اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاچ خازنی بوسیله فنر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاچ خازنی بوسیله فنر

نوشته اصلی توسط ebrahim496 نمایش پست ها
    شماتیک درسته. البته ببخشید فرصت نشد جواب بدم. قضیه حل شد. من یه فرکانس 50 کیلوهرتزی بوسیله تایمر 2 ایجاد کردم و بعد مقدار adc رو خوندم. با نزدیک شدن دست به فنر مقدار adc تغییر میکنه حتی از روی دوتا پلکسی 3 میل که جمعا 6 میلیمتر میشه!
    احسنت به شما. حداکثر مقداری که با adc اندازه گرفتید چقدر بود آقای ebrahim496؟ آیا از رفرنس 2.56 استفاده کردید؟
    میبخشید توی شماتیکی که کشیدید، مقدار یه مقاومت جا افتاده. ممنون میشم بفرمایید مقدار این مقاومت چقدره.
    شرمنده که سوالاتم زیاد شد
    تاپیک ویدیوهای آموزشی حواشی آردوینو و ESP

دیدگاه

نوشته اصلی توسط digi-rx نمایش پست ها
      احسنت به شما. حداکثر مقداری که با adc اندازه گرفتید چقدر بود آقای ebrahim496؟ آیا از رفرنس 2.56 استفاده کردید؟
      میبخشید توی شماتیکی که کشیدید، مقدار یه مقاومت جا افتاده. ممنون میشم بفرمایید مقدار این مقاومت چقدره.
      شرمنده که سوالاتم زیاد شد
      بله از ولتاژ رفرنس 2.56 استفاده کردم. مقدار adc حدود 524 بود که با نزدیک شدن انگشت به فنر تا 505 کاهش پیدا میکنه که با استفاده از این بازه میشه حساسیت تاچ رو تعیین کرد. مقدار اون مقاومت 47 کیلو هست. موفق باشید

دیدگاه

این نقشه مداره.
        سلام
        نقشه اشتباه است
        ون قسمت وارد adc نمیشه بلکه اون جا زمین هست
        در واقع بین 47 کیلو و 2 مگااهم به آنالوگ میره
        جدیدترین ویرایش توسط seyed saeed; ۱۵:۱۵ ۱۳۹۷/۰۸/۲۹.
        اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
        پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
        در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

سلام
          من این سیستم رو اجرا کردم و به خوبی کار می کنه
          رفرنسم هم روی 5 ولته
          البته یه تغییرات جزیی دادم
          و تغییراتم نزدیک به 100 میلی ولت شد
          در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

دوستان عزیز توجه داشته باشند که اساس همه این سیستمها مبتنی بر سنس یک سیگنال فرکانس بالا میباشد که توسط نزدیکی دست به آن نال میگردد ... به طور مثال در مدار بالا فرکانس یک مگاهرتز تولید شده توسط گیتهای N3 و N4 توسط خازن C2 تضعیف گردیده و بوسیله گیتهای N1 و N2 آشکار میگردد که با نزدیک شدن دست سیگنال فوق در حد قابل ملاحظه ای تضعیف گردیده و نتیجه آن مشخص میگردد
            در مدارهای بر پایه میکرو به سادگی فرکانس ایجاد شده توسط میکرو را میتوان با ADC سنس نمود و میزان تضعیف آن نیز بستگی به مقدار فرکانس آن دارد
            جدیدترین ویرایش توسط emitor; ۲۲:۲۷ ۱۳۹۷/۱۰/۱۲.
            پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seyed saeed نمایش پست ها
              سلام
              من این سیستم رو اجرا کردم و به خوبی کار می کنه
              رفرنسم هم روی 5 ولته
              البته یه تغییرات جزیی دادم
              و تغییراتم نزدیک به 100 میلی ولت شد
              دوست عزیز ممکنه لطف کنی و آخرین تغییراتی را که در سخت افزار دادید را اینجا بگذارید ؟
              پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
                دوست عزیز ممکنه لطف کنی و آخرین تغییراتی را که در سخت افزار دادید را اینجا بگذارید ؟
                سلام فقط نکته ای که هست فرکانستون رو بالا بگیرید من 500 کیلو هرتز دادم

دیدگاه

سلام دوستان. من این مدار تاچ رو بستم. میکرو tiny13 هست، با تایمر 0 یه موج با فرکانس 150 کیلو ساختم. ولی بنظر به سطحی که مدار روش قرار میگیره حساسه. درسته؟
                  جدیدترین ویرایش توسط omidctrl; ۱۶:۰۷ ۱۳۹۸/۱۲/۱۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omidctrl نمایش پست ها
                    سلام دوستان. من این مدار تاچ رو بستم. میکرو tiny13 هست، با تایمر 0 یه موج با فرکانس 150 کیلو ساختم. ولی بنظر به سطحی که مدار روش قرار میگیره حساسه. درسته؟
                    منظورتون دقیقا چیه
                    ببنید مسئله اینه که حتما روی فنرتون باید یه مساحتی وجود داشته باشه تا اثر خازنی رو بیش تر کنه و الا تاثیرپذیریش کم میشه

دیدگاه

من مدار قبل و مدار اصلاحی شما رو بستم. روی pcb با قطعات smd. مدار قبل خیلی حساس بود. مقدار adc بسته به سطحی که pcb روش قرار میگرفت (میز، دیوار و ...) پرش داشت (با وجود اینکه من از adc میانگین گیری میکردم. اما در عوض نیازی نبود حتما فنر لمس بشه (چه مستقیم چه از روی شیشه)، دست به حوالیش که میرسید، تغییرات adc مشهود میشد. اما مدار پیشنهادی شما، پایداره. یعنی مقادیر adc دیگه پرش نداشتن. ولی خب حتما نیازه که فنر بصورت مستقیم یا غیر مستقیم لمس بشه. یعنی فنره حتما باید بچسبه به شیشه و دست هم شیشه رو لمس کنه (که البته مشکلی از این بابت ندارم).
                      حالا نمیدونم من جایی رو اشتباه کردم، یا عملکرد این دو مدار همینطوریه. ممنونم از پاسختون.

دیدگاه

سلام دوستان از نظر بنده اون فنر نیس بلکه یک سلف هست که الکتریسیته القایی ناچیزی که بدن داره رو به عنوان سیگنال دریافت میکنه. با تقویت این سیگنال میشه ولتاژ تحریک ساخت

دیدگاه

واقعیتش واسه تولید انبوه میخوام. استفاده از آی سی مجزا به صرفه نیست. بدون این آی سی هم شدنیه چون این مدار بسیار عالی کار میکنه
                          برای ساخت تاچ فنری میتونین از میکروکنترلر BS66F340C از شرکت Holtek استفاده کنین، این میکروکنترلر دارای ماژول‌های حساس به تاچ است که می‌تواند تغییرات خازنی ناشی از تماس یا نزدیکی به سنسور فنری را تشخیص دهد.​ برا تولید انبوه هم قیمت مناسبی داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X