با سلام خدمت دوستان گرامی میخواستم بدونم علت گرم شدن ترانزیسور یا با اصطلاح داغ شدن چیه؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
علت داغ شدن ترازیستور
Collapse
X
-
پاسخ : علت داغ شدن ترازیستور
نوشته اصلی توسط imanwetبرای پایین آوردن حرارت چه کاری میتونم انجام بدم؟
اگر هم به هر دلیلی امکانش نیست میتونین یک هیتسینگ مناسب با خمیر سیلیکون به ترانزیستور متصل کنین تا حرارتش دفع کنه
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط imanwetبا سلام خدمت دوستان گرامی میخواستم بدونم علت گرم شدن ترانزیسور یا با اصطلاح داغ شدن چیه؟
اگر این ترانزیستور تازگی گرم می کند یا قبلا این جوری نبوده است، مربوط به جریان کشی بیش تر مدار احتمالا کم شدن مقدار مقاومت در مسیر ترانزیستور، نشتی خازن های الکترولیتی در مسیر می باشد اگر از اول این جوری بود لطفا اعلام کنید.علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط imanwetخیر مدار به محض روشن شدن ترانزیستورها شروع به گرم شدن می کنند
اگر ترانزیستور گرم می کند طبیعیست، اما اگر داغ می کند، بطوری که با تماس انگشتان دست قابل تحمل نیست مدار یا دستگاه اشکال دارد. اگر نقشه دارید پلود کنید تا از روی آن شما را راهنمایی کنم.علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط imanwetیه مدار ساعت دیجیتال که با سون سگمنت هست و خروجی میکرو رو با ترانزیستور npn و pnp تقویت کردم
حتی اگه سون سگمنت هم بزرگ باشه بازم طبیعی نیست
چون ترانزیستور در حالت سوئیچ داره کار میکنه که کمترین تلفات روش هست
علت گرم شدن ترانزیستور هم میتونه عدم بایاس صحیح ترانزیستور باشه
که تامین نشدن جریان بیس میتونه دلیلش باشه
شما مدارت رو قرار بده تا دلیل گرم شدن رو پیدا کنیم
- تشکرها 2
دیدگاه
-
سلام وقت بخیر
دوستان من یک تزانزیستور tip 122 دارم که بیسش به میکرو با مقا.مت یک کیلو وصل شده و امیترش زمینه و کلکتورش به یک سر شیر برقی و سر دیگه شیر برقی به تغذیه 12 وصله ..شبر برقی ام 1.6 آمپر میکشه ..
مشکلم اینه وقتی که شیر وصله و میخام به میکرو فرمان روشن شدن رو بدم خروجی بار به حدود 5 ولت افت میکنه و ترانزیستور داغ میشه و البته شیر هم روشن نمیشه..ضمنا دیود معکوسم تو خروجی شیر گزاشتم چون بار سلفیه
ممنون میشم راهنمایی کنید
دیدگاه
-
سلام
احتمالا بیس ترانزیستور به جریان بیشتری نیاز داره
شما اول خروجی میکرو رو به یه ترانزیستور ضعیفتر مثل c945 بده بعدش توسط اون ترانزیستور بیش ترانزیستور tip122 رو تحریک کن
برای اطمینان از اینکه جریان بیس کمه میتونی با یک منبع تغذیه غیر از میکرو بیس ترانزیستور رو تحریک کنی و ببینی میتونه شیر رو قطع و وصل کنه یا نه
فقط فراموش نکن میکرو رو از مدار جدا کنی بعد این کارو انجام بدی.
موفق باشیجدیدترین ویرایش توسط hemati01; ۱۷:۳۱ ۱۳۹۵/۰۵/۱۲.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hemati01 نمایش پست هاسلام
احتمالا بیس ترانزیستور به جریان بیشتری نیاز داره
شما اول خروجی میکرو رو به یه ترانزیستور ضعیفتر مثل c945 بده بعدش توسط اون ترانزیستور بیش ترانزیستور tip122 رو تحریک کن
برای اطمینان از اینکه جریان بیس کمه میتونی با یک منبع تغذیه غیر از میکرو بیس ترانزیستور رو تحریک کنی و ببینی میتونه شیر رو قطع و وصل کنه یا نه
فقط فراموش نکن میکرو رو از مدار جدا کنی بعد این کارو انجام بدی.
موفق باشی
حالا چک میکنم
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
مقاومت بیس رو که کم میکنم خروجی افتش کمتر میشه ولی خب میترسم که ادامه کاهش مقاومت بیس باعث جریان کشی زیاد از میکرو شه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط leylijoon نمایش پست هااخه tip122 خودش زوج ترانزیستوره
حالا چک میکنم
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
مقاومت بیس رو که کم میکنم خروجی افتش کمتر میشه ولی خب میترسم که ادامه کاهش مقاومت بیس باعث جریان کشی زیاد از میکرو شه
هرچند با زوج دارلینکتون هم نباید مشکلی پیش بیاد مدارتون رو بزاریدProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست هاسلام چرا از ماسفت استفاده نمی کنید؟
هرچند با زوج دارلینکتون هم نباید مشکلی پیش بیاد مدارتون رو بزارید
جالبه منبع تغذیه جریانی که نشون میده هم کمه یعنی شیر چون ولتاژش کمه روشن نمیشه
دیدگاه
دیدگاه