اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نکاتی پیرامون قوانین استخدامی و کاری 1- سفته بازی هنگام استخدام در شرکت های خصوصی

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    نکاتی پیرامون قوانین استخدامی و کاری 1- سفته بازی هنگام استخدام در شرکت های خصوصی

    با سلام
    مدتی هست که بیکار شدم و به دنبال کار میگشتم، موردی رو به کرات مشاهده کردم که گفتم شاید اشتراک گذاریش با شما عزیزان و کسانی که تازه قصد استخدام در مجموعه ای رو دارند بسیار مفید باشه.

    بسیاری از دوستان که استخدام شدن رو به عنوان کار انتخاب میکنند ممکن است به شرکت های مختلفی مراجعه کنند و پس از مصاحبه بسیاری از کارفرما ها در هنگام استخدام از شما مبالغ بالای چک یا سفته از 10 میلیون تا 500 میلیون تومان طلب میکنند و با شما قراردادی می بندند که باید از 1 الی 5 سال در اختیار ما باشید و حق تغییر شغل رو ندارید، روی سخنم با دوستان تازه وارد در بازارکاری هست که گیر این کارفرماهای سودجو از شرایط بد اقتصادی ممکن است بیافتند.
    1- علت گرفتن مبالغ بالای سفته را اکثر کارفرماها اینگونه بیان مکینند که"مملکت قانون نداره و قرارداد کلا تضمینی نیست ما مجبوریم با گرفتن سفته یک تضمینی برای خودمون جور کنیم"
    جواب: اگر مملکت قانون ندارد پس گرفتن سفته هم بیهوده هست چرا که وصول کردن سفته تنها از راه قانونی ممکن است! و اگر قانون دارد همان قرارداد کاری کفایت ضمانت کار را میکند و لازم به ذکر است که قرارداد کاری به قدری ارزش دارد که کارگر میتواند از طریق همان یک برگ و از طریق وزرات کار اقدام کند و حقوق و بیمه و مزایایی خود را طلب کند.
    2-بعضی دیگر علت را اینچنین بیان میکنند :" ما در شرکتمون کارهای فوق العاده خفنی انجام میدهیم و روزی یک فیل هوا میکنیم و دانش و اطلاعات فنی و پروژه ای زیادی در حد شرکت آرم کورتکس انگستان در این شرکت موجود است متاسفانه چون طبق وزرات کار تضمینی برای حفظ این اطلاعات و اسناد وجود ندارد بنابراین مجبوریم خودمان یک تضمین مانند سفته 10 الی 500 میلیون تومانی از شما طلب کنیم که تنها جنبه تضمینی دارد..."
    جواب: اگر کارگری نقشه و اطلاعات فنی و مالی محرمانه ی شرکتی را تحت هر عنوان به شرکت دیگه ای بفروشد و یا از سر دشمنی آنها را پخش کند به نحوی موجب آسیب و ضرر دیدن شرکت شود از طریق عنوان "خیانت در امانت" قابل پیگیری است و لذا نیازی به همچین تضمینی در غالب سفته و چک نیست و اینکار جایگاه معقولی ندارد، گذشته برآن در ایران دانش فنی خاصی وجود ندارد این جمله را از طرف کسی که نزدیک 9 سال هست که در بازار الکترونیک مشغول کار( پروژهای EPC هم انجام داده) است و گهگاهی هم تدریس کرده به عنوان یه برادر کوچک تر بپذیرید.
    3.تعدادی نیز بیان مکنند که سفته و چک را که گرفته ایم اصلا قصد نداریم که وصول کنیم و یا مبلغی رو بگیریم
    جواب: اگر بنا به وصول نکردن سفته و چک هست پس دلیلی هم بر گرفتن آن نیست، گرفتن سفته و چک به جهت آن است که روزی آن را وصول کنند.
    4....
    اما اگر درشهر کوچکی هستید و ناچارا تنها جای استخدامی برای شما همان کار فرما بود و مجبور بودید سفته و چک بدهید اشکالی ندارد میتوانید به شروط زیر سفته و چک بدهید
    1- از امضا و ثر انگشت زدن هرگونه چک و سفته سفید امضا( یعنی هیچ مطلبی درون آن نوشته نشده شدیدا خودداری کنید)
    2-حتما حتما تاریخ را در سفته ذکر نمایید و تاریخ وصول را نهایتا تا تاریخ پایان قرارداد یا برای بر طرف شدن اطمینان کارفرما تا یک ماه پس از آن ذکر کنید
    3-حتما نام دریافت کننده سفته را نام صاحب شرکت بنوسید شاید این کار به نظر شما بیهوده برسد اما به این کار ظهر نویسی میگویند و باعث میشود صاحب شرکت نتواند سفته را در اختیار کس دیگری قرار دهد.
    4-حتما حتما پشت سفته پشت نویسی کنید و بنویسید :" این سفته به موجب قرارداد استخدامی در شرکت فلان به جهت حسن نیت و ضمانت تحویل داده شده است و فاقد هرگونه اعتبار کیفری و حقوقی است"
    5- حتما حتما در دوبرگ قرارداد با خودکار ذکر کنید که در مبلغ فلان ریال سفته به شماره : فلان تحویل شرکت داده شده است.
    6- حتما یک برگ از قرارداد کاری خود را از کار فرما تحویل بگیرید قرارداد باید در دو برگ و برای دو نفر نوشته شوند و چیزی به نام قراداد یک طرفه و یک برگه ای نداریم مگر اینکه شخص با خودش قرارداد نوشته باشد!
    حالا اگر در شرکتی استخدام شده اید و بدون رعایت موارد بالا سفته و چک سفید امضا داده اید و به شما هیچ برگ قراردادی تحویل داده نشده است باید چکار کنیم؟
    نگران نباشید و واقعا هم نگران نباشید اولین موضوعی که باید بدانید این است به اجرا گذاشتن سفته حدود یکسال زمان میبرد! دومین مسئله که سفته بار حقوقی دارد و نه کیفری یعنی کسی برای سفته زندانی نمیشود و در نهایت کاری که ممکن است انجام شود این است که مال و اموالی که حاصل از تعهد سفته بوده ضبط و به طلبکار داده میشود، از طرفی سفته در مواقعی داده می شود که مثلا من از شما X مقدار جنس خریدم و سفته دادم تا فلان روز بیارم پولش رو بدم و اگر کارفرما قصد سوءاستفاده کردن از سفته شما را داشته باشد باید سفته را به اجرا بگذارد و در دادگاه یا شورای حل اختلاف قاضی یا داور که معمولا زیاد از این پرونده ها دیدن و معمولا هم آدم های باهوش و تیزی هستند از کارفرما میخوان توضیح بده که چرا سفته رو اجرا گذاشتند اگر کارفرما بگه به علت قراداد کاری که قاضی سفته رو باطل میکنه و ارجاعشون میده به همون قرارداد کاری و ورزات کار و اگه به دروغ بگه که این کارگر از من جنس خریده/ خدماتی دریافت کرده/زیانی به من رسانده و... دادگاه از کارفرما درخواست ارائه فاکتور و برگ اظهار نامه مالیاتی یا اسنادی میکند که کارفرما حرف خود را ثابت کند و اگر نتواند حرف خودش را به اثبات برساند دادگاه کارفرما رو به جرم کلاه برداری و خیانت در امانت نه تنها یک جریمه تپل میکنه بلکه حداقل یه یکسالی هم طرف ممکنه کارفرما بره زندان! و اون موقع شما تازه میشید شاکی !
    البته اگر کارگر بیمه شده باشه ویا برگه و چیزی داشته باشه که نشون بده در فلان مدت در استخدام فلان شرکت بوده کلا سفته باطل میشه.
    اما در کل سری رو که درد نمیکنه چرا باید دستمال بست و استرس دادگاه وغیره رو به خود راه داد؟ پس همون اول استخدام با اطلاع از شرایط فوق و رعایت نکات مربوطه و هوشیاری اجازه ندهید کار به دادگاه بکشد.
    بازهم اگر حوصله ای بود براتون از حق و حقوقی که توی یک شرکت دارید از جمله پایه+ اضافه کار + مرخصی و... مینویسم.
    بیاید با به اشتراک گذاشتن دانسته ها و اطلاعات خودمون در اینترنت گامی برداریم به سوی پیشرفت کردن فردی و جمعی مطمئمن باشیدبا اینکار نه تنها چیزی از دانسته های ما کم نخواهد شد که بسیار هم به آن اضافه تر می شود.
    رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

    #2
    پاسخ : نکاتی پیرامون قوانین استخدامی و کاری 1- سفته بازی هنگام استخدام در شرکت های خصوصی

    گاهی اوقات ممکن است موارد چک و سفته را در اینترنت جستجو و سرچ کنید و با خواندن آنها به این نتیجه برسید که مطالب بالا اشتباه هست و همین الان باید به سراغ یک وکیل بروید و گرنه امشب شما را زندان می اندازند لازم به ذکر هست که اون مطالب رو گروه های وکالت نوشتن و متاسفانه تعداد خیلی کثیری از اونها ندونستن و ترسوندن مردم درآمد کسب میکنن.
    در پست بعدی
    در پست بعدی به حق و حقوق های که یک کارگر دارد از جمله پایه حقوق، اضافه کار، سنوات، .... پرداخته میشه
    رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

    دیدگاه


      #3
      2- حق و حقوق کارگرها و مهندسان چیست و چگونه محاسبه میشود (قسمت اول پایه حقوق)

      پارسال با یکی دوستان قدیمی خودم ملاقات کردم که داشت از زندگی گله میکرد و میگفت گرونی هست با زن و یک بچه شش ماهه و و با اجاره خانه زندگی نمی چرخه با حقوق 1350 م تومانی چگونه باید زندگی گذراند؟
      من در جواب به دوستم که البته باهاش صمیمی هم بودم( بعد از نثار چند فحش آبدار) بهش گفتم چرا داره کار فرما سر یک مهندس مکانیک با 4 سال سابقه کار رو حسابی کلاه میذاره و حقوق بهش کم میده!
      ****
      اولین موضوعی که باید ذکر کنم بحث روانی کارفرماها هست که میگن الان چون چین تمام بازار رو با قیمت کارگر مفت گرفته برای ما نمی صرفه بخوایم با حقوق بالا کار کنیم.
      لازم به ذکره که
      حداقل دستمزد کارگر چینی در پایین ترین حد خود ماهی حدود 250دلار( در روستا ها) هست و به پول الان ما میشه( دلار 12 هزاری) تقریبا 3075م تومان
      و دستمزد کارگر ایرانی در پایین ترین حقوق حدود 92 دلار هست و به پول الان ما میشه ماهی 1100م تومان

      ****
      اولین موضوعی که ما باید بدونیم و از اون اطلاع داشته باشیم بحث این هست که ما جایگاه مون چی هست و در کجای بازارکار قرار داریم؟
      معمولا در هنگام استخدام بیان میکنند که شما یک پایه حقوق دارید و یک سری اضافه کاروغیره اما نکته مهمی در این بین هست که تقریبا اکثر مهندسان جوان از آن شاید تا سالها و یا شاید تا آخر عمر خود از آن بی اطلاع باشند این است که پایه حقوق همه ی اقشار با همدیگر یکی نیست!
      یعنی بطور مثال آن عزیز مهاجر افغانی که هیچگونه تحصیلاتی ندارد و به تازگی تابعیت ایران را گرفته و در زمین کشاورزی کار میکند کارفرما اصل پایه حقوق یک مهندس خود را با این فرد یکی قرار میدهد و می گوید: "متاسفانه قانونش اینه، ایران قانون درست و حسابی نداره..."
      پاسخ: خیر قانون این نیست و شرکت هایی که بصورت حرفه ای فعالیت میکنند ناچارا باید از قانون وزرات کار تبعیت کنند، طبق قانون وزرات کار افراد با توجه به سطح تحصیلات خود دارای 20 گروه بندی می باشند که به شرح زیر هست:
      زیر دیپلم -> گروه های 1-2-3 -4-5
      دیپلم-> گروه های 6-7-8-9-10
      فوق دیپلم(کاردانی)-> گروه های 11-12
      لیسانس-->13-14-15
      فوق لیسانس-->گرو های 16 و 17

      دکتری-->گروه های 18 و 19 و20
      همونطور که مشاهده میکنید پایه حقوق براساس مدرک تحصیلی مشخص میگردد و متاسفانه تقریبا قریب به اتفاق کارفرمایان سودجو برا اساس پایه حقوق زیر دیپلم حقوق میدهند( تنها و تنها به جهت بی اطلاعی کارگرها)
      بچه های برقی به علت کار تخصصی و فیزیکی در مدرک لیسانس در گروه 15 قرار میگیرند و در فوق لیسانس در گروه16 قرار خواهند گرفت.

      اما اجازه بدهید کمی بحث و موضوع را باز تر کنیم پایه حقوق چگونه محاسبه میشود؟
      جواب: پایه حقوق یک عدد ثابت نیست و سال به سال تغییر میکند به این صورت که شما با توجه به گروه بندی خود طبق وزارت کار که هر سال از طریق بخشنامه و اینترنت مشخصی میگردد باید ابتدا پایه حقوق خود راپیدا کنید.( پایه حقوق برای گروه 15 رو مطالعه کنید)
      این مقدار به اضافه سنوات ضرب در سالیان سابقه کار میکنید، اجازه دهید برای روشن تر شدن با همان مثال دوستم در ابتدای صحبتمان برای شما پایه حقوق را در سال 97 محاسبه کنم:
      1-( پایه حقوق یک مهندس مکانیک در گروه 15 و برابر با مزد روزانه403,681 ریال هست)
      2- دوستم 4 سال سابقه بیمه دارد و سنواتی آن به ازای هر سال برابر 2060 تومان است
      3 -پایه حقوق این دوست ما برابر:
      403,681+(2060×4) (دستمزد روزانه) =
      ×30 برابر1میلیون 458 هزار تومان تنها پایه حقوق این فرد برای کار به مدت 44 ساعت کار در هفته بدون احتساب کمک هزینه خانوار درماه های 30 روزه به حساب می آید وماه 31 روزه باید در 31 ضرب شود
      علاوه بر این هر کارگاه باید به کارگران خود یک واحدی پولی به نام کمک هزینه خانوار (یا بن کارگری) بدهند و کاملا اجباری هست که بعضی کارگاه ها بصورت مستقیم هر ماه اضافه میکنند و بعضی از کارگاه های دیگه جمع میکنند و هر سه ماه به کارگر میدهند. که مبلغ پایه حقوق با احتساب 110 هزار تومان ماهیانه کمک هزینه خانوار( هم به افراد مجرد تعلق میگیرد و هم متاهل) به رقم 1میلیون و 568 هزار تومان پایه حقوق یک فرد با چهارسال سابقه کار هست علاوه بر اینها مبالغ دیگری نیز تحت عنوان حق مسکن- سختی کار- حق فرزند-حق عائله مندی( برای افراد متاهل) -حق ماموریت-حق سختی کار واضافه کاری.... نیز به حقوق هر فرد اضافه میگردد که در پست های بعدی و اگر حوصله ای باشد به توضیح این موراد می پردازیم.

      امیدوار هستم دوستان با اطلاع داشتن از این مواردی که بیان میشه، بتونن آگاهی خودشون رو بیشتر کنند و جلوی سودجویی عده ی کمی از افرادی که خود را زرنگ میدانند با گسترش آگاهی و دانش گرفته شود
      همچنین اگر دوستان تجربه ای دارند که برای همه مفید هست خوشحال میشویم که در انتهای این مطالب با هم به اشتراک بگذاریم.
      جدیدترین ویرایش توسط pencil; ۲۲:۳۰ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴. دلیل: تکمیل پست(ماه های 31 روزه فراموش شده بود)
      رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

      دیدگاه


        #4
        - حق و حقوق کارگرها و مهندسان چیست و چگونه محاسبه میشود (قسمت دوم اضافه کارو....)

        خوب در ادامه موضوع و بحثی که در بالا شد لازم به توضیح هست که مبالغی که بحث شد تنها مربوط به پایه حقوق هست و کارفرما و کارگاه و یا شرکت و یا... وظیفه دارد علاوه بر پایه حقوق یک سری امتیازات خاصی برای کارگر خود در نظر بگیرد که مبالغی که در اینجا به آن اشاره میشود همگی مربوط به سال 97 هستند.
        در فیش حقوقی شما تمامی مبالغی که در پایین به آن اشاره می شود مستقیما به پایه حقوق یک کارگر اضافه میگردد.
        1-اضافه کاری (پرداخت آن اجباری است)
        عرف ساعت کاری قانونی در ایران بصورت هفتگی است یعنی باید هر کارگر یا کارمند حداقل 44 ساعت بدون احتساب مرخصی و... در طول هفته پر کند. لازم به تذکر است که هر مقدار ساعتی که کارگر بیشتر کار کند مبلغی به عنوان اضافه کار به حقوق کارگر اضافه میگردد، حتما توجه شود که هر کارگر به مدت 45 دقیقه در روز وقت ناهار ونماز دارد و این جزو ساعت کاری به حساب می آید. جمعه ها هم که خود خدا تعطیل کرده و اگر کارفرمایی درخواست کار در روز جمعه را کرد بصورت شیفت حساب میشود که بعدا در مورد آن صحبت میکنیم.
        مبلغ هر ساعت اضافه کاری مطابق وزرات کار اینگونه محاسبه میشود. (منبع)
        ((پایه دستمزد روزانه+( سنوات×سال سابقه بیمه) ) ÷7.3333) × 1.4
        این مبلغ برای سال 97 برابر هر ساعت (افرادی با صفر سال سابقه کار)
        403,681+(2060×0) (دستمزد روزانه) )/7.3333 )×1.4
        که برابر ساعتی 7700 تومان اضافه کار میگردد.(سال 97)

        2- مرخصی با حقوق ( حق اجباری تمامی کارگران و کارمندان است)
        هر کارمند و یا کارگری در طول ماه 2.5 روز مرخصی با حقوق دارد که این رقم میشود 30 روز در سال میتواند مرخصی بگیرید لذا بابت این مرخصی کارفرما حق ندارد هیچ گونه حقوقی از کارمند یا کارگر کم کند.
        لازم به ذکر است که کارگاه ویا شرکت و یا جایی که کار میکنید و با مرخصی های نگرفته شده باید به دو گونه رفتار کنند به تعداد روزهای مرخصی باقیمانده باید معادل آن را به حقوق روزمزد تبدیل کنند و به کارگر بپردازند ویا مرخصی ها را جمع کنند و به سال دیگر انتقال دهند و در روز تسویه حساب همه را به یکجا با قیمت روز به دستمزد روزمزد تبدیل کنند.

        3-غیبت (کسر آن از حقوق اجباری است)
        اگر زیر 6 روز غیبت کنید تا 2 الی 3 روزش از مرخصیتون میسوزه و بقیه اش از حقوقتون کسر میشه اما اگر فردی در ماه بیش از 6 روز کاری بدون احتساب جمعه غیبت کند، 2.5 روز از آن از مرخصی فرد کم میشود و مابقی روز غیبت از حقوق فرد کسر میگردد علاوه برآن جمعه ها نیز از حقوق فرد کم میشود یعنی حقوق از 26 روز برای ماه های 30 روزه و 27 از ماه های31 محاسبه میگردد و تعداد روزهای غیبت از حقوق فرد نیز کسر میشود. این برای شرایطی هست که فرد بیش از 6 روز در ماه غیبت داشته باشد

        4- حق عائله مندی ( پرداخت آن توسط شرکت اجباری هست)
        به افراد متاهلی که صاحب بچه هستند در فیش حقوقی آنها مقداری به کل مبلغ اضافه میشود که این مبلغ برای سال 97
        برای بچه اول حدود 111 هزار تومان به فیش اضافه میگردد
        برای بچه دوم حدود222 هزار تومان هست اضافه میگردد.
        یعنی برای کسی که متاهل است و دو بچه دارد باید محدود 333 هزار تومان به حقوق فرد اضافه شود.
        5-کمک هزینه مسکن( پرداخت آن توسط شرکت اجباری است)
        به هر کارگر ویا کارمند موظف هستند مبلغ ماهانه 40 هزار تومان در فیش حقوقی حق مسکن پرداخت کنند.
        ادامه این مباحث انشالله در پست بعد
        رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

        دیدگاه


          #5
          2- حق و حقوق کارگرها و مهندسان چیست و چگونه محاسبه میشود (قسمت اول پایه حقوق)

          در ادامه پست قبل
          6-عیدی و پاداش (پرداخت آن کاملا اجباری و لازم است اما متاسفانه کارفرماها به علت کمبود اطلاعات کارگران و کارمندان پرداخت نمیکنند)
          در پایاش هر سال علاوه بر حقوقی که ماهانه به فرد داده میشود باید یک پول اضافه تر نیز به فرد پرداخت کنند که این مبلغ را هر ساله دولت مشخص میکند و از طریق رسانه های عمومی به اطلاع افراد می رساند.
          این رقم برای سال 97حدود2400هزار تومان باید بشه که در کنار حقوق آخر سال باید پرداخت گردد.
          7-حق ماموریت
          اگرشرکتی که کار میکنید شما را به فاصله بیش از 50 کیلومتری از محل کار خودتون فرستاد و شب رو در اونجا به سر بردید به شما حق ماموریت تعلق میگیره و این مبلغ معادل یک روز حقوق است. بدون احتساب هزینه سفر و اسکان و....
          8-سختی کار
          اکثر بچه های الکترونیکی که توی محیطی های سمی مثل کار با جیوه و مواد شیمیایی سنگین از جمله اسید و گاز و.. قرار دارند یک حقی باید به حقوقشان اضافه بشه که متاسفانه از این مقدار اطلاعی ندارم و اگر دوستان در جریان هستند در ادامه توضیح دهند.
          9- حق شیفت
          حق شیفت به این صورت حساب میشود.
          1-
          حق شیفت ۱۰%- در ازای ۳۰ روز شیفت صبح و عصر ۳۰,۹۹۸روزانه ماهانه۹۲۹,۹۳۱
          2-

          حق شیفت ۱۵%- در ازای ۳۰ روز شیفت صبح – عصر – شب ۴۶,۴۹۷روزانه ماهانه۱,۳۹۴,۸۹۷
          3-
          حق شیفت ۲۲.۵%- در ازای ۳۰ روز شیفت صبح و شب یا عصر و شب ۶۹,۷۴۵ روزانه ماهانه۲,۰۹۲,۳۴۵

          4-
          حق شیفت ۳۵%- در ازای ۳۰ روز شیفت شب ثابت (۲۲ شب تا ۶ صبح) ۱۰۸,۴۹۲روزانه ماهانه ۳,۲۵۴,۷۵۹
          علاوه بر مواردی که گفته شد بعضی جاها که آدم های با انصافی هستند یک سری فاکتور های دیگه ای هم به حقوق نهایی شما اضافه میکنند که عناوین مختلفی از دارد از جمله انگیزشی- کارانه -پاداش - حق پروژه و.... که اگر حوصله ای بود در فرصت مناسب در مورد آن توضیح داده میشود.
          اما مواردی که در بالا ذکر شد لازم و کاملا ضروری هست که باید در حقوق نهایی خودتون حتما حتما دریافت کنید و از طلب کردن حقوق خودتون به هیچ عنوان خجالت نکشید متاسفانه فرهنگی در جامعه و خانواده ما ایرانی ها رایج هست که وقتی درمورد مسائل مالی و پولی حرف میزنیم دو دیدگاه مخلف افراد به خود میگیرند: یک عده صحبت در مورد حق و حقوق و پول را زشت می دانند و حرف زدن از آن را برابر حرف های ناجور برابر میدانند!
          عده ای دیگر فکر میکنند با داشتن این اطلاعات بصورت انحصاری می توان آپولو هوا کرد و بیان و مطرح کردن آن میتوانند منافع شان را به خطر بیاندازد، اما در مورد دسته دوم باید این عده بدانند که با آگاهی پیدا کردن افراد از حق و حقوق خودشان شاید از سود ظاهری کارفرما کم شود اما در نتیجه کار به نفع خود کارفرما هم هست چون کارگری که بصورت تخصصی یک کار را انجام میدهد نسبت به کارگری که به علت کمبود حقوق علاوه بر بی انگیزگی شب ها هم مسافر کشی میکند و در اسنپ کار میکند بازده بالاتر و مسئولیت پذیری بیشتری دارد این جمله را آدم های با سابقه درک میکنند که چرا یک مهندس بی تجربه یک پروژه را یک ماهه جمع میکند و مهندس با تجربه دیگه ای همون پروژه رو سه یا چهار ماهه جمع میکند یکی از دلایل این موضوع بحث انیگیزه هست که قسمت عمده اون شامل منافع مادی افراد هست.
          رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

          دیدگاه


            #6
            پاسخ : نکاتی پیرامون قوانین استخدامی و کاری 1- سفته بازی هنگام استخدام در شرکت های خصوصی

            دوستان خدایی ناکرده مطالعه مطالب بالا دلیلی نباشه بر اینکه بخواهید روزی به کارفرمایی بی احترامی کنید، فراموش نکنید که یکی از شریف ترین افراد جامعه همین کارفرماها هستن که تو روزگاری که به راحتی با دزدی و دلالی میشه پول زیاد کرد، ریسک ایران رو به جانشون خریدن و اومدن توی کار تولید و یا خدمات پول و فکر و عمرشون رو سرمایه گذاری کردن که بر همه واضح و روشن هست که سودش از سود بانکی هم گاهی اوقات کمتره و صرفا یک سفره ای پهن کردن که تعداد زیادی دارند پای این سفره ها نون میخورند و دلیل ادامه دادن خیلی ها به کارشون همین سفرهه هست که خیلی ها پاش نشستن باید قدر تمام کارفرماها و کارآفرین ها رو دونست و باهاشون تا حد زیادی سازش کرد حتی اگه روزی حقوق کمی دیر و زود شد باید تحت هر شرایطی هواشون رو داشت مطمئن باشید اگه حال کشورمون خوب بود خیلی از اینها بیشتر از چیزی که افراد زیر دستش لیاقتشو داشتن بهشون میدادن و کم نیستن افرادی مثل برادران خیامی( موسسان ایرانخودرو) که الان فقط به خاطر شرایط بد اقتصادی - اجتماعی-سیاسی-فرهنگی کشورمون به یه قرون دوهزار کردن افتادن.
            رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

            دیدگاه

            لطفا صبر کنید...
            X