اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عدم شناسایی ch341b black توسط نرم افزار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

عدم شناسایی ch341b black توسط نرم افزار

درود خدمت اعضاء محترم.
    در ابتدا خلاصه ای از اتفاقات ، و سپس مشکل را خدمت عزیزان عرض میکنم:
    بعد از تهیه ی ماژول پروگرامر ch341b بلک ادیشن ، بدون اطلاع از نوعِ ادیشن و a و b بودن ، قدام به دانلود درایور و نرم افزارِ neoprogrammer از نت کردم و بدونِ هیییچ‌ مشکلی نصب شدند و موفق به اجرای نرم افزار و رید و رایت و پاک کردن و کپی کردن مجدد و وریفای اطلاعاتِ یک میکرو شدم.اطلاعات موجود در دیوایس منیجر برای این شرایطِ مطلوب به این صورت بود :
    فقط شاخه ای به اسم interface و زیر شاخه ای به اسم
    usb epp i2c ...ch341A ایجاد شده بود.
    مشکل ، بعد از خاموشی ناگهانی سیستم ایجاد شد. دیگر درایوری وجود نداشت و ماژول شناخته نمی شد.( اینکه چرا درایورِ نصب شده باید پاک بشه هم ، جای سواله). اقدام به دانلود و نصب مجدد درایور کردم.( نه از سایتی که در ابتدا دانلود کرده بودم . اسمِ سایتِ اول را فراموش کرده بودم). درایور نصب شد. ماژول توسطِ سیستم شناخته می شد.ولی توسط نرم افزار شناخته نمی شد.
    اطلاعات موجود در دیوایس منیجر برای این شرایط به این صورت بود :
    در شاخه ی port com lpt , زیر شاخه ای به اسمِ
    usb serial ch341 ایجاد شده بود . دیگر نه شاخه یِ interface وجود داشت و نه با هییچ درایوری ( از ده سایت مرتبط ) به وجود می امد.درایورهای ایرانی و خارجی با اسامیِ مختلف برای این ماژول ، و مدلها و ادیشن های قدیمی تر و جدیدتر تست شد.
    شرایط فعلی : ماژول به صورت سخت افزاری توسط سیستم شناخته می شود ولی توسط هیچ نرم افزارِ مرتبطی با ch341 ( نئو پروگرام ، پین تستینگ ، ch341 tools) شناخته نمی شود.
    مشکلاتِ مرتبط :
    از هر چند مرتبه آپلودِ فایل به آردوینو اونو ، یک بار ارورِ عدم اپلود فایل یا عدم اتصالِ بُرد میده ، و خودبخود حل میشه تا چند بارِ دیگه. عذر میخوام اگر مطلب طولانی شد. خواستم دقیق نوشته باشم.
    لطفا در صورتیکه اطلاعاتی دارید یا با مشکلِ مشابهی مواجه شده اید ، راهنمایی بفرمایید . ممنون.

سلام
    این پروگرامر چیز خاصی نداره که بخواد مشکل ساز شه، شما لطفا رابط usb چک کنید، از سالم بودن پروگرامر مطمئن بشید، یعنی ی سیستم دیگه تست کن ،جامپر رو اگه دراوردی بزار رو حالت پیش فرض ، در نهایت ویندوز عوض کنید، a و b هم فرقی نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
      سلام
      این پروگرامر چیز خاصی نداره که بخواد مشکل ساز شه، شما لطفا رابط usb چک کنید، از سالم بودن پروگرامر مطمئن بشید، یعنی ی سیستم دیگه تست کن ،جامپر رو اگه دراوردی بزار رو حالت پیش فرض ، در نهایت ویندوز عوض کنید، a و b هم فرقی نداره
      ممنون از راهنمایی . ماژول سالم هست و با سیستم رومیزی کار میکنه. با لپ تاپ مشکل داره.تفاوت a و b هم فکر میکنم اینه که ولتاژ ۳.۳ رو بدونِ نیاز به تغییرات در برد و فقط با جابجایی جامپر میده.( مطمئن نیستم چون امتحان نکردم).ممنون از شما.
      جدیدترین ویرایش توسط danavanhm; ۰۰:۰۳ ۱۴۰۲/۱۰/۲۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط danavanhm نمایش پست ها
        درود خدمت اعضاء محترم.
        در ابتدا خلاصه ای از اتفاقات ، و سپس مشکل را خدمت عزیزان عرض میکنم:
        بعد از تهیه ی ماژول پروگرامر ch341b بلک ادیشن ، بدون اطلاع از نوعِ ادیشن و a و b بودن ، قدام به دانلود درایور و نرم افزارِ neoprogrammer از نت کردم و بدونِ هیییچ‌ مشکلی نصب شدند و موفق به اجرای نرم افزار و رید و رایت و پاک کردن و کپی کردن مجدد و وریفای اطلاعاتِ یک میکرو شدم.اطلاعات موجود در دیوایس منیجر برای این شرایطِ مطلوب به این صورت بود :
        فقط شاخه ای به اسم interface و زیر شاخه ای به اسم
        usb epp i2c ...ch341A ایجاد شده بود.
        مشکل ، بعد از خاموشی ناگهانی سیستم ایجاد شد. دیگر درایوری وجود نداشت و ماژول شناخته نمی شد.( اینکه چرا درایورِ نصب شده باید پاک بشه هم ، جای سواله). اقدام به دانلود و نصب مجدد درایور کردم.( نه از سایتی که در ابتدا دانلود کرده بودم . اسمِ سایتِ اول را فراموش کرده بودم). درایور نصب شد. ماژول توسطِ سیستم شناخته می شد.ولی توسط نرم افزار شناخته نمی شد.
        usb serial ch341 ایجاد شده بود . دیگر نه شاخه یِ interface وجود داشت و نه با هییچ درایوری ( از ده سایت مرتبط ) به وجود می امد.درایورهای ایرانی و خارجی با اسامیِ مختلف برای این ماژول ، و مدلها و ادیشن های قدیمی تر و جدیدتر تست شد.
        شرایط فعلی : ماژول به صورت سخت افزاری توسط سیستم شناخته می شود ولی توسط هیچ نرم افزارِ مرتبطی با ch341 ( نئو پروگرام ، پین تستینگ ، ch341 tools) شناخته نمی شود.
        مشکلاتِ مرتبط :
        از هر چند مرتبه آپلودِ فایل به آردوینو اونو ، یک بار ارورِ عدم اپلود فایل یا عدم اتصالِ بُرد میده ، و خودبخود حل میشه تا چند بارِ دیگه. عذر میخوام اگر مطلب طولانی شد. خواستم دقیق نوشته باشم.
        لطفا در صورتیکه اطلاعاتی دارید یا با مشکلِ مشابهی مواجه شده اید ، راهنمایی بفرمایید . ممنون.
        سلام و درود،
        با قطع برق ناگهانی ، برخی فایل های ویندوز پاک شده یا دچار تغییر میشن.
        ممکن هست لایسنس دیجیتال درایور به مشکل خورده باشه.
        پیشنهادی در اول تعمیر ویندوز با دیسک نجات یا ترجیحا نصب مجدد ویندوز هست.

دیدگاه

سپاس از راهنمایی و انتقال تجربه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

سلام و درود،
            با قطع برق ناگهانی ، برخی فایل های ویندوز پاک شده یا دچار تغییر میشن.
            ممکن هست لایسنس دیجیتال درایور به مشکل خورده باشه.
            پیشنهادی در اول تعمیر ویندوز با دیسک نجات یا ترجیحا نصب مجدد ویندوز هست.
            درود مجدد .اگر مقدور هست لطفا در مورد زیر منو راهنمایی بفرمایید:
            در رابطه با مشکلی که تاپیک شده میخواستم فقط شما رو مخاطب قرار بدم و سوالی مرتبط رو بپرسم. آیا به همین صورت ( از طریق نقل قول ) باید اینکارو انجام بدم؟
            یا اصلا نباید از این گزینه برای خطابِ مستقیم استفاده کنم ؟ و یا اینکه باید سوالمو در ادامه ی گفتگو ها بپرسم ( بدونِ اینکه شخصِ خاصی رو با نقل قول انتخاب کنم ) و هر شخصی که براش مقدور بود جواب خواهد داد؟ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمای.

دیدگاه

درود خدمت اعضاء محترم.
              با سلام و احترام
              بر روی همان شاخه usb serial ch341 در دیوایس منیجر کلیک راست کنید و بعد بر روی Properties کلیک کنید. به بخش Details بروید و در قسمت Property گزینه Hardware Ids را انتخاب کنید. در بخش پایین
              PCI/VEN مرتبط با سخت افزار قابل مشاهده است. باید درایور مرتبط با این Id ها را بیابید و نصب کنید. در صورت تمایل اعداد مربوطه را اینجا کپی کنید شاید بتوان درایور مناسب را پیدا کرد.
              موفق باشید.

دیدگاه

در رابطه با مشکلی که تاپیک شده میخواستم فقط شما رو مخاطب قرار بدم و سوالی مرتبط رو بپرسم. آیا به همین صورت ( از طریق نقل قول ) باید اینکارو انجام بدم؟
                یا اصلا نباید از این گزینه برای خطابِ مستقیم استفاده کنم ؟ و یا اینکه باید سوالمو در ادامه ی گفتگو ها بپرسم ( بدونِ اینکه شخصِ خاصی رو با نقل قول انتخاب کنم ) و هر شخصی که براش مقدور بود جواب خواهد داد؟ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمای.
                سلام
                بهتره که نفل قول کنید تا زودتر ب جواب برسید چون براش اعلان میاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
                  بر روی همان شاخه usb serial ch341 در دیوایس منیجر کلیک راست کنید و بعد بر روی Properties کلیک کنید. به بخش Details بروید و در قسمت Property گزینه Hardware Ids را انتخاب کنید. در بخش پایین
                  PCI/VEN مرتبط با سخت افزار قابل مشاهده است. باید درایور مرتبط با این Id ها را بیابید و نصب کنید. در صورت تمایل اعداد مربوطه را اینجا کپی کنید شاید بتوان درایور مناسب را پیدا کرد.
                  موفق باشید.
                  درود بر شما . ممنون از راهنمایی و صرفِ وقت . در گزینه ی property page provider این عبارت نوشته شده:
                  CH341PORTSA64.dll.serialportproppageprovider
                  به همین صورت سرِ هم.
                  جدیدترین ویرایش توسط danavanhm; ۱۹:۳۲ ۱۴۰۲/۱۰/۲۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
                    موفق باشید.
                    درود بر شما . ممنون از جواب و وقتی که صرف کردید.
                    اطلاعاتی که فرمودی به این صورته:
                    CH341PORTSA64.dll.serialprtproppageprovider
                    فقط عرض کنم با جابجایی جامپر ولتاژ و قرار دادنش روی پینهای ۱ و ۲ ، که سمت دیگه ی زیف هست ، مشکلم حل شد. ( پینهای ۲ و ۳ امتحان نشده ) . یک ای سی هم با مشخصات زیر , رید و وریفای و رایت کردم و بدون مشکل انجام شد:
                    sst25lf040a 3v3
                    توضیح: وقتی جامپر روی پین ولتاژ هست ( هم ۳.۳ هم ۵ ) ، مثل قبل ، توسط برنامه شناخته نمیشه و وقتی روی ۱ و ۲ هست ، بدونِ ایراد کار میکنه.
                    الان بیشتر سردرگم شدم.
                    ۱. یعنی بود و نبودِ جامپر روی پینهای ولتاژ ، مهم نیست؟
                    ۲. با وجود اینکه تغییری در اصلاحِ ولتاژِ ماژول ندادم ، و این ماژولها هم ایرادِ ۳.۳ دارند ، پس چرا آی سی نسوخته؟
                    ۳. الان که جامپری روی پینهای ولتاژ نبوده ، این آی سی با چه ولتاژی پروگرام شده؟ ( مگر الزاما نباید حداقل یکی از جامپرهای ولتاژ متصل باشه؟ )
                    ​​​​​ببخشید اگر سوالات خیلی ابتدایی هستند. سپاس مجدد از شما و عزیزانی که راهنمایی می فرمایند.

دیدگاه

فقط عرض کنم با جابجایی جامپر ولتاژ و قرار دادنش روی پینهای ۱ و ۲ ، که سمت دیگه ی زیف هست ، مشکلم حل شد. ( پینهای ۲ و ۳ امتحان نشده ) . یک ای سی هم با مشخصات زیر , رید و وریفای و رایت کردم و بدون مشکل انجام شد:
                      sst25lf040a 3v3
                      توضیح: وقتی جامپر روی پین ولتاژ هست ( هم ۳.۳ هم ۵ ) ، مثل قبل ، توسط برنامه شناخته نمیشه و وقتی روی ۱ و ۲ هست ، بدونِ ایراد کار میکنه.
                      الان بیشتر سردرگم شدم.
                      ۲. با وجود اینکه تغییری در اصلاحِ ولتاژِ ماژول ندادم ، و این ماژولها هم ایرادِ ۳.۳ دارند ، پس چرا آی سی نسوخته؟
                      ۳. الان که جامپری روی پینهای ولتاژ نبوده ، این آی سی با چه ولتاژی پروگرام شده؟ ( مگر الزاما نباید حداقل یکی از جامپرهای ولتاژ متصل باشه؟ )
                      ​​​​​ببخشید اگر سوالات خیلی ابتدایی هستند. سپاس مجدد از شما و عزیزانی که راهنمایی می فرمایند.
                      با سلام مجدد
                      1 و 2 جامپر -----> پروگرامر
                      3 و 2 جامپر -----> مبدل سریال

اون پینهای ولتاژ، خروجی 5 و 3.3 ولت هستند و در صورت نیاز میتوانید از ولتاژ آنها استفاده کنید.

موفق باشید
                      جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۱۱:۲۹ ۱۴۰۲/۱۰/۳۰.

دیدگاه

این بستگی به سیستم انجمن مورد نظر و همچنین رفتار و برداشت شخص داره.
                        استفاده از گزینه نقل قول باعث میشه که فرد مورد نظر از اینکه پاسخی دادید ، مطلع بشه.
                        اما بعضی کاربر ها با این کار راحت نیستن.

دیدگاه

sst25lf040a 3v3
                          الان بیشتر سردرگم شدم.
                          خب پس مشخص شد که کلا وضعیت جامپر رو تغییر داده بودید!
                          وقتی جامپر در وضعیت پیشفرض بین ۱ و ۲ هست در حالت پروگرامر کار می‌کنه.
                          اما وقتی بین ۲ و ۳ هست به عنوان پورت سریال جانبی کار می‌کنه که البته نیازمند نصب درایور جداگانه برای هر دو مورد هست.

دیدگاه

سلام
                            بر طبق تحقیقی که انجام دادم، هیچ تفاوتی بین سری a,b,f در پروگرامر ch341 مشاهده نکردم.
                            در زیر لینک اطلاعات وب سایت مربوطه را قرار می دهم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X