اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هنگ میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

هنگ میکرو

سلام
    میکرو STM32F103R اورجینال دارم، کسی مشکل هنگ میکرو بمحض ورود اطلاعات به بافر پورت سریال رو تجربه داشته؟
    ماژولی که به پورت دوم سریالم وصله SIM800 هستش که با DMA دارم باهاش کارمیکنم، میکرو وقتی دستور میفرسته جوابش رو براحتی دریافت میکنه اما "وقتی پیام میفرستم برا ماژول یا هر نوع تماس" که اطلاعاتش میاد رو بافر سریعا میکرو میره تو هنگ.
    انتهای باس مقاومت پول آپ 4.7K و یکبار 10K گذاشتم با 5 ولت بصورت بالاکش و مدار تغذیه طبق نمونه پیشنهادی دیتاشیت ماژول با قطعات اورجیناله و دو سر ماژول 4V بصورت ثابت دارم و برا اطمینان با خازن تقویت کردم، تغذیه رو با سیم مفتول تقویت کردم و ارتباط میکرو با ماژول با زوج سیم بهم تابیده شبکه در فاصله حدود 10cm روی Baud rate default = 9600 برقرار شده.
    برا آزمایش تمام برنامه رو پاک کردم میکرو رو فرمت کردم و فقط پورت سریال رو مانیتور کردم و همین مشکل باز بمحض "زنگ خوردن یا دریافت پیام" توسط ماژول پیش اومد، حتی وقتی نسخه های قدیمی تر برنامه رو هم که بخوبی کار میکردند امتحان کردم باز مشکل پابرجاست، تغذیه میکرو رو از پروگرمر گرفتم و از ماژول جدا کردم (زمین برا هم پتانسیل بودن وصله) اما بازم مشکل رفع نشد.
    همه چیز تا امروز صبح درست کار میکرد نمیدونم چی شده! به همه چی حتی خودم شک کردم دیگه ! دلم میخودا هااااای هااااای گریه کنم شمام تجربه این استیصال رو داشتید؟ :(

نوشته اصلی توسط mrtz_2024 نمایش پست ها
    سلام
    میکرو STM32F103R اورجینال دارم، کسی مشکل هنگ میکرو بمحض ورود اطلاعات به بافر پورت سریال رو تجربه داشته؟
    ماژولی که به پورت دوم سریالم وصله SIM800 هستش که با DMA دارم باهاش کارمیکنم، میکرو وقتی دستور میفرسته جوابش رو براحتی دریافت میکنه اما "وقتی پیام میفرستم برا ماژول یا هر نوع تماس" که اطلاعاتش میاد رو بافر سریعا میکرو میره تو هنگ.
    انتهای باس مقاومت پول آپ 4.7K و یکبار 10K گذاشتم با 5 ولت بصورت بالاکش و مدار تغذیه طبق نمونه پیشنهادی دیتاشیت ماژول با قطعات اورجیناله و دو سر ماژول 4V بصورت ثابت دارم و برا اطمینان با خازن تقویت کردم، تغذیه رو با سیم مفتول تقویت کردم و ارتباط میکرو با ماژول با زوج سیم بهم تابیده شبکه در فاصله حدود 10cm روی Baud rate default = 9600 برقرار شده.
    برا آزمایش تمام برنامه رو پاک کردم میکرو رو فرمت کردم و فقط پورت سریال رو مانیتور کردم و همین مشکل باز بمحض "زنگ خوردن یا دریافت پیام" توسط ماژول پیش اومد، حتی وقتی نسخه های قدیمی تر برنامه رو هم که بخوبی کار میکردند امتحان کردم باز مشکل پابرجاست، تغذیه میکرو رو از پروگرمر گرفتم و از ماژول جدا کردم (زمین برا هم پتانسیل بودن وصله) اما بازم مشکل رفع نشد.
    همه چیز تا امروز صبح درست کار میکرد نمیدونم چی شده! به همه چی حتی خودم شک کردم دیگه ! دلم میخودا هااااای هااااای گریه کنم شمام تجربه این استیصال رو داشتید؟ :(
    سلام
    نمیدونم از وقتی این پست رو گذاشتید مشکلتون حل شده یا نه اما اینطور که از توضیحات شما متوجه شدم وقتی قسمت RF مدار شما بدلیل دریافت پیام یا تماس فعال میشه باعث اخلال در عملکرد میکرو میشه.
    امیدوارم الزامات طراحی مدارات RF رو قبل از طراحی بردتون دونسته باشید و اعمال کرده باشید، اگر اینکار رو کردید آنتن رو از نوع سیم بلند بگیرید و به خارج از برد ببرید یا اگر اینکار رو نکردید ماژولتون رو از میکرو فاصله بدید چون وقتی آنتن فعال میشه موج میفرسته اطرافش و همین میتونه باعث اخلال در عملکرد میکرو بشه مخصوصا اگر میکروتون شیلد نشده باشده.

دیدگاه

سلام مهندس
      من حدس میزدم که مشکل از بستر شبکه یعنی سیمه، سیم رو عوض کردم یک سیم بلند تر بستم و مجبور شدم ماژول رو فاصله بدم و مشکل حل شد و تا به امروزم قبل از خوندن کامنت شما فکرم همین بود اما الان که فکر میکنم میبینم فرمایش شما منطقیه و دقیقا همین مشکل بوده که با فاصله دادن آنتن حل شده نه تعویض سیم !! سیم رو عوض کردم همون قبلی ها رو با آنتن سیم دار بستم مشکلی هم نداره الان، ممنونم بابت پاسختون باعث یادگیری من شد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X