نوشته اصلی توسط هدیه اویسی
نمایش پست ها
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
آموزش برنامه نویسی pic با زبان pic basic توسط کامپایلر micro code studio plus
Collapse
X
-
میکرو کنترولر PIC16F877
مشکل حل شد تمامی 8 ورودی ADC راه اندازی شد حالا مشکل دیگری هست توی پروژه میخواهم تغییراتی بدم و ارتقاعش دم و میخواهم از میکرو کنترولز بهتری استفاده کنم
مثل PIC18F8722 چون ADC ها و پایه های بیشتری داره ولی کامپایلرم ارور میده وقتی این میکرو رو از لیست انتخاب میکنم من ورژن نرم افزارم پایین هست ورژن 2.2، کسی ورژن بالاتری داره بهم بده که این میکرو کنترولر PIC18F8722رو ساپورت کنه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط هدیه اویسی نمایش پست هاچگونگی راه اندازی LCD؟
در بیشتر مدارهای میکروکنترلری نیاز است تا اطلاعاتی نمایش داده شود.برای این کار راه های مختلفی وجود دارد از جمله استفاده از چند LED، استفاده از سون
این مقاله در مورد راه اندازی LCD میتونه براتون مفید باشه.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ROBO JAV نمایش پست هامیکرو کنترولر PIC16F877
مشکل حل شد تمامی 8 ورودی ADC راه اندازی شد حالا مشکل دیگری هست توی پروژه میخواهم تغییراتی بدم و ارتقاعش دم و میخواهم از میکرو کنترولز بهتری استفاده کنم
مثل PIC18F8722 چون ADC ها و پایه های بیشتری داره ولی کامپایلرم ارور میده وقتی این میکرو رو از لیست انتخاب میکنم من ورژن نرم افزارم پایین هست ورژن 2.2، کسی ورژن بالاتری داره بهم بده که این میکرو کنترولر PIC18F8722رو ساپورت کنه
قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست هاسلام انتخاب میکروی pic18f8722 انتخاب خوبی هست ولی اگه فقط بخاطر این میکرو داری دنبال نرم افزار جدید میگردی بخاطر قیمت خیلی بالایی که این میکرو نسبت به بقیه داره ارزش ندارد و فقط در حد تست توی پروتیوس باقی می ماندجدیدترین ویرایش توسط ROBO JAV; ۲۲:۲۹ ۱۴۰۳/۰۸/۲۲.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ROBO JAV نمایش پست ها
سلام عزیز ممنون بابت نظر ارزشمندی که دادی ولی من تعداد 890 عدد از این میکرو کنترولر رو دارم و خیلی وقت پیش خریدم تغریبا با دلار 10000 تومان میخواهم الان باش یک محصولی رو تولید کنم و از اون چیزی که دارم یم استفاده ای ببرم و چون با زبان C کار نکردم دنبال نرمافزار بیسیک هستم که بتونه این آیسی رو ساپورت کنه اگر کسی داره ممنون میشم بهم کمک کنهقصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ROBO JAV نمایش پست هاممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
یک سایت هست که نرم افزار رو با کرکش رو گذاشته و البته پولی ولی میخرم ون راهی نداره امیدوارم این سری رو ساپورت کنه ورژن 7.2 رو داره این سایتی که پیدا کردم
اگر ساپورت نکنه دیگه نمیدونم چکار باید بکنمقصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها
راه حلش یک چیز هست خداحافظ basic سلام بر ++c
و در مورد فرمایش شما هم باید بگم حق کاملا با شماست دارم زبان c رو تمرین میکنم البته تمرین هام فعلا در حد چشمک زن دولامپی نمیدونم چقدر طول میکشه مسلط بشم خدایی خیلی از زبان محاوره ای انسان دور هست سخت برام یاد گرفتنش و یک چیز دیگه که هست اصلا با پیدا کردن این کامپایلر فکر میکنید نیاز هست برم سراغ یادگیری زبان c ؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط هدیه اویسی نمایش پست هاچگونگی راه اندازی LCD؟
در بیشتر مدارهای میکروکنترلری نیاز است تا اطلاعاتی نمایش داده شود.برای این کار راه های مختلفی وجود دارد از جمله استفاده از چند LED، استفاده از سون
مقاله ی بلاگ میتونه کمکتون کنه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ROBO JAV نمایش پست ها
الول این خبر رو بدم و نمیدونم خوبه ییا بده نرم افزار رو رایگان دانلود کردم از p30download کرکش هم به خوبی کار کرد و ورژن 7.1 رو داشت که میکروی مورد نظر من رو هم ساپورت میکنه و خیلی چیز های دیگه رو هم ساپورت میکنه و همچنین کتاب خانه های tft های رنگی رو هم خیلی هاشون رو داره البته دستورات پیشرفته تری داره اون کامپایلر قبلی بچه بازی بود این کمی سخت و خیلی امکاناتش زیاد البته به نسبت اون قبلی
و در مورد فرمایش شما هم باید بگم حق کاملا با شماست دارم زبان c رو تمرین میکنم البته تمرین هام فعلا در حد چشمک زن دولامپی نمیدونم چقدر طول میکشه مسلط بشم خدایی خیلی از زبان محاوره ای انسان دور هست سخت برام یاد گرفتنش و یک چیز دیگه که هست اصلا با پیدا کردن این کامپایلر فکر میکنید نیاز هست برم سراغ یادگیری زبان c ؟
از نظر خود بنده برای برنامه نویسی میکروکنترلر ها ، یادگیری زبان C از اوجب واجبات هست.
تعدادی از دلایل :
۱-الان زبان Basic و Pascal حتی جزو ۲۰ زبان برنامه نویسی محبوب در دنیا هم نیست ، این یعنی اگر به مشکلی در مورد زبان Basic برخورد کردید احتمال پیدا کردن جواب کمتر هست.
۲-تعداد کامپایلر هایی که از Basic پشتیبانی کنن کمتر از تعداد انگشتان دست هست ، در حالی که کامپایلر هایی که از زبان C یا ++C پشتیبانی میکنن فراوان هست ، برای همین میکروکنترلر های PIC میشه SDCC , CCS , MPLAB , mikroC و... رو میشه نام برد.
۳- اکثر کتابخانه های موجود در اینترنت به زبان C نوشته شدن و از طرفی هم پیدا کردن نمونه کد ( Example ) برای زبان Basic سخت تر هست.
۴- برای زبان Pascal تا حالا کامپایلر رایگانی ندیدم ، در حالی که برای زبان C و میکروکنترلر PIC کامپایلر های MPLAB و SDCC و CCS کامپایلر های رایگانی هستن ، احتمال اینکه موقع کار با نرم افزار کرکی دچار مشکل غیر قابل حل بشید خیلی زیاده .
۵- با یادگیری زبان C راه شما برای یادگیری و برنامه نویسی دیگر میکروکنترلر ها از جمله AVR , STM8, STM32 , LPC , 8051 و حتی میکروکنترلر های متفرقه مثل Holtek هم هموار میشه.
صرفا جهت اطلاع بگم که خودم برنامه نویسی PIC به ندرت انجام میدم و بیشتر با STM8 ها کار میکنم.
ویرایشگر ( Editor ) مورد استفاده من برای نوشتن کد Visual Studio Code با افزونه Em-IDE هست که منصفانه بخوام بگم خیلی بهتر از دیگر ویرایشگر های دیگه هست و کار باهاش حس خوبی داره.
برای میکروکنترلر های ARM و AVR از کامپایلر GCC و برای STM8 و PIC و دیگر میکروکنترلر های ۸ بیتی از SDCC استفاده میکنم.
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه