اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

وصل کردن برد به pc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

وصل کردن برد به pc

من یه برد دارم که طراحش گفته به کامپیوتر وصل میشه و یه سیگنالیو از طریق usb داخل کامپیوتر روی نرم افزار مخصوصش نمایش میده. ولی الان نمیدونم این برد چجوری به کامپیوتر وصل میشه. دیتا شیت میکروش رو نگاه کردم پورتای usart E به یه 10 پین رفته. ممنون میشم اگه کسی بلده بگه چه کابلی باید بگیرم که وصلش کنم به pc و اینکه آیا میتونم برنامه ای که داخل میکروش نوشته شده رو بازیابی کنم و ببینم برنامش چیه؟
    پورت PDI هم وصل شده به یه بافر بعدم رفته به یه 10 پین دیگه
    ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه

نوشته اصلی توسط hmnkh نمایش پست ها
    من یه برد دارم که طراحش گفته به کامپیوتر وصل میشه و یه سیگنالیو از طریق usb داخل کامپیوتر روی نرم افزار مخصوصش نمایش میده. ولی الان نمیدونم این برد چجوری به کامپیوتر وصل میشه. دیتا شیت میکروش رو نگاه کردم پورتای usart E به یه 10 پین رفته. ممنون میشم اگه کسی بلده بگه چه کابلی باید بگیرم که وصلش کنم به pc و اینکه آیا میتونم برنامه ای که داخل میکروش نوشته شده رو بازیابی کنم و ببینم برنامش چیه؟
    پورت PDI هم وصل شده به یه بافر بعدم رفته به یه 10 پین دیگه
    ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه
    سلام
    اگر میخواید زودتر راهنمایی شید اطلاعات بردی رو که دارید اینجا به اشتراک بگذارید
    اما بصورت کلی اول باید بدونید اون برد با چه پروتکل و شبکه ای قراره اطلاعات رو به کامپیوتر بفرسته، معمولا در بردهای میکروکنترلری همانطور که به UART اشاره کردید از ارتباط سریال استفاده میشه که اگر اینطور باشه نیاز به یک مبدل USB to TTL دارید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X