اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک ایرانی، انیشتین بعدی جهان در امریکاست

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    یک ایرانی، انیشتین بعدی جهان در امریکاست



    یک ایرانی، انیشتین بعدی جهان در امریکاست؟ (نفر دوم با لباس سیاه)

    دانشمند جوان ایرانی، با تصدی بر کرسی استادی دانشگاه پرینستون (جایگاهی که پس از انیشتین در اختیار فرد دیگری قرار داده نشد) دنیا را با این سوال مواجه کرده است که آیا انیشتین بعدی، یک ایرانی خواهد بود؟

    نیما ارکانی حامد در حال حاضر استاد دانشگاه هاروارد و دارای کرسی استادی در دانشگاه پرینستون است. این کرسی از سال 1933 تا 1955 در انحصار آلبرت انیشتن بوده است و پس از اعلام نظریه عملکرد جهان ارکانی، از او دعوت شده که در طرح تونل شتاب دهنده سوئیس (LHC) که با هزینه بالغ بر 5 میلیارد دلار ساخته شده، رهبری آزمایش ها را بر عهده داشته باشد



    تلاش نظریه ابر ریسمان که اخیرا اعلام شده، در این است که توضیح دهد ذرات، کوچکترین ماده تشکیل دهنده مواد نیستند بلکه حلقه های مرتعشی که ریسمان نامیده می شوند، کوچکترین بخش به حساب می آیند.

    دکتر ارکانی با تکمیل این نظریه عقیده دارد که این ریسمان ها در 11 بعد در حال ارتعاش هستند که ما فقط 3 بعد از آن را می توانیم مشاهده کنیم، وجود بعد دیگری هم به نام بعد زمان به اثبات رسیده و تا به امروز در مورد 7 بعد دیگر توضیح کاملی ارائه نشده است.

    ارکانی به همراه دو فیزیکدان دیگر به نام های دیموپلوس(Dimopoulos) و والی(Dvali) در مورد این ابعاد نظریه ای ارائه کرده اند که می گوید این ابعاد بزرگتر از آن چیزی هستند که تاکنون تصور می شود و از آن جایی که تنها نیروی گرانش بر آنها اثر می گذارد، قابل دیدن نیستند



    تئوری دکتر ارکانی که به همراه دو فیزیکدان دیگر معرفی شده به عنوان مدل (Arkani-Dvali-Dimopoulos) و با نام ADD شناخته می شود. اکنون ارکانی و همکارانش امیدوارند بتوانند به کمک شتاب دهنده هاردن سوئیس (LHC) که با هزینه بالغ بر 5 میلیارد دلار ساخته شده، رهبری آزمایش ها را بر عهده داشته باشند و مدل خود را اثبات کنند. اثبات این نظریه می تواند تحول بسیار بزرگی در فیزیک ذرات به وجود بیاورد.
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

    #2
    پاسخ : یک ایرانی، انیشتین بعدی جهان در امریکاست

    باعث افتخار فراوان هستند
    و تاسف بی انداره که هرگز اسمی از ایشون در ایران نمی شنویم...

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : یک ایرانی، انیشتین بعدی جهان در امریکاست

      شتاب دهنده سرن با 10 میلیارد دلار ساخته شده!
      http://articles.cnn.com/2010-03-30/tech/large.hadron.collider_1_large-hadron-collider-european-organization-cern?_s=PM:TECH

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : یک ایرانی، انیشتین بعدی جهان در امریک&

        جالبه!
        انگار نه انگار همچین آدمی هست
        اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

        دیدگاه


          #5
          پاسخ : یک ایرانی، انیشتین بعدی جهان در امریکاست

          این خبر حداقل مال 2-3 سال پیشه.
          همینطوری پدیت باشین ، و حرص بخورین که چرا تاحالا خبری از ایشون نداشتین ، ایشالا چند روز دیگه میشین تولید کننده اول ریز تراشه در کهکشان راه شیری.
          آن دم که مرا مي زده بر خاک سپاريد زير کفنم خمره اي از باده گذاريد
          تا در سفر دوزخ از اين باده بنوشم
          آنلحظه که با دوزخيان کنم ملاقات يک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
          هرقدر که در خاک ننوشيدم از اين باده صافي ، بنشينم و با دوزخيان کنم تلافي

          دیدگاه


            #6
            پاسخ : یک ایرانی، انیشتین بعدی جهان در امریکاست

            استاد «نیما ارکانی حامد»، دانشمند ایرانی دانشگاه پرینستون در کنار هشت محقق برجسته فیزیک از سراسر جهان، جایزه 27 میلیون دلاری «فیزیک بنیادی» را از آن خود کرد.

            به گزارش ایسنا، «یوری میلنر» سرمایه گذار حوزه فناوریهای پیشرفته، بزرگترین جایزه جهانی تاریخ علوم را بنیان گذاشته است. این جایزه 27 میلیون دلاری هر ساله به تحقیقات برجسته دانشمندان جوان در حوزه فیزیک بنیادی اعطا میآ‌شود.

            «میلنر» که دارای مدرک دکتری فیزیک است، تأکید می کند: قرار نیست این جایزه با جایزه نوبل رقابت کند و استفاده از عنوان نوبل2.0 در خصوص آن درست نیست.

            نیما ارکانی حامد، اد ویتین، آلن گوت، ژان مالدسنا، ناتان سایبرگ، ماکسیم کانتسویچ، آشوک سن، الکسنادر کیتیف و آندره لینده 9 فیزیکدان برجسته سال 2012 هستند که هر کدام مبلغ سه میلیون دلار دریافت کرده اند.

            «ارکانی حامد» در خصوص این جایزه گفت: جوایز به تنهایی نمی تواند باعث ایجاد انگیزه در افراد برای انجام تحقیقات در حوزه فیزیک شود، اما می تواند شرایط مناسبی برای تکمیل تحقیقات در اختیار محققان قرار دهد.

            بر خلاف جایزه نوبل که اواخر هر سال میلادی اعطا می شود، این جایزه در سه ماه نخست سال به برندگان اعطا می شود و نفرات برگزیده امسال با تشکیل کمیته ویژه، برندگان دوره بعد را انتخاب خواهند کرد.
            تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
            دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
            مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
            حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

            دیدگاه

            لطفا صبر کنید...
            X