سلام
این آخرین تاپیک من تا چند ماه آینده است. پنج شنبه میرم سربازی و معلوم نیست کی برگردم :cry2:
حالا
امروز یهو به سرم زد کول دیسک رو به avr بزنم و یه سری فایل روش بسازم ازش بخونم و خلاصه رفتم دنبالش.
خلاصه تخصصی تر بگم برای این کار شما نیاز به usb host دارید که خودش مشکلیه و من قدیما آی سی CH376 رو آوردم حتی باهاش نتایجی هم گرفتم ولی به جایی نرسید. یه وقتایی بدون مشکل تا 128کیلوبایت فایل ساختم و یه وقتایی میدیدم که فایل رو ناقص ساخته و 1 بایته و وقتی فایل رو هم باز میکنی اررور میده که معنیش اینه که عملیات ایجاد فایل ناقص بوده. سورس کارهایی که با این آی سی هم انجام دادم اینجاست.
و اما راه حل اصولی و اقتصادی استفاده از آی سی های at90usb سری 7 هستش مثل at90usb647 - at90usb1287 که دارای usb host هستند.
تا ظهر این برد رو ساختم که یه تکه از STK525 هستش چون مثالهای اتمل برای این برد نوشته شده. البته من نقشه بردی رو که ساختم رو هم براتون میزارم.
اینم نقشه چیزی که ساختم
stk525 simple
اینم pcb برد تبدیل که استفاده کردم
convert 64 pin
بعد از ساخت برد فایل برنامه زیر که همون application note AVR287 هستش و من توی avrstudio 5 کامپایلش کردم توسط flip پروگرام کردم.
first test application note avr278
در مورد برنامه بگم که فایل اورجینال رو وقتی باز میکنید یکم گیر داره تا کامپایل بشه. یکی از عیبهای مثالهای اتمل همیشه تو فایل power_drv.h هستش که برای ماکروها پرانتز اضافی گزاشته که باید پاک کنید. اگه این کار رو نکنید اررورهای عجیبی میبینید.
فایلهای اورجینال رو از لینک زیر دانلود کنید:
َAVR287 Zip file
AVR287 pdf doc
توی این فایل zip چند تا مثال هست که ما با STK525-series7-host_ms_device_ms-2_0_8-doc کار داریم و بقیه به ما ربطی نداره و چند مثال در مورد mouse usb هستش که با این میکرو ساخته من تست کردم فقط کلیک چپ داشت.
حالا نوبت به توضیحات پروژه ابتدایی میرسه.
اول باید بدونید ، اینکه کنترلر usb این میکرو در مد master باشه یا slave توسط پین UID کنترل میشه. با توجه به گفته دیتاشیت :
پس قبل از استفاده از این پروژه باید پایه UID رو توسط جامپر مربوط به مد host یا device که تو نقشه گزاشتم به زمین وصل کنید تا host بشه.
بعدش فلش رو به پورت مربوطه بزنید.
بعد از اون پورت سریال میکرو رو به کامپیوتر وصل کنید و با هایپرترمینال رو سرعت 57600 میتونید با دستورات زیر توی فلش فایل بسازید و ...
توجه کنید که تو این پروژه درایو b درایو فلش تعریف شده.
خوب تا اینجا فهمیدیم که اولا مدارمون برای کار با فلش کافیه و ثانیا اتمل کتابخونه قوی ای برای اینکار داده که در پست های بعدی تجزیشون میکنیم.
من چند تا پوشه ساختم ولی برای ساخت فایل دستوری نداره. به هر حال فردا جزئیاتش رو میفهمم و میگم.
این آخرین تاپیک من تا چند ماه آینده است. پنج شنبه میرم سربازی و معلوم نیست کی برگردم :cry2:
حالا
امروز یهو به سرم زد کول دیسک رو به avr بزنم و یه سری فایل روش بسازم ازش بخونم و خلاصه رفتم دنبالش.
خلاصه تخصصی تر بگم برای این کار شما نیاز به usb host دارید که خودش مشکلیه و من قدیما آی سی CH376 رو آوردم حتی باهاش نتایجی هم گرفتم ولی به جایی نرسید. یه وقتایی بدون مشکل تا 128کیلوبایت فایل ساختم و یه وقتایی میدیدم که فایل رو ناقص ساخته و 1 بایته و وقتی فایل رو هم باز میکنی اررور میده که معنیش اینه که عملیات ایجاد فایل ناقص بوده. سورس کارهایی که با این آی سی هم انجام دادم اینجاست.
و اما راه حل اصولی و اقتصادی استفاده از آی سی های at90usb سری 7 هستش مثل at90usb647 - at90usb1287 که دارای usb host هستند.
تا ظهر این برد رو ساختم که یه تکه از STK525 هستش چون مثالهای اتمل برای این برد نوشته شده. البته من نقشه بردی رو که ساختم رو هم براتون میزارم.
اینم نقشه چیزی که ساختم
stk525 simple
اینم pcb برد تبدیل که استفاده کردم
convert 64 pin
بعد از ساخت برد فایل برنامه زیر که همون application note AVR287 هستش و من توی avrstudio 5 کامپایلش کردم توسط flip پروگرام کردم.
first test application note avr278
در مورد برنامه بگم که فایل اورجینال رو وقتی باز میکنید یکم گیر داره تا کامپایل بشه. یکی از عیبهای مثالهای اتمل همیشه تو فایل power_drv.h هستش که برای ماکروها پرانتز اضافی گزاشته که باید پاک کنید. اگه این کار رو نکنید اررورهای عجیبی میبینید.
فایلهای اورجینال رو از لینک زیر دانلود کنید:
َAVR287 Zip file
AVR287 pdf doc
توی این فایل zip چند تا مثال هست که ما با STK525-series7-host_ms_device_ms-2_0_8-doc کار داریم و بقیه به ما ربطی نداره و چند مثال در مورد mouse usb هستش که با این میکرو ساخته من تست کردم فقط کلیک چپ داشت.
حالا نوبت به توضیحات پروژه ابتدایی میرسه.
اول باید بدونید ، اینکه کنترلر usb این میکرو در مد master باشه یا slave توسط پین UID کنترل میشه. با توجه به گفته دیتاشیت :
کد:
After a hardware reset, the USB controller is disabled. When enabled, the USB controller has to run the Device Controller or the Host Controller. This is performed using the USB ID detection. • If the ID pin is not connected to ground, the USB ID bit is set by hardware (internal pull up on the UID pad) and the USB Device controller is selected. • The ID bit is cleared by hardware when a low level has been detected on the ID pin. The Device controller is then disabled and the Host controller enabled. The software anyway has to select the mode (Host, Device) in order to access to the Device controller registers or to the Host controller registers, which are multiplexed. For example, even if the USB controller has detected a Device mode (pin ID high), the software shall select the device mode (bit HOST cleared), otherwise it will access to the host registers. This is also true for the Host mode.
پس قبل از استفاده از این پروژه باید پایه UID رو توسط جامپر مربوط به مد host یا device که تو نقشه گزاشتم به زمین وصل کنید تا host بشه.
بعدش فلش رو به پورت مربوطه بزنید.
بعد از اون پورت سریال میکرو رو به کامپیوتر وصل کنید و با هایپرترمینال رو سرعت 57600 میتونید با دستورات زیر توی فلش فایل بسازید و ...
توجه کنید که تو این پروژه درایو b درایو فلش تعریف شده.
کد:
Using the shell terminal Connected to a serial terminal emulator the Usheel command line interpreter allows to: Navigate in the file system (both on-board dataflash and a USB mass storage device connected to the USB host interface). The following commands are supported: a: , b: ... goto selected drive cd dirname ls touch filename append filename mark: bookmark current directory cp filename: copy filename to bookmark rm filename: erase file or empty directory format drivename, with drivename: a, b... deltree dirname cat filename cd.. mount disk(a,b,..) mkdir dirname disk: get number of drives goto: goto bookmark df: get free space information cat filename rm*: rm * Get information about the connected device and misc commands lsusb suspend: suspend USB bus activity resume: resume USB bus activity reboot: reset the application For more information about File System module see File System
خوب تا اینجا فهمیدیم که اولا مدارمون برای کار با فلش کافیه و ثانیا اتمل کتابخونه قوی ای برای اینکار داده که در پست های بعدی تجزیشون میکنیم.
من چند تا پوشه ساختم ولی برای ساخت فایل دستوری نداره. به هر حال فردا جزئیاتش رو میفهمم و میگم.
دیدگاه