اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی freertos و کارت sd در میکرو های stm32h7b0vbt6

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی freertos و کارت sd در میکرو های stm32h7b0vbt6

با سلام
    من با نرم افزار های stm32cubemx و keil در حال نوشتن برنامه ای با میکروکنترلر stm32h7b0vbt6 (که هدر برد آمادشو از کویر گرفتم) هستم که در این برنامه برای اینکه بتونم با touchgfx کار کنم مجبور بودم که freertos را فعال کنم. همچی اکیه و رو به راهه جز قسمت کار با sd کارت. کارت sd رو برای ثبت log میخوام تو برنامه ازش استفاده کنم بطوری که حالا هر n ثانیه دیتاهایی که از سنسور ها... موجوده رو توش بنویسم.
    بدون freertos راحت تونستم کارت sd رو راه بندازم (از طریق واحد sdmmc) ولی حالا که freertos فعال هست دیگه کار نمیکنه کارت sd من و چیزی ازش نه میتونم بخونم و نه بنویسم. یک آموزشی هم تو سایتای چینی پیدا کنم که آموزش داده که دقیقا باید چه کنم، ولی اونم انجام دادم و نشد.
    کسی تاحالا با این نوع از میکروکنترلر ها تونسته freertos و sdmmc رو باهم راه بندازه؟ (بخاطر اینکه برد آمادست نمیتونم از SPI برای راه اندازیش استفاده کنم)

لینک آموزش

وقتی هم کارای آموزشی که لینکشو گذاشتم انجام میدم، وقتی SD کارت وجود نداشته باشه رد میشه از رو اون قسمت کد ولی وقتی SD کارت وجود داشته توی خشاب، هنگ میکنه روی mount کردنش.
    پیشاپیش ممنون
لطفا صبر کنید...
X