اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اندازه گیری جریان با اردیونو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اندازه گیری جریان با اردیونو

سلام و عرض ادب. در رابطه با ساخت امپر متر با avr مشکل داشتم.
    خداروشکر مشکلم با مقادیر ولتاژ حل شده و ولتاژ هام درست شدن و ولتاژ افت شنت و خروجی اپ امپ همگی صحیح هستن حالا میخوام خروجی اپ امپ رو بدم به adc میکرو که میکروی استفاده شده فعلا اردیونو هست ولی بعدا avr خواهد شد.
    الان من ولتاژ رو با adc راحت میخونم و مشکلی نیست ولی مشکل اصلی اینه که مثلا خروجی اپ امپ باشه ۰.۰۵۴ میلی ولت adc میکرو اعدادی بین ۴۰ میلی ولت تا ۶۰ میلی ولت رو بهم میده مثلا هی تغییر میکنه یه بار میشه ۵۴ میلی ولت یه بار میشه ۵۸ میلی ولت یه بار میشه ۶۰ میلی ولت و این باعث میشه جریان صحیح محاسبه نشه و اینکه مرجع adc هم پیشفرض اردیونو یعنی پنج ولت هست.
    راه حلی دارید براش؟

درود
    اول - ولتاژ و جریان ac هست یا dc
    دوم - آپ امپ چی هست بعضی از آنها نویز داشته خروجی ثابتی ندارند (نویز پذیر هستند) خروجی آن را اندازه گیری کنید ببینید نوسان ندارد. در صورت لزوم باید آنرا با ( LF357 یا TL072 ) تعویض نمایید.
    سوم - فرکانس نمونه برداری توسط میکرو را کم کنید.
    چهارم - لینک زیر را ببینید:
    سلام. من یه برد دارم که روش میکرو سوار هست به صورت ولتمتر برنامه ریزی شده.این میکرو هر چیز که با تغذیه خودش کار میکنه میتون ولتاژ اونو اندازه بگیره.ولی مثلا یه باتری از بیرون به پایه adc مورد نظر میدم اصلا اون ولتاژ باتری رو نشون نمیده.هی میره بال هی میآد پایین. اگه بخام ولتاژ یجا دیگرو با میکرو بگیرم مثلا یه مدار دیگه رو باید

%D8%B1%D9%88-%D9%88%D9%84%D8%AA%D9%85%D8%AA%D8%B1
    پنجم - عبارت " اندازه گیری ولتاژ و جریان توسط میکرو" را در انجمن جستجو نمایید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alicod نمایش پست ها
      سلام و عرض ادب. در رابطه با ساخت امپر متر با avr مشکل داشتم.
      خداروشکر مشکلم با مقادیر ولتاژ حل شده و ولتاژ هام درست شدن و ولتاژ افت شنت و خروجی اپ امپ همگی صحیح هستن حالا میخوام خروجی اپ امپ رو بدم به adc میکرو که میکروی استفاده شده فعلا اردیونو هست ولی بعدا avr خواهد شد.
      الان من ولتاژ رو با adc راحت میخونم و مشکلی نیست ولی مشکل اصلی اینه که مثلا خروجی اپ امپ باشه ۰.۰۵۴ میلی ولت adc میکرو اعدادی بین ۴۰ میلی ولت تا ۶۰ میلی ولت رو بهم میده مثلا هی تغییر میکنه یه بار میشه ۵۴ میلی ولت یه بار میشه ۵۸ میلی ولت یه بار میشه ۶۰ میلی ولت و این باعث میشه جریان صحیح محاسبه نشه و اینکه مرجع adc هم پیشفرض اردیونو یعنی پنج ولت هست.
      راه حلی دارید براش؟
      با سلام و خسته نباشید، یکی از مشکلات شما همین هست که از ولتاژ مرجع ۵ ولت تغذیه استفاده کردید،
      وقتی که از ولتاژ مرجع ۵ ولت استفاده میکنید، هر نوسان و نویزی در خط ۵ ولت باعث تغییر ولتاژ AVCC میکروکنترلر میشه و باعث تغییر مکرر نتیجه محاسبه شده ADC میشه.
      چند پیشنهاد دارم :
      ۱- بجای ولتاژ مرجع ۵ ولت خارجی، از ولتاژ مرجع داخلی 2.56 ولت استفاده کنید ، این کار علاوه بر حل مشکل اصلی شما، باعث اندازه گیری بهتر ولتاژ ها و جریان های کم میشه.
      ۲ - سر راه ورودی ADC از یک مدار ساده RC برای کاهش نویز ورودی به ADC استفاده کنید ، مثلا مقاومت ۱۰ کیلو اهم و خازن ۱۰۰ نانو فاراد خوب هست.
      ۳- میتونید از فیلتر نرم افزاری هم استفاده کنید ، مثلا نمونه های گرفته شده توسط ADC رو طی ۱۰۰ میلی ثانیه جمع کنه و بعد میانگین گیری کنه و نمایش بده.
      طبیعتا با انجام هر ۳ مورد ، به بهترین نتیجه دست پیدا میکنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X