        با تشکر فراوان
        https://images.app.goo.gl/dFxzaB5RWdXvjCru5

https://images.app.goo.gl/dfAP1aEDhrD49Xuk8

image widget
        کاش پارت نامبر دقیقی داشتیم ولی پیگیر هستم یچیزایی میخرم انشالا
        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام ،
          جای آیسی های TM1637 ( بدون ماژول ) ، LTC4054
          ،
          SY8008 / SY8009 ، پیزو ۱۶ میلی متری ( بدون ماژول ) در فروشگاه خالیه.
          البته مورد اول پیشنهاد یکی از کاربران هست.
          آیسی معروف SG3525 هم جالبه در فروشگاه وجود نداره و لازمه وارد بشه.
          برد تبدیل TSSOP20 به DIP هم جزو کالا هایی هست که بسیاری از افرادی که با میکروکنترلر هایی مثل STM8 کار میکنن لازم دارن.
          چندین بار شده که برای خریدن برخی از قطعات بالا ، مجبور شدم کل سفارش رو از فروشگاه دیگری ثبت کنم.
          و اینکه به نظر آپ امپ هایی که حدود ۲ ماه قبل پیشنهاد دادم هنوز هم به فروشگاه اضافه نشدن.
          ​​​​​​
          خرید شدن متشکرم
          I ❤️ ECA

دیدگاه

درود
            لنز نیمکره برای پاور الیدی های ۱ و ۳ وات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X