اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی انتخاب دانشگاه در حوزه برق و الکترونیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط rezamohamad742 نمایش پست ها
    میتونی تو این پست در مورد مهندسی برق تو آلمان هم بخونی
    سلام خیلی ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abolfazl.davoodi نمایش پست ها

سلام
      من قبلا دانشگاه رفتم و الان هم لیسانس کامپیوتر نرم افزار دارم و برای رفتن دوباره به دانشگاه هدفم مشخصه که چه رشته ای میخوام برم.هدفم از این پست هم اینه در مورد دانشگاه ها اطلاعات بدست بیارم.
      درود
      شما ذکر نکرده بودید که لیسانس دارید به هر حال به نظر من شروع دوباره در رشته برق با داشتن لیسانس نرم افزار اتلاف وقت است شما کافی است یک دوره فنی در جایی معتبر راجع به میکر کنترلرها و PLC را طی کنی و بعد با داشتن دانش در برنامه نویسی از رشته تحصیلی خود تبدیل بیک طراح و برنامه نویس خوب میکروکنترلر و یا PLC شده و زودتر وارد بازار کار شوید ، عمر آنقدر طولانی نیست که همه را در تحصیل بگذرانی باید سریع وارد بخش کسب تجربه عملی شوید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abolfazl.davoodi نمایش پست ها

سلام
        من قبلا دانشگاه رفتم و الان هم لیسانس کامپیوتر نرم افزار دارم و برای رفتن دوباره به دانشگاه هدفم مشخصه که چه رشته ای میخوام برم.هدفم از این پست هم اینه در مورد دانشگاه ها اطلاعات بدست بیارم.
        اگه از اول این چیزا رو میگفتید خوب راهنمایی های هدفمند تری هم دریافت میکردید. ولی توصیه میکنم این فیلم انگیزشی مربوط به رشته برق رو حتما ببینی :

بعد هم حتما علاقه ای بوده رفتید نرم افزار و حالا چرا مسیرتون قراره عوض بشه و زمان کافی دارید و تحقیقتون محدود به فرومها هست یا خیر اینها همه مجهولات جدید معادله هستند!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها

درود
          شما ذکر نکرده بودید که لیسانس دارید به هر حال به نظر من شروع دوباره در رشته برق با داشتن لیسانس نرم افزار اتلاف وقت است شما کافی است یک دوره فنی در جایی معتبر راجع به میکر کنترلرها و PLC را طی کنی و بعد با داشتن دانش در برنامه نویسی از رشته تحصیلی خود تبدیل بیک طراح و برنامه نویس خوب میکروکنترلر و یا PLC شده و زودتر وارد بازار کار شوید ، عمر آنقدر طولانی نیست که همه را در تحصیل بگذرانی باید سریع وارد بخش کسب تجربه عملی شوید.

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها

اگه از اول این چیزا رو میگفتید خوب راهنمایی های هدفمند تری هم دریافت میکردید. ولی توصیه میکنم این فیلم انگیزشی مربوط به رشته برق رو حتما ببینی :

بعد هم حتما علاقه ای بوده رفتید نرم افزار و حالا چرا مسیرتون قراره عوض بشه و زمان کافی دارید و تحقیقتون محدود به فرومها هست یا خیر اینها همه مجهولات جدید معادله هستند!

سلام
          بله درست میگید باید از اول این مورد که قبلا رفتم دانشگاه (کامپوتر گرایش نرم افزار) رو میگفتم ولی حقیقت اینه که من رشته کامپیوتر رو با علاقه انتخاب نکردم.بازار کار و پیشرفت هایی که توی این حوزه اتفاق میفتاد و البته رتبه کنکور باعث شد برم سمت کامپیوتر و راستش از اول دانشگاه هم حس خوبی نداشتم.
          علاقه من رشته برق بود و تا قبل از اینکه یک کلاس برنامه نویسی برم تمام وقتم با کیت و مدار و اینجور چیزا می گذشت و اینا چیزایی بود که ازش لذت میبردم و حتی توی دانشگاه دروسی که جنبه برق و سخت افزار داشتن مثل ریزپردازنده رو علاقه بیشتری داشتم.الان بعد از چند سال (حدود 7 سال) کار کردن تو حوزه کامپیوتر به این نتیجه رسیدم این رشته مناسب من نبود و من باید میرفتم سراغ حوزه ای که بهش علاقه داشتم.

دیدگاه

ترکیب این دو تخصص و هر چی علاقه هست، بجای کارهای بعضا کلافه کننده و تکراری توی بازار و رفتارهای خاص و توجه زیاد به مادیات و پولوتیکهای خاص و اجبارها و سردردها،
            جذاب هم میشه اگه به علاقه بیشتر توجه بشه. فقط تامین مالی رو یه فکری باید کرد. اصل هدف کار کردن برای چیه که بعدا حسرتشو نخوریم.

دیدگاه

ترکیب این دو تخصص و هر چی علاقه هست، بجای کارهای بعضا کلافه کننده و تکراری توی بازار و رفتارهای خاص و توجه زیاد به مادیات و پولوتیکهای خاص و اجبارها و سردردها،
              جذاب هم میشه اگه به علاقه بیشتر توجه بشه. فقط تامین مالی رو یه فکری باید کرد. اصل هدف کار کردن برای چیه که بعدا حسرتشو نخوریم.
              من توی این چند سالی که کار میکنم هر کسی رو دیدم موفقه و از کارش لذت میبره با علاقه مسیرشو انتخاب کرده و همین علاقه انگیزه شده برای کار و رشد و پیشرفت.
              منم به همین فکر میکنم که دانش برنامه نویسی و آشنایی با کامپیوتر میتونه توی مسیر برق کمک کننده باشه.
              در مورد کار توی این مدت، به یک کار پاره وقت که تا حدودی بشه هزینه ها رو پوشش داد و از طرفی کامل از مسیر برنامه نویسی هم خارج نشد فکر میکنم.
              به نظرم آدم باید از شغلش لذت ببره، شما روزی ۸ ساعت یا بیشتر توی محیط کار وقت میذاری و بعضی مواقع شاید بیشتر از وقتی باشه که برای خانواده میذاری، اگه این قسمت اذیت کننده باشه قطعا روی قسمت های دیگه زندگی هم تاثیر داره.

دیدگاه

بزن تو کار تعمیرات تخصصی سخت افزارهای با ارزش + برنامه‌نویسی
                همانطور که دوستان گفتن اگه PLC هم کار کنی برای شما زیاد نباید سخت باشه از جنبه درامدی خوب هست فقط باید بازار شناخته بشی.
                چنتا دوره هم ببین اگه دانشگاهش هم نرفتی نرفتی دوره‌های آموزشی درست و حسابی هر چی پول بدی بازم از ضرر و زمان دانشگاه به صرفه تر هست حالا اگه مدرک مرتبط هم نیاز داری و لازمه از دانشگاه بگیر ولی آخرش باید دوره فنی و تخصصی رو خارج از دانشگاه ببینید. اگه تونستید دوستی اوستایی شریکی پیدا کنید جایی تو تعمیرات گیر نکنید و تجربه رو از راه خراب نکردن وسایل مردم بدست بیارید خیلی عالی میشه.
                این چیزی بود که به نظر من رسید البته من چندین پادکست در این موارد گوش دادم.. هم کامپیوتر فعالم هم الکترونیک هم برق و هر چیزی که لازم داشته باشم یا اگه ببینم اوستاهایی که میبرم سر کاری ضعیف هستن حرص میدن + ادعا و پول خوبی هم میگیرن. با اینکه همه اینها به اندازه نیاز خودم بوده که علاقه پیدا کردم روی یک زمینه تخصصی متمرکز هستم و شرکتهایی بحث مالی رو تا حدی برام حل میکنن بقیش رسیدن به علاقمندی‌ها است.

دیدگاه

بزن تو کار تعمیرات تخصصی سخت افزارهای با ارزش + برنامه‌نویسی
                  همانطور که دوستان گفتن اگه PLC هم کار کنی برای شما زیاد نباید سخت باشه از جنبه درامدی خوب هست فقط باید بازار شناخته بشی.
                  چنتا دوره هم ببین اگه دانشگاهش هم نرفتی نرفتی دوره‌های آموزشی درست و حسابی هر چی پول بدی بازم از ضرر و زمان دانشگاه به صرفه تر هست حالا اگه مدرک مرتبط هم نیاز داری و لازمه از دانشگاه بگیر ولی آخرش باید دوره فنی و تخصصی رو خارج از دانشگاه ببینید. اگه تونستید دوستی اوستایی شریکی پیدا کنید جایی تو تعمیرات گیر نکنید و تجربه رو از راه خراب نکردن وسایل مردم بدست بیارید خیلی عالی میشه.
                  این چیزی بود که به نظر من رسید البته من چندین پادکست در این موارد گوش دادم.. هم کامپیوتر فعالم هم الکترونیک هم برق و هر چیزی که لازم داشته باشم یا اگه ببینم اوستاهایی که میبرم سر کاری ضعیف هستن حرص میدن + ادعا و پول خوبی هم میگیرن. با اینکه همه اینها به اندازه نیاز خودم بوده که علاقه پیدا کردم روی یک زمینه تخصصی متمرکز هستم و شرکتهایی بحث مالی رو تا حدی برام حل میکنن بقیش رسیدن به علاقمندی‌ها است.
                  سلام خیلی ممنون از راهنماییتون.حتما این موارد رو هم در نظر میگیرم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X