سلام. من برد رزبری پای zero w 2 رو خریده ام و سیستم عامل Raspberry OS رو نصب کردم. برای نصب بعضی از پکیج ها با دستور apt-get install، خطای E: Unable to locate package package_name رخ می ده یعنی ابتدا یه سری چیزها رو به صورت درصدی نشون میده که 100 میشه، بعد مینویسه done ولی در انتها خطایی که گفتم رو نمایش میده:
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
E: Unable to locate package package_name
مثلا خواستم با بلوتوث کار کنم و طبق آموزش لینک زیر
دستور
sudo apt-get install bluetooth blueman bluez
را اجرا کردم و در ادامه هنگام اجرای دستور
sudo apt-get install python-bluetooth
همان خطای E: Unable to locate package package_name رخ میدهد. با سرچ کردن دیدم که به جای python-bluetooth، از کتابخانه های python3-bluetooth یا pybluez نیز استفاده می شود که برای نصب آنها هم همان خطای
E: Unable to locate package package_name رخ میدهد. بدون نصب آن ها نیز در پایتون به import bluetooth گیر می دهد.
آیا این احتمال وجود دارد که به دلیل تحریم، امکان نصب بعضی از پکیج ها وجود نداشته باشد؟
طبق آموزش لینک زیر خواستم که repository مربوط به نصب پکیج ها در مسیر /etc/apt/sources.list را به آدرس دیگری تغییر دهم تا شاید مشکلم حل شود.
https://www.teknotut.com/change-the-repository-on-the-raspberry-pi/#:~:text=To change the repository on,to DATAUTAMA-NET-ID
اما در این آموزش، آدرس repository مربوط به اندونزی است و ممکن است قدیمی باشد که کار نکرد.
آیا آدرس معتبری برای اصلاح repository سراغ دارید؟ ممنون میشوم راهنمایی فرمایید.
ورژن سیستم عامل نصب شده نیز Debian GNU / Linux 12 (Bookworm) هست که جدیدترین نسخه موجود می باشد.
با تشکر
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
E: Unable to locate package package_name
مثلا خواستم با بلوتوث کار کنم و طبق آموزش لینک زیر
دستور
sudo apt-get install bluetooth blueman bluez
را اجرا کردم و در ادامه هنگام اجرای دستور
sudo apt-get install python-bluetooth
همان خطای E: Unable to locate package package_name رخ میدهد. با سرچ کردن دیدم که به جای python-bluetooth، از کتابخانه های python3-bluetooth یا pybluez نیز استفاده می شود که برای نصب آنها هم همان خطای
E: Unable to locate package package_name رخ میدهد. بدون نصب آن ها نیز در پایتون به import bluetooth گیر می دهد.
آیا این احتمال وجود دارد که به دلیل تحریم، امکان نصب بعضی از پکیج ها وجود نداشته باشد؟
طبق آموزش لینک زیر خواستم که repository مربوط به نصب پکیج ها در مسیر /etc/apt/sources.list را به آدرس دیگری تغییر دهم تا شاید مشکلم حل شود.
https://www.teknotut.com/change-the-repository-on-the-raspberry-pi/#:~:text=To change the repository on,to DATAUTAMA-NET-ID
اما در این آموزش، آدرس repository مربوط به اندونزی است و ممکن است قدیمی باشد که کار نکرد.
آیا آدرس معتبری برای اصلاح repository سراغ دارید؟ ممنون میشوم راهنمایی فرمایید.
ورژن سیستم عامل نصب شده نیز Debian GNU / Linux 12 (Bookworm) هست که جدیدترین نسخه موجود می باشد.
با تشکر