اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه ماژول lora

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروژه ماژول lora

سلام میخواستم بدونم چه نوع انتنی با چه گینی و همچنین چه تنضیماتی باید روی برد lora نصب کنم که بتونم بیشترین برد رو بگیرم
    از یه برد rfm95w 868mhz استفاده میکنم و یک برد اردینو pro mini.
    میخوام حداقل بیت ریتش یه جوری باشه که بتونم باهاش صوت رو جا به جا کنم.
    محیطی که میخوام توش استفاده کنم شهریه ولی اونقد نویز نداره.
    لطفا اگه کسی تخصصی در مورد این برد داره باهام به اشتراک بزاره چون واقعا تو سایت های ایرانی هیچ اطلاعاتی مربوط این پروژه بدست نیاوردم.

درود
    در فرستنده ها و گیرنده ها بهترین اندازه آنتن برابر "طول موج" است یا ضریبی از آن ، برای فرکانس شما ، طول موج برابر ????=0.345 m یا 34.5 سانتیمتر است. لذا طول آنتن باید برابر 34.5 سانتیمتر یا ضریبی از آن باشد مثلا نصف آن که 17 سانتیمتر میشود و الی آخر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      در فرستنده ها و گیرنده ها بهترین اندازه آنتن برابر "طول موج" است یا ضریبی از آن ، برای فرکانس شما ، طول موج برابر ????=0.345 m یا 34.5 سانتیمتر است. لذا طول آنتن باید برابر 34.5 سانتیمتر یا ضریبی از آن باشد مثلا نصف آن که 17 سانتیمتر میشود و الی آخر.

اونوقت باید چه تنظیماتی رو روی lora rfm95w اعمال کنم؟

دیدگاه

بهترین کار برای افزایش برد این ماژول استفاده از آنتن یاگی هست که گین بالایی به نسبت آنتن امنی میتونه بده
        اگه رشته الکترونیک و مخابرات هستید و قابلیت ساخت آنتن رو دارید که اطلاع بدهید تا بتونم نسبتهای اون رو در اختیارتون بزارم
        در غیر اینصورت به صورت آماتوری از آنتن های یاگی UHF معمولی بازار میتونید استفاده کنید که البته باید اندکی اندازه اون رو تغییر بدهید
        با این کار حدود یک کیلومتر دید مستقیم میتونید راحت اطلاعات منتقل کنید
        اگر برد بیشتر خواستید باید آمپ بزارید
        در ضمن انتقال صوت رو باید با روشهایی کد گذاری کنید آخه این ماژول مدلاسیون GFSK استفاده میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
          بهترین کار برای افزایش برد این ماژول استفاده از آنتن یاگی هست که گین بالایی به نسبت آنتن امنی میتونه بده
          اگه رشته الکترونیک و مخابرات هستید و قابلیت ساخت آنتن رو دارید که اطلاع بدهید تا بتونم نسبتهای اون رو در اختیارتون بزارم
          در غیر اینصورت به صورت آماتوری از آنتن های یاگی UHF معمولی بازار میتونید استفاده کنید که البته باید اندکی اندازه اون رو تغییر بدهید
          با این کار حدود یک کیلومتر دید مستقیم میتونید راحت اطلاعات منتقل کنید
          اگر برد بیشتر خواستید باید آمپ بزارید
          در ضمن انتقال صوت رو باید با روشهایی کد گذاری کنید آخه این ماژول مدلاسیون GFSK استفاده میکنه
          مطمنید که همچین ماژولی با همچین انتن غولی فقط ۱ کیلومتر انتن میده؟
          خوب اگه اینجوری باشه که همون nrf24l01 انتن دار استفاده میکنیم هم ارزونتر هم راحت تر​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMOO.DOGE نمایش پست ها

مطمنید که همچین ماژولی با همچین انتن غولی فقط ۱ کیلومتر انتن میده؟
            خوب اگه اینجوری باشه که همون nrf24l01 انتن دار استفاده میکنیم هم ارزونتر هم راحت تر​
            مگه با nrf24l01 میتونید یک کیلومتر جواب بگیرید؟
            nrf24l01 با آنتن گین بالا حدود 400 متر جواب گرفتم

دیدگاه

توی شهر من وقتی تست گرفتم حدود ۹۰۰ متر برام جواب داد ولی توی اینترنت lora رو پیدا کردم و دیدم که اگه درست و تخصصی پیاده بشه ۱۰ کیلومتر برد میده پس تصمیم گرفتم از lora استفاده کنم ولی متاسفانه اطلاعات مفیدی در مورد چیزی که میخوام پیاده کنم پیدا نکردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها

مگه با nrf24l01 میتونید یک کیلومتر جواب بگیرید؟
                nrf24l01 با آنتن گین بالا حدود 400 متر جواب گرفتم

توی شهر من وقتی تست گرفتم حدود ۹۰۰ متر برام جواب داد ولی توی اینترنت lora رو پیدا کردم و دیدم که اگه درست و تخصصی پیاده بشه ۱۰ کیلومتر برد میده پس تصمیم گرفتم از lora استفاده کنم ولی متاسفانه اطلاعات مفیدی در مورد چیزی که میخوام پیاده کنم پیدا نکردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X