اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا امکان محدود کردن ولتاژ در avr هست ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آیا امکان محدود کردن ولتاژ در avr هست ؟

سلام
    یک سوال من جهت کاربری خاصی نیاز دارم که ولتاژ ۲۲۰ ولت رو در محدوده ۵۰-۱۶۰ ولت محدود کنم
    با دیمر های موجود در بازار امکان پذیر نیست (من نیاز دارم در حداکثر حالت چرخش ولوم دیمر ولتاژ ۱۶۰ شود ).
    جریان مصرف ۵۰۰ میلی آمپر است
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    جدیدترین ویرایش توسط Amir14551; ۰۷:۳۸ ۱۴۰۳/۰۷/۲۸.

درود
    شما باید از اینورتر و از روش PWM استفاده کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      شما باید از اینورتر و از روش PWM استفاده کنید.
      بار من تمام اهمی هست
      و از طرفی هم باید از یک روش اقتصادی بتونم استفاده کنم

دیدگاه

برای کاربرد شما در پستهای مشابه عرض کردم
        دیمر آنالوگ میتواند از ولتاژ صفر تا ماکزیمم سیکل رو تغییر بده
        در موضوع این تاپیک ، شما با اضافه کردن یک مقاومت میتوانید حداکثر میزان ولوم رو مشخص کنید تا از آن بیشتر نشود
        بعنوان مثال در نمونه های تجاری موجود در بازار ولوم پانصد مگااهم را با یک مقاومت همین مقدار سری کنید جریان خروجی دقیقا در بیشتر پوزیشن ولوم ، نصف میگردد

دیدگاه

سلام
          تشکر فراوان
          امکان داره تاپیک مورد نظر رو ارسال فرمایید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir14551 نمایش پست ها
            سلام
            تشکر فراوان
            امکان داره تاپیک مورد نظر رو ارسال فرمایید
            با سلام
            منظورتون از « تاپیک مورد نظر » چی هست!؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام
              منظورتون از « تاپیک مورد نظر » چی هست!؟
              مطلب مورد نظر رو پیدا کردم
              دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
                برای کاربرد شما در پستهای مشابه عرض کردم
                دیمر آنالوگ میتواند از ولتاژ صفر تا ماکزیمم سیکل رو تغییر بده
                در موضوع این تاپیک ، شما با اضافه کردن یک مقاومت میتوانید حداکثر میزان ولوم رو مشخص کنید تا از آن بیشتر نشود
                بعنوان مثال در نمونه های تجاری موجود در بازار ولوم پانصد مگااهم را با یک مقاومت همین مقدار سری کنید جریان خروجی دقیقا در بیشتر پوزیشن ولوم ، نصف میگردد
                یک سوال
                من تونستم با سری کردن یک مقاومت 120کیلو سطح حداکثر ولتاژ رو کنترل کنم
                حالا نیاز دارم که دیمر در حالت صفر خروجی ولتاژ 60ولت باشد حداقل
                ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir14551 نمایش پست ها

یک سوال
                  من تونستم با سری کردن یک مقاومت 120کیلو سطح حداکثر ولتاژ رو کنترل کنم
                  حالا نیاز دارم که دیمر در حالت صفر خروجی ولتاژ 60ولت باشد حداقل
                  ممنون میشم راهنمایی کنید
                  بله حتما با کمال میل
                  دقت بفرمائید ، اضافه کردن یک مقاومت به صورت سری به ولوم ، حداقل توان خروجی رو در حداکثر ولومتون میتونید تنظیم کنید . به عبارتی زمانی که ولوم صفر اهم می شود این مقاومت اجازه حداکثر زاویه آتش را به ترایاک نمی دهد
                  از طرفی اضافه کردن یک مقاومت به صورت موازی با ولوم ، نشان دهنده حداکثر توانی است که در حداقل ولومتون میتوانید تنظیم کنید. مثلا زمانی که ولوم در حداکثر اهم خود است ترایاک کمترین زاویه آتش را دارد

برای تشخصی این دو مقاومت نیاز به محاسبات درس الکترونیک صنعتی است و نیاز به جریان و دیتاشیت و ... اما برای راحتی کار شما با ابتدا با یک ولوم به جای هرکدام از مقاومتها میتوانید مدار را بهینه کنید ، سپس ولوم را حذف و مقاومت ولوم را با اهم متر اندازه بگیرید و از بازار نزدیکترین مقاومت را تهیه بفرمائید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها

بله حتما با کمال میل
                    دقت بفرمائید ، اضافه کردن یک مقاومت به صورت سری به ولوم ، حداقل توان خروجی رو در حداکثر ولومتون میتونید تنظیم کنید . به عبارتی زمانی که ولوم صفر اهم می شود این مقاومت اجازه حداکثر زاویه آتش را به ترایاک نمی دهد
                    از طرفی اضافه کردن یک مقاومت به صورت موازی با ولوم ، نشان دهنده حداکثر توانی است که در حداقل ولومتون میتوانید تنظیم کنید. مثلا زمانی که ولوم در حداکثر اهم خود است ترایاک کمترین زاویه آتش را دارد

برای تشخصی این دو مقاومت نیاز به محاسبات درس الکترونیک صنعتی است و نیاز به جریان و دیتاشیت و ... اما برای راحتی کار شما با ابتدا با یک ولوم به جای هرکدام از مقاومتها میتوانید مدار را بهینه کنید ، سپس ولوم را حذف و مقاومت ولوم را با اهم متر اندازه بگیرید و از بازار نزدیکترین مقاومت را تهیه بفرمائید.
                    تشکر فراوان بابت راهنمایی و لطف شما

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X