اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نمونه برداری از برق شهر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نمونه برداری از برق شهر

سلام و عرض ادب.
    همگی خسته نباشید.
    بنده با STM32F030K6T6​ میخام ولتاژ برق شهرو نمونه برداری کنم و روی سون سگمنت نمایش بدم با دقت 1 ولت ،ایزوله ترین مدار برای اتصال برق به ADC میکرو چیست؟
    اگه یه ترانس 12 ولت رو با پل دیود یکسو کنم و با تقسیم مقاومتی و یک عدد دیود زنر 3.3 ولتی به میکرو وصل کنم. کم نویز ترین و ایزوله ترین راه است؟
    ممنون از کمک همگی.

درود
    مدارات محافظ یخچال با میکروکنترلر سری AVR ساخته شده در آنها هم برای حد بالا و پایین قطع و اعمال به میکرو از منبع تغذیه خازنی دیود زنر و تقسیم مقاومتی استفاده شده میتوانید از آنها ایده بگیرید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.ho3.rmz نمایش پست ها
      سلام و عرض ادب.
      همگی خسته نباشید.
      بنده با STM32F030K6T6​ میخام ولتاژ برق شهرو نمونه برداری کنم و روی سون سگمنت نمایش بدم با دقت 1 ولت ،ایزوله ترین مدار برای اتصال برق به ADC میکرو چیست؟
      اگه یه ترانس 12 ولت رو با پل دیود یکسو کنم و با تقسیم مقاومتی و یک عدد دیود زنر 3.3 ولتی به میکرو وصل کنم. کم نویز ترین و ایزوله ترین راه است؟
      ممنون از کمک همگی.
      با سلام به شما...
      کم نویز ترین راه و ساده ترین راه استفاده از اپتوکوپلر هست. و مناسب برای میکرو
      جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۱۹:۱۲ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸.

دیدگاه

سلام و عرض ادب.
        همگی خسته نباشید.
        ممنون از کمک همگی.
        سلام
        مدارای مختلفی هست، سمت برق متناوب استفاده از متد تزویج با ترانس اولین، ارزانترین و ایمن ترین هست و سمت برق مستقیم استفاده از اپتوکوپلر حتما قبل از میکرو توصیه میشه، این سایت مربوط به انجمنهای خارجی است که چند نمونه مدار داخلش هست میتونید ایده بگیرید بازم بگردید نمونه های بیشتری پیدا میکنید:
        AC Voltage Measurement - I'm trying to keep it simple. Reference URL ZMPT101B schematic review https://diyprojectslab.com/zmpt101b-voltage-sensor-module-with-arduino/ AC Line voltage measurement circuit @jim-p hello. I'm trying to make 'AC voltage measurement' simple. I would like to configure the circuit without ‘OP AMP’. Voltage measurement range: 50~400VAC Accuracy: Is it possible to achieve 1%? [circuit] R1: 400k R2: 2k Vout: about 2V(peak?) C1: 22pF [board] STM32Duino 12b...
        تعلیم نده بد ذات را........بد ذات اگر بالارود گردن زند استاد را

دیدگاه

سلام و عرض ادب.
          همگی خسته نباشید.
          ممنون از کمک همگی.
          با سلام
          برای خوندن برق شهری ابتدا باید دامنه ش رو به مقدار مناسب کاهش بدین و بعد با یه مبدل RMS به DC، صافش کنین و با میکرو بخونین.
          تنها راه ایزولۀ کاهش دامنه هم ترانس هست. بهتره از ترانس های مخصوص اینکار مثل ZMPT101 استفاده کنین که هم ایزوله میکنه و هم میتونین درست مثل تقسیم مقاومتی، یه نسبت دقیق ازش داشته باشین.
          کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X