اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه نویسی dot Net Micro در ARM

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برنامه نویسی dot Net Micro در ARM

نوشته اصلی توسط fazel459
    البته باز هم میگم اینها برای کار شما خیلی زیادند. کاری که شما توی سوال پرسیدید خیلی سادست و راحت انجام میشه
    آخه فقط همین یک کار نیست. مثلا اینکه قابلیت دانلود هم میخوام داشته باشه. مثلا فایلی رو دانلود کنه و روی فلش دیسک ذخیره کنه. اینم میشه با زبان c نوشت؟! در این مورد از کدوم بخش انجمن میتونم راهنمایی بگیرم؟
    در حال حاضر دارم روی یک پروژه کار میکنم با یک سناریوی مشخص شده. مهمترین قسمتش هم درمورد اتصال میکرو آرم به اینترنت به صورت وایرلس هست. توضیحات کامل و سناریو در پست زیر وجود داره. هرکس میتونه کمکی کنه لطفا کوتاهی نکنه. حداقلش اینه که ثواب داره. هرکس هم میتونه این سناریو رو کامل پیاده سازی کنه لطفا شرایط و قیمت پیشنهادیشو برام با پیغام خصوصی بفرسته تا با هم صحبتی داشته باشیم. بخصوص اگه اون شخص اهواز باشه تا راحت تر بتونیم حضوری صحبت کنیم.
    با سپاس
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=92235.0

دیدگاه

بله میشه.
      یک تاپیک بزنین به جواب میرسین

دیدگاه

اگه امکانش رو دارید بگید دقیقا نیاز های سیستمتون چی هست شاید بهتر بشه کمک کرد ؟
        شاید چیزای که به نظر شما ساده هست و نمیگید بعدا باعث شه که ببینید اصلا قطعاتی که تهیه کردید نیاز شما رو رفع نمی کنه
        من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نظر به اینکه c# یک کامپایلر کامپوننت ارینتد هستش از این رو میزان حافظه مصرفی بالایی داره و در میکروهای بازار امروز ما زیاد مطلوب نیست
          The losers find problem in every answer but the winners find an answer in every problem

FETAMAKER

دیدگاه

سلام دوستان من یک دستگاه لیزر دارم که عملکردش بهم ریخته و آی سی gd32f103 از سری gd32f103rct6 روی برد دستگاس که مطمینم پروگرم این آیسی آسیب دیده ،حالا میخام این آی سی رو ریبوت یا ریست فکتوری کنم ،آیا کسی اطللاتی در مورد این موضوع داره ؟ توی دیتا شیت آی سی سه روش ریبوت کردن بود که یکیش از طریق فلش مموری هست ،دستگاه لیزر من رم میخوره ،فریم ویر مربوط به آی سی رو دانلود کردم فقط نمیدونم کدوم فایل رو برای ریست شدن باید بریزم روی رم اینم شماره من 09033153837 ممنون میشم راهنماییم کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X