اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

باز یابی میکرو avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

باز یابی میکرو avr

سلام
    ی برد دکتر فیوز بیت درست کردم با mega8 ولی هیچ یک از ال ای دی ها روشن نمیشه.دوباره برد رو درست کردم ولی همچنان ال ای دی ها خاموشه.ولتاژ 5ولت روی میکرو هست.ولی اصلا برد جریان نمی‌کشه.میکرو رو هم پروگرام کردم .امکانش هست بخاطر تنظیم نبودن فیوز بیت ها باشه؟ی سوال دیگه امکانش هست بخاطر فیوز بیت ها باشه که رو حالت دیفالت هست؟​

باسلام
    بله بخاطر فیوزبیت میتونه باشه. اگر میکروتون مگا8 و با نرم افزار ProgISP پروگرم میکنید فیوزبیت هارو به ترتیب زیر تنظیم کنید:
    Low:0xE4
    High:0xD1
    موفق باشید
    جدیدترین ویرایش توسط shahinb007; ۲۳:۰۷ ۱۴۰۳/۰۷/۰۳.
    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها
      باسلام
      بله بخاطر فیوزبیت میتونه باشه. اگر میکروتون مگا8 و با نرم افزار ProgISP پروگرم میکنید فیوزبیت هارو به ترتیب زیر تنظیم کنید:
      Low:0xE4
      High:0xD1
      موفق باشید
      ممنون بابت پاسخ گویی
      فقط ی سوال من چون یک بار فیوز بیت های میکرو رو دست زدم قفل شد دیگه به فیوز بیت ها دست نمی‌زنم.
      سوالم اینه که اون تیک های کنار فیوز بیت های مثلاً low رو طوری صفر و یک کنم تا حاصل E4بشه؟
      درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mc2-1365 نمایش پست ها

ممنون بابت پاسخ گویی
        فقط ی سوال من چون یک بار فیوز بیت های میکرو رو دست زدم قفل شد دیگه به فیوز بیت ها دست نمی‌زنم.
        سوالم اینه که اون تیک های کنار فیوز بیت های مثلاً low رو طوری صفر و یک کنم تا حاصل E4بشه؟
        درسته؟
        سلام مجدد
        اولا اگر لاک بیت هارو دستکاری نکرده باشید مشکلی نداره و هرچندبار ک بخواید میتونید فیوزبیت هارو دوباره تنظیم کنید
        دوما در مورد تنظیم E4 و D1 هم نیازی به دستکاری 0 و 1 ها نیست، شما تو همون کادر پایینش میتونید همین E4 و D1 رو تایپ کنید خودش تیک هارو درست میکنه ولی این تصویر هم خدمت شما :
        https://biaupload.com/do.php?imgf=org-29e93f48de311.jpg

موفق باشید.
        *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها

سلام مجدد
          اولا اگر لاک بیت هارو دستکاری نکرده باشید مشکلی نداره و هرچندبار ک بخواید میتونید فیوزبیت هارو دوباره تنظیم کنید
          دوما در مورد تنظیم E4 و D1 هم نیازی به دستکاری 0 و 1 ها نیست، شما تو همون کادر پایینش میتونید همین E4 و D1 رو تایپ کنید خودش تیک هارو درست میکنه ولی این تصویر هم خدمت شما :
          https://biaupload.com/do.php?imgf=org-29e93f48de311.jpg

موفق باشید.
          ممنونم ازتون.روشن شد.لطف کردید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X