اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرام میکرو arm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرام میکرو arm

با سلام من یه برد دارم که میکرو arm داره.میکرو برد رو تعویض کردم و فایل هگز رو روش ریختم .ولی برد کار نکرد از سلامت برد و فایل هگز برنامه مطمین هستم.پروگرمر من j - link هستش.به نظرتون میکرو تنظیمات خاصی داره که باید روش اعمال بشه.اخه رو میکرو اصلی اگه برنامشو پاک کنم و دوباره روش بریزم برد کار میکنه.ولی رو میکرو خام برنامه رو میریزم برد کار نمیکنه

سلام دوست عزیز ، وقتی میکرو خام رو جا میذارین تنظیمات پروگرمتونو چک کنید تنظیماتش بهم نریزه ،اگه کار نکرد با یه میکرو خام دیگه هم تست کنید شاید مشکل از میکرو باشه

دیدگاه

سلام من حدودا 20 عدد برد دارم که روی هر کدوم فایل هگز رو میریزم همین مشکل رو دارم .ولی وقتی میکرو اصلی رو رو یکی از برد ها نصب میکنم برد کار میکنه.فایل هگزم مشکلی نداره.چون وقتی برنامه رو وقتی رو میکرو اصلی پاک میکنم و دوباره میریزم برد کار میکنه.ولی با میکرو خام مشکل داره.ما تعداد زیادی برد با پروگرمر j-link پروگرام کردیم و مشکلی نداشت.الان با این برد به مشکل خوردیم.ممنون میشم اگه اطلاعاتی راجب تنظیمات پروگرمر دارید به من بدید

دیدگاه

ما avr خام که میذاشتیم رو پروگرمر حتما باید فیوزبیت هاشو چک میکردیم و تنظیم میکردیم ولی پروگرمر آرم تنظیم فیوزبیت نداره و از اونجایی که میکرو اصلیتون رو پروگرم میکنه من فکر نمیکنم مشکل از پروگرمر باشه و 20 تا میکرو خام هم نمیتونه خراب باشه ،پس فقط میمونه کد هگز... اونم میگید مطمین هستید، نمیدونم شاید اساتید بهتر بتونن راهنماییتون کنن

دیدگاه

والا از چند نفر پرسیدم ظاهرا میکرو arm هم یه سری کانفیگ داره مثل راه اندازی واحد pll و تنظیمات کلاک .البته تو برد های قبلی که پروگرام میکردیم فقط فایل هگز رو میریختیم و برد کار میکرد.فایل هگز رو از شرکت سازنده برد گرفتیم.وقتی راجب تنظیمات کانفیگ میکرو ازشون پرسیدیم جوابی ندادن.من با نرم افزار j-flash و پرو گرمر j-link کار میکنم.شما راهی رو سراغ دارید که من انجام بدم.یا یه پروگرمر دیگه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mosi6000 نمایش پست ها
            با سلام من یه برد دارم که میکرو arm داره.میکرو برد رو تعویض کردم و فایل هگز رو روش ریختم .ولی برد کار نکرد از سلامت برد و فایل هگز برنامه مطمین هستم.پروگرمر من j - link هستش.به نظرتون میکرو تنظیمات خاصی داره که باید روش اعمال بشه.اخه رو میکرو اصلی اگه برنامشو پاک کنم و دوباره روش بریزم برد کار میکنه.ولی رو میکرو خام برنامه رو میریزم برد کار نمیکنه
            با سلام و درود، بسیاری از میکروکنترلر های ARM دارای شناسه سخت افزاری منحصر به فرد هستن،
            ممکنه برنامه نوشته شده ، به این موضوع حساس باشه و میکروکنترلری غیر از میکروکنترلر خودش رو قبول نکنه، یعنی به زبان ساده، برنامه نویس کاری کرده باشه که برنامه فقط روی میکروکنترلر های با شناسه سخت افزاری تعیین شده کار کنه.

دیدگاه

• mosi6000
              mosi6000 دیدگاه ثبت کرد
              Editing a comment
              سلام دوست عزیز
              والا میکروی استفاده شد میکرو nuc029lan مربوط به شرکت nuvoton هست این شرکت خودش یه پروگرمر اختصاصی داره به اسم nu-link .پروگرمری که ما استفاده کردبم j-link هستش که اکثر میکروهای arm رو پشتیبانی میکنه .به نظرتون اگه از میکرو توصیه شده شرکتشون استفاده بکنیم ممکنه نتیجه بگیریم

نوشته اصلی توسط mosi6000 نمایش پست ها
            والا از چند نفر پرسیدم ظاهرا میکرو arm هم یه سری کانفیگ داره مثل راه اندازی واحد pll و تنظیمات کلاک .البته تو برد های قبلی که پروگرام میکردیم فقط فایل هگز رو میریختیم و برد کار میکرد.فایل هگز رو از شرکت سازنده برد گرفتیم.وقتی راجب تنظیمات کانفیگ میکرو ازشون پرسیدیم جوابی ندادن.من با نرم افزار j-flash و پرو گرمر j-link کار میکنم.شما راهی رو سراغ دارید که من انجام بدم.یا یه پروگرمر دیگه؟
            "به نظرتون اگه از میکرو توصیه شده شرکتشون استفاده بکنیم ممکنه نتیجه بگیریم"
            منظور سوالتون رو متوجه نشدم، مگه الان از چه میکروکنترلری استفاده میکنید؟
            اگر هم منظورتون پروگرامر Nu-Link هست، احتمالش وجود داره که با پروگرامر شرکتی ، برنامه میکروکنترلر به درستی کار کنه، در اینصورت معلوم میشه که پروگرامر J-Link یا نرم افزار J-Link دارای باگ هست.

دیدگاه

• mosi6000
              mosi6000 دیدگاه ثبت کرد
              Editing a comment
              منظورم پروگرمر بود نه میکرو.میخواستم ببینم ایا تعویض پروگرمر تاثیری بر پروگرام دارت یا نه
          لطفا صبر کنید...
          X