اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جریان شارژ و پایه VBAT

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جریان شارژ و پایه VBAT

درود
    ماژولی دارم که با جریان میکرو آمپری باطری متصل بهش رو برای نگه داشتن ساعت شارژ میکنه (SIM800)
    باطریم هم لیتیومیه 3.7 ولته که با مدار کاهنده تقسیم ولتاژ خروجیش رو کردم 3 ولت دادم خدمتش (جریان شارژ کمترم میشه)
    حالا اگر از اون باطری بخوام برا پایه VBAT میکروکنترلرم STM32F103 استفاده کنم اون جریان شارژ که میره سر باطری و بعدش به پین VBAT مشکلی ایجاد میکنه برا میکرو؟
    میدونم که بهتره باطری جداگانه بگذارم برا میکرو و راه دیگه اینکه یک مدار شارژ جدا برا باطری در نظر بگیرم و با دیود یک سره کنم وصل کنم به ماژول که جریان شارژ رو مهار کنم نیاد سر VBAT میکرو اما میخوام بدونم کسی تابحال تجربه این خل بازیا رو داشته یا من فقط ... ????

نوشته اصلی توسط mrtz_2024 نمایش پست ها
    درود
    ماژولی دارم که با جریان میکرو آمپری باطری متصل بهش رو برای نگه داشتن ساعت شارژ میکنه (SIM800)
    باطریم هم لیتیومیه 3.7 ولته که با مدار کاهنده تقسیم ولتاژ خروجیش رو کردم 3 ولت دادم خدمتش (جریان شارژ کمترم میشه)
    حالا اگر از اون باطری بخوام برا پایه VBAT میکروکنترلرم STM32F103 استفاده کنم اون جریان شارژ که میره سر باطری و بعدش به پین VBAT مشکلی ایجاد میکنه برا میکرو؟
    میدونم که بهتره باطری جداگانه بگذارم برا میکرو و راه دیگه اینکه یک مدار شارژ جدا برا باطری در نظر بگیرم و با دیود یک سره کنم وصل کنم به ماژول که جریان شارژ رو مهار کنم نیاد سر VBAT میکرو اما میخوام بدونم کسی تابحال تجربه این خل بازیا رو داشته یا من فقط ... ????
    سلام
    ساعت رو میتونی از شیکه مخابراتی (اپراتور سیم کارت) بگیری و از اینترنت هم میتونی آپدیت کنی نیاز به باطری نیست، اما اگر به هر دلیل میخوای باطری رو داشته باشی پیشنهاد میکنم یک سوپر خازن استفاده کنی که دغدغه ی تاریخ انقضای باطری بعد از یک یا دوسال رو هم نداشته باشی، برا میکرو هم تو برق رفتگی های کوتاه مدت همون جواب میده.
    اما جریان شارژ!
    بله این جریان اگر مخرب نبود دیتاشیت نمیگفت باید سر راه باطری غیر شاجریان شارژ 99.99 درصدش توسط باطری یا همون خازن بلعیده میشه و چیز چشمگیری از اون سمت میکرو نمیره، ماژول شما هم هوشمند عمل میکنه و وقتی ظرفیت باطری یا خازن تکمیل شد دیگه شارژ نمیکنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X